De beste Apple Music Alternatives for iPhone og iPad i 2020: Få skikkelig avtale

Apple Music blir populær dag for dag fordi iOS 8 og fremover Apple Music er inkludert som standard på iPhone og iPad. Men hvis du er musikk-junkie, så dobbeltsjekker alltid før du kjøper, det er alltid bedre alternativer. Musikk er noe som forholder seg til hvert øyeblikk og enhver følelse, så ikke overse alternativene.

Vi har listet opp noen av de "gamle spillerne" i denne bransjen for å gjøre din beslutning mye enklere. Du kan sammenligne funksjoner som passer ditt behov. Noen av musikkappene gitt nedenfor kan være gode streamingalternativer til Apple Music, helt sikkert.

De beste Apple Music Alternatives for iPhone og iPad i 2019

#1. Spotify Music

Spotify tilbyr millioner av lydspor fordelt på forskjellige sjangre. Hvis du ikke er irritert av annonser, kan du fortsette å lytte gratis (bare i shuffle-modus). Du kan lage og dele din egen spilleliste, eller lytte fra "readymade" spillelister. Men premiumtjeneste har sin egen fordel: Spill hvilken som helst sang, når som helst på hvilken som helst enhet - la den være mobil, nettbrett eller datamaskin. Kos deg med annonsefri musikk, lytt offline og få bedre lydkvalitet. Med 4, 5 stjerner fra over 5 millioner rangeringer er Spotify et flott alternativ for Apple Music.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis (valgfritt abonnement)

nedlasting

# 2. Pandora

Pandora er som en smart søkemotor for musikk. Bare skriv inn navnet til artist, sang, sjanger eller komponist, og resten blir tatt vare på automatisk. Lag en personlig spilleliste og lytt til dem hvor som helst. Den beste delen, ingen annonser på Pandora. Du kan også abonnere på Pandora One for å få ekstra funksjoner. Abonnementet er automatisk fornyelse; Du kan deaktivere det under innstillingsmenyen.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis (valgfritt abonnement)

nedlasting

# 3. Shazam

Shazam har en av de største brukerbaser over hele kloden. Få tekster og musikk på et enkelt sted. Du kan til og med følge toppartister som Calvin Harris, Pitbull, Meghan Trainor, Avicii, Jason Derulo, Wiz Khalifa og andre, så nå kan du se hva de ser eller høre på hva de hører på. Den interessante delen er at selv om du er en Spotify-bruker, kan du flytte til Shazam uten å miste lydsporet. Koble til Facebook og sjekk hva vennene dine lytter til. Etter min mening er Shazam et mye bedre alternativ enn Apple Music.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Amazon Music

Amazon Music er en verdig kandidat for ikke bare å utfordre overlegenheten til Apple Music, men også være den beste i bransjen. Med millioner av sanger, er det one-stop-plattformen der du kan finne alle dine spesielle sanger og album. Utforsk det samlede innholdet for å finne sporene som mest interesserer deg. Med ukentlige nye utgivelser fortsetter det allerede gigantiske biblioteket å bli rikere. Det er også et alternativ å laste ned sanger og spillelister for å hente dem frakoblet.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Soundcloud

Med SoundCloud kan du følge dine venner og favorittartister, oppdage podcaster og nyheter. Et eget segment for mest trending musikk, så følg nå trenden og vær en del av den. Søk er enkelt og effektivt; Du kan søke etter spornavn eller etter artist. Du kan få tilgang til grunnleggende spill, pause og hoppe over alternativer fra selve låseskjermen.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. TIDAL

TIDAL er ren moro og det ideelle valget for deg som elsker å lytte til musikk med lydkvalitet med høy tro. Den ubegrensede tilgangen til mer enn 40 millioner spor er mer enn god nok til å holde musikktiden begeistret. HD-musikkvideoene med ypperlig lydkvalitet er ideelle for å nyte musikk på sitt aller beste. Den kuraterte redaksjonen av eksperter og kunstnere passer ideelt til din spesifikke forkjærlighet. Dessuten hjelper integrerte musikkartikler og offline-modus deg med å oppdage spektakulæret av favorittmusikken din i ditt tempo.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Google Play Musikk

Google Play Musikk er gratis, men annonsestøttet. Gratis funksjoner inkluderer radiokanal laget av eksperter (bare USA) og mulighet for å laste opp din personlige samling på opptil 50 000 sanger på Google-serveren. Du kan høre på de opplastede sangene på alle enhetene dine gratis. Hvis du er en musikkavhengig, kan du abonnere på den betalte tjenesten som gir deg tilgang til en database med 30 millioner sanger sammen med andre funksjoner som reklamefri, ubegrenset hopp og en funksjon for å laste ned favorittlåtene dine for offline lytting.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis (valgfritt abonnement)

nedlasting

# 8. Slacker Radio

Slacker Radio er spesifikt klargjort for å gi deg liv i musikken din. Med smart kuratert musikkprogrammering sørger den perfekt for din spesielle interesse. Og bare i tilfelle, du er ikke helt fornøyd med tilbudene; har du muligheten til å tilpasse den til din spesielle smak. Den har flere svært interaktive musikkstasjoner som aldri lar deg gå tom for alternativer. Enda bedre; de eksklusivt vert musikkshowene ukentlig er nøyaktig hva du ønsker å være oppegående.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Napster

Napster er kanskje ikke så funksjonsrik og elegant som noen av disse rivalene, men den har det som trengs for å krydre musikkopplevelsen din. Det lar deg streame musikk på forespørsel. Hvis du ikke vil brenne dataene på enheten din, kan du laste ned favorittmusikken din til alle tider for å høre på den offline. Med mer enn 30 millioner sanger, kan appen for streaming av musikk utføre jobben med å underholde musikktiden din med aplomb.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Deezer

Deezer er en av de fineste musikkappene som har blitt grunnlagt for å forbedre musikkopplevelsen din. Med den kan du raskt oppdage musikk og strømme på iPhone. Det gir deg ubegrenset tilgang til millioner av spor. Hvis du liker å synge sammen med sanger, vil tekstene på skjermen være med på å matche rytmen. For å la deg raskt oppdage sangene som vinner ditt hjerte, inneholder det kuraterte spillelister. Premium-versjonen lar deg hoppe over et ubegrenset antall sanger og lytte til musikk offline.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

Pakk inn

Har jeg glemt å inkludere noen av favorittmusikkappene dine på denne listen? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar