Beste iPhone 6-tilfeller fra Griffin i 2020: A Whole Range of Protection

Griffin har vært klar med massevis av iPhone 6-tilfeller mye før Apples offisielle kunngjøring. Dagen du får din iPhone 6, kan du også få en passende Griffin iPhone 6 veske til å klede din iPhone og beskytte den fra første dag. (Se også: Beste iPhone 6 lommebokvesker )

Variasjonen på Griffins katalog er ganske interessant. Du finner tilfeller som spenner fra ultratynne, minimalistiske til de overlevende-typene med flere lag hardt skall. Sjekk ut denne listen over de beste iPhone 6-saken fra Griffin og velg den du trenger.

Beste iPhone 6 tilfeller fra Griffin i 2019

#1. Overlevende helt terreng

Survivor All-Terrain er en av de beste sakene levert av Griffin for å beskytte din iPhone 6 under ekstreme forhold som støv, regn, sand, dråper og forskjellige andre miljøfaktorer.

Survivor All-terrenget har flere lag med beskyttelse fra skumforet knusebestandig robust ramme til støtdempende indre skall. Den har også den innebygde skjermbeskytteren for å beskytte berøringsskjermen.

USP: Flere beskyttelseslag

Sjekk ut på Amazon

# 2. Overlevende Sterk

Survivor Strong, som er en slitesterk konstruksjon i en relativt slank formfaktor, er det du bør velge for å gjøre det beste ut av begge verdener. Dekselet har et robust ytre skall som ikke bare kjemper ut ujevnheter uten problemer, men også gir bedre tak.

Og med slagfast indre kjerne forhindrer Survivor Strong også at skrubber skader enheten. Ettersom utklippene er nøyaktig på plass, vil det ikke være smertefullt å bruke hodetelefonkontakt eller få tilgang til Lyn-porten.

USP: Slagsikret struktur i en slank formfaktor

Sjekk ut på Amazon

# 3. Overlevende Core

Det som gjør Survivor Core til et ganske bra alternativ, er muligheten til å la iPhone 5 flagre designet og også holde påvirkningen unna. Saken har en veldig robust ramme med de forsterkede hjørnene. Som et resultat vil tilfeldige støt ikke få noen sjanse til å skade enheten din.

En annen fordel med den sklisikre rammen er det forbedrede grepet. Så den kompakte enheten din kan hvile komfortabelt i hendene.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Heavy Duty Survivor Case

Så din smarttelefon ønsker å ha pålitelig beskyttelse slik at utilsiktet støt ikke skader den? Møt denne tunge saken fra Survivor.

Dekselet har en usedvanlig robust profil som leverer sertifisert forsvar i militær klasse. Den kommer også med et belteklips som hjelper deg med å bære iPhone-en på en enkel måte. Takket være de taktile knappene og pene utskjæringer, vil du kunne bruke enheten din uten problemer.

USP: Belteklemme

Sjekk ut på Amazon

Konklusjon

Dette er noen av de beste iPhone 6-sakene fra Griffin. Jeg kunne ha nevnt mer, men jeg vil trekke frem noen av de beste sakene som ikke bare vil hjelpe deg å holde din iPhone trygg, men også passe til budsjettet.

 

Legg Igjen Din Kommentar