Slå av varslingslyd i Facebook Messenger-appen på iPhone [Slik gjør du det]

Det er frustrerende når Facebook-en din fortsetter å nynne hele tiden mens du chatter med dine kjære. Selv jeg blir noen ganger irritert over slike lyder og vibrasjoner når jeg chatter med vennene mine. Det være seg en gruppechat eller individuell chat, pipetonen er alltid på.

For å løse dette problemet, i dag skal jeg dele et enkelt triks som du enkelt kan slå av lydene og til og med vibrasjonen når du mottar ny varsling under samtaler.

Du har kanskje prøvd den eldste av metodene for å slå av lydene som å navigere til innstillinger og endre standardvarslingsalternativene i Messenger-innstillingene. Jeg tenkte på å komme meg ut av de frustrerende lydene ved å endre de generelle innstillingene på iPhone-en, men gjett hva? Lydene var fremdeles PÅ da jeg fikk en ny varsling mens jeg chatte fra Facebook-messenger.

Må lese: Hvordan slå av Facebook Sound på iPhone / iPad

På grunn av dette prøvde jeg å utforske mer fra selve Facebook Messenger-innstillingene. Og jeg fikk endelig en løsning for det samme.

Slik stopper du meldingslyden for Messenger-appen under chat på iPhone

Jeg kan forstå at når du er i et personlig møte eller på kontoret, ikke vil du at andre skal vite at du bruker Facebook Messenger. Det er ganske åpenbart at på kontoret eller et sted der slike ting ikke er tillatt, kan du ikke slå på chatten; ellers lyder lydene rundt. For å unngå slike omstendigheter, må du følge det enkle trikset gitt meg i dagens veiledning. For øvrig kan du også prøve noen andre metoder for å unngå Facebook Messenger helt for å chatte med vennene dine på en problemfri måte.

Så her er hva du trenger å endre i Facebook Messenger-innstillingene for å unngå brummene under chattene:

Trinn 1. Start Messenger-appen på din iPhone.

Steg 2. Trykk på Hjem → Trykk på Profilikon.

Trinn 3. Trykk på Varsler.

Trinn 4. Tre alternativer vil være tilgjengelige; Ikke forstyrr, vis forhåndsvisninger og varsler i Messenger → Trykk på Varsler i Messenger.

Trinn 5. Slå lyd- og vibrasjonsalternativene til av-modus for å unngå varslingslyd / vibrasjoner under samtalene.

Hvis du vil at enheten din skal vibrere når du mottar varslene, kan du slå den på. Og hvis du overhodet ikke er interessert i å motta varsler under samtaler, kan du ganske enkelt trykke på Mute og slå den til ON. Med dette vil du ikke motta en eneste varsling i chat-messengeren din.

Så dette er noen enkle trinn som du trenger å følge og bratsj!

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Prøv også iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar