Slik tømmer du RAM og fremskynder iPhone eller iPad raskt

Kjører iPhonen din i sneglers tempo? Du kan raskt utslette rotet og få iOS-enheten til å løpe raskere og jevnere. En av de mest pålitelige måtene er å skylle RAM på din iPhone.

Selv om iOS er designet for å håndtere bakgrunnsoppgavene dyktig, kan det hende at det ikke er tilstrekkelig, spesielt hvis enheten din har å gjøre med kraftige spill, lang filmvisning, utvidede nettlesingsøkter. I et slikt tilfelle kan det hende du må tilbakestille minnet til iPhone fra tid til annen, slik at det fortsetter å løpe fritt.

Slik skyller du iPhone X RAM

Uten startknapp er prosessen med å tømme RAM på iPhone X litt annerledes. Selv om det ikke er like greit som på andre iOS-enheter, er det heller ikke komplekst. Gå hit til denne opplæringen for å vite hvordan det fungerer:

Slik tømmer du RAM på iPhone 8 Plus eller tidligere iPhones

Trinn 1. Bare trykk og hold nede sove / våkne-knappen.

Steg 2. Nå, skyv til strømmen av skjermen vises nå, slipp sideknappen og trykk og hold inne Hjem-knappen til du blir ført til Hjem-skjermen.

Det er gjort! Du har nullstilt minnet på iOS-enheten din.

Ved å rydde opp RAM-en for bakgrunnsprosesser, systemprosesser og midlertidige filer, vil det gjenopprette normaliteten på enheten din. Nå, start en hvilken som helst app eller surfe på nettet, vil du synes smarttelefonen går litt jevnere.

Over til deg

Så det er slik du aldri kan la treghet fjerne enhetenes glatthet. Bruk dette tipset smart for å fortsette å ha ønsket ytelse.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Batterisparende apper for iPhone og iPad
  • Hvordan fikse skjermforvrengning på iPhone
  • Mikrofon fungerer ikke på iPhone
  • Slik forbedrer du batterilevetiden på iOS 11

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.