Finner du ikke sidelinjen i iTunes 12.4? Slik får du det tilbake!

Med Sidebar er det mye lettere å navigere gjennom media, raskt overføre favorittfilmer, TV-serier eller musikk til din iPhone eller iPad. Derfor anses det for å være en så viktig funksjon. Da iTunes 12 ble utgitt, var mange brukere litt skuffet over utelatelsen av sidefeltet. Apple måtte bringe den tilbake i de senere versjonene av iTunes 12.

Avhengig av din bruk, kan du skjule eller vise sidefelt i iTunes. Dessuten har du muligheten til å tilpasse den også. Slik fungerer det:

Hvordan vise / skjule sidefelt i iTunes 12.4 eller senere på Mac eller Windows PC

Trinn 1. Åpne iTunes på datamaskinen din.

Steg 2. Klikk på Vis-menyen.

Trinn 3. Deretter må du velge Vis / skjul sidefelt i rullegardinmenyen.

Slik redigerer du sidefelt i iTunes 12.4 eller nyere

De siste versjonene av iTunes 12 lar deg redigere sidefelt. Som for eksempel har du muligheten til å ekskludere / ta med nylig lagt til, sjangre, album osv.

Trinn 1. Først må du åpne iTunes på Mac eller PC.

Steg 2. Flytt deretter markøren langs biblioteket. Du vil se Rediger-knappen, klikk på den.

Trinn 3. Deretter må du sjekke eller fjerne merket for tilgjengelige alternativer.

Trinn 4. Når du har gjort endringer, klikker du på Ferdig for å bekrefte.

Det er det! Jeg finner sidefelt mer brukervennlig enn noen gang før, takket være muligheten til å tilpasse den etter behov.

Det kan være lurt å sjekke ut disse relaterte innleggene, for eksempel hvordan du får tilbake de manglende appene i Launchpad på Mac, hvordan du får refusjon for kjøp av iTunes og App Store, hvordan gavepenger, apper, filmer, bøker fra iTunes.

Hva synes du om iTunes 12.4? Er det bedre enn forgjengeren? Treff synspunkter i kommentarfeltet, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for flere slike nyttige innlegg. Ikke glem å prøve den på iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar