De beste trådløse hodetelefonene for Apple TV i 2020: Binge Se dine favorittfilmer, webserier og TV-show

Apple har allerede oppfylt sin drøm om å skape en trådløs verden ved å lansere AirPods (2016) og trådløs ladingskompatible iPhones i 2017. Det beste med AirPods er at du kan koble dem til alle Apple-enheter. Og dette inkluderer også Apple TV. Når du ser på favorittprogrammet eller filmen din på Apple TV, vil du ikke forstyrre andre; av denne grunn vil du bruke AirPods eller andre Bluetooth-headset. Med sin begrensede batterikapasitet kan TV-brukere ønske å utforske en liste over de beste Bluetooth-hodetelefonene for å se på innhold på Apple TV.

Folk bruker tredjeparts trådløse hodetelefoner av en annen grunn; det er pris. Den første og andre generasjon AirPods er tilgjengelig for $ 159 og $ 199 på Apples offisielle nettsted. Dette er den største avviseren som tvinger dem til å kjøpe andre Bluetooth-hodetelefoner til Apple TV.

10 beste trådløse hodetelefoner for Apple TV i 2019

Hurtigkoblinger:

 • Riwbox
 • Meidong
 • Mpow
 • COWIN
 • Dylan
 • TaoTronics
 • WXY
 • ANSTEN
 • Picun
 • Avantree

#1. Riwbox

Riwbox har tatt spesielt vare på komforten din, og derfor har den produsert dette paret Bluetooth-hodetelefoner med minne-protein ørepute. Denne myke puten føles som menneskelig hud som gir deg varig komfort. Du kan se på favoritt-TV-programmene eller mer enn en film i løpet av helgen.

Pannebåndet er mykt polstret; derfor føler du deg god komfort selv etter at du har sett på TV i lang tid. Selv om du glemmer å slå av hodetelefonene, kan du se og lytte til underholdningen ved å bruke en lydkabel. Den sammenleggbare designen sparer plass på skrivebordet.

USP: Plassbesparende design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Meidong

Med 30 timers spilletid er Meidong en av de beste Bluetooth-hodetelefonene for Apple TV 4K. Stopp aldri underholdningsrunden. Når batteriet dør, kan du bruke 3, 5 mm lydkabel for å fortsette å se på favorittinnholdet. Når du bruker smart støydemping, blir batteriet tømt etter 15 timers spilletid.

Du kan glede deg over overlegen lydkvalitet mens du ser på Apple TV. Dette er mulig med 40 mm kraftige blenderdrivere. Hjemme kan du bli omringet av barna dine eller irriterende gjester; men du kan fortsette å se filmer og TV-serier fredelig.

USP: 40 mm kraftig blenderåpning

Sjekk ut på Amazon

# 3. Mpow

Mpow er et av de ledende merkene i verden av lydtilbehør til Apple-enheter. Denne imponerende Bluetooth-hodetelefonen har stereo lyd som alle Apple TV-brukere ville elsket. 40 mm neodymdriver, CSR-brikke og puteutformingen rundt øret avbryter den eksterne støyen helt mens puten lukker ørene.

Rask lading er en av de viktigste funksjonene til hodetelefonene. Bare en 10-minutters lading kan gi deg 2 timers spill. Så når batteriet er lite, kan du sette dem på i ti minutter og glede deg over to timer med musikk.

USP: Rask lading

Sjekk ut på Amazon

# 4. Cowin

Cowin har installert et kraftig batteri på 800mAh; Dette gjør at du ser programmene dine i lang tid. Profesjonell aktiv støyreduksjon er en bemerkelsesverdig egenskap ved dette produktet; Dette kan redusere ekstern støy betydelig. Hvis du ikke bruker denne hodetelefonen til Apple TV, kan du bruke den under reisene dine, fordi den effektivt avbryter støy fra flykabin, bytrafikk eller et travelt kontor.

Du vil bli overrasket over å vite at aktiv støyreduksjonsteknologi fungerer i tråd- og trådløs modus. Dette Bluetooth-headsettet har 45 mm drivere med stor blenderåpning for å gi deg en dyp og nøyaktig bassrespons. Du vil sette pris på dens skarpe, kraftige lyd.

USP: 45 mm drivere med stor blenderåpning

Sjekk ut på Amazon

# 5. Dylan

Du kan raskt sette opp denne trådløse hodetelefonen og begynne å bruke den med Apple TV. Når Apple TV Bluetooth ikke fungerer, kan du bruke overføringsmodus; bruk den Bluetooth-pucken til å koble til alle enheter som har et hodesettuttak. Dylan har Bluetooth 5.0 og Qualcomm-brikkesett, som sikrer nøyaktig synkronisering.

Den beste egenskapen til dette produktet er sendersignalens rekkevidde, som er opptil 100 fot. Du kan se videoer, filmer og TV-serier du velger på lang avstand. For spillere lar denne Bluetooth-senderen dem legge til et andre par hodetelefoner slik at de kan kommunisere med partnerne sine.

USP: Allsidig funksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 6. TaoTronics

Du er super spent på å se en film lørdag kveld, og du får vite at TaoTronics trådløse hodetelefoner viser lite batteri. I stedet for å slå hodet mot veggen, kan du raskt lade hodetelefonene på fem minutter og se filmen i to timer. Den raske ladeteknologien styrker hodetelefonene dine i en vits. På bare 45 minutter gir øretelefonene deg 30 timers musikkavspilling.

For din komfort kan du justere pannebåndet på 90 grader og ha hodetelefoner hele dagen. Bruk bærevesken til å lagre og transportere produktet trygt.

USP: HD-lydkvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 7. WXY

WXY Bluetooth-hodetelefoner er en vakker gave til jenter eller kvinner med kresne smak. Rose jenter og unge kvinner setter stor pris på gullfargen på øretelefonene. Du kan glede deg over Apple TV-tid i lange timer, da de gir deg 14 timer med musikktid. Når batteriet tappes, kan du lade 450mAh batteriet med USB-kabel på bare 2, 5 timer.

Du kan bruke disse Bluetooth-hodetelefonene i tre forskjellige moduser: trådløs, kablet og MP3. Merk at når du bruker kablet modus, vil mikrofonen være deaktivert.

USP: Earmuff-kontroller

Sjekk ut på Amazon

# 8. ANSTEN

ANSTEN har designet disse trådløse hodetelefonene unikt. I motsetning til andre hodetelefoner, kan ANSTENs trådløse øretelefoner overføre signal opp til 50 meter. Avstanden hemmer ikke signalet da det støtter null forsinkelser; produktet er ideelt for bruk av Apple TV. Med mindre det er strømstans, mister ikke hodetelefonen forbindelsen med senderen.

Plug and play-funksjonen er usedvanlig praktisk for eldre som ønsker å se filmer og TV-serier på Apple TV. Batteriet i denne hodetelefonen kan levere 25 timers ytelse uten stopp.

USP: Unik base design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Picun

Picun presenterer Bluetooth 5.0-teknologi kombinert med stereo lydlyd. Den doble 40 mm store blenderåpneren gir mer stabil overføringshastighet og lydutgang av høy kvalitet. For bedre musikklytting med Hi-Fi stereolydopplevelse, gir Picun øreputer som dekker øret ditt helt. Deretter kan du fordype deg i den rike lyden.

For langvarig komfort har hodetelefonene ørepute til minne-protein som føles som menneskets hudtekstur. Du kan se filmer og høre på musikk på Apple TV i flere timer.

USP: Hi-Fi stereolyd

Sjekk ut på Amazon

# 10. Avantree

Avantrees hodetelefoner og Bluetooth-sender kobles automatisk til når du slår på dem; du trenger ikke å koble de to enhetene. Den raske strømteknologien reduserer Bluetooth-forsinkelse. Den leverer lyd av høy kvalitet i presis synkronisering.

Du kan koble senderen med andre Bluetooth-mottakende enheter, som kan inkludere andre hodetelefoner eller høyttalere på kontoret eller hjemme. Audikast-senderen til Avantree fungerer opp til 100 fot.

USP: Rask strømteknologi

Sjekk ut på Amazon

Det er alle venner!

Logger av…

Bluetooth-hodetelefoner til Apple TV hjelper deg å se på favorittinnholdet ditt uten å forstyrre andre hjemme. Når du ser på sent på kvelden, kan volumet av TV forstyrre barna eller ektefellen din. For å unngå denne situasjonen, kan du koble trådløse hodetelefoner til Apple TV og konsumere underholdning.

Relaterte tilbud:

 • Beste Apple TV 4K-tilbehør
 • Beste 4K-skjermer for Apple TV 4K
 • Beste Bluetooth-tastaturer for Apple TV

Hvilken Bluetooth-hodetelefon vil du kjøpe til Apple TV? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å bla gjennom annet Apple TV-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar