Kameraapp fryser på iPhone eller iPad? Tips for å løse problemet

Nylig har noen iPhone-eiere rapportert at når de lanserer Camera-appen, fryser den plutselig, og som et resultat, finner de ingenting annet enn den svarte skjermen. Noen brukere har til og med sagt at fotografier roteres til feil retning. Hvorfor skjer det?

Den plutselige frysing av Camera-appen kan skyldes mer enn en grunn, for eksempel tekniske feil, dårlig forestilte oppdatering. Uansett hva som kan være årsaken, vil du bli kvitt den. Her er noen mulige rettelser på denne feilen.

iPad- og iPhone-kamera-appen fryser: Slik løser du problemet

#1. Oppdater iPhone til siste iOS

Dette problemet kan også skyldes oppdatert oppdatering. Så hvis det er noen siste oppdatering tilgjengelig, kan du oppgradere iPhone. Sørg for å gjøre det gjennom iTunes da det anses som bedre enn luftoppdateringen (Innstillinger → Generelt → Programvareoppdatering).

Bare koble enheten din til Mac eller PC, start iTunes, velg iPhone fra menyen og oppdater til den nyeste versjonen. Det er det! Det kan være litt langvarig, men det er tryggere sammenlignet med OTA-oppdatering.

# 2. Tilbakestill iPhone

Å tilbakestille iPhone-en din kan gjøre susen for deg. Mange brukere har funnet suksess med det. Før du går videre med denne prosessen, må du vite at tilbakestilling vil gjøre noen mindre endringer med telefonen. Selv om det ikke sletter noen filer eller bilder.

Trinn 1. Start innstillinger → Trykk på Generelt → Bla ned og trykk på Tilbakestill.

Steg 2. Trykk på Tilbakestill alle innstillinger → Skriv inn din iPhone / iPad- passkode → Trykk på Tilbakestill alle innstillinger igjen for å bekrefte handlingen.

Det er det!

Nå må du vente en stund til iPhone-enheten starter på nytt. Forhåpentligvis vil feilen bli løst.

# 3. Gjenopprett iDevice

Hvis alle de ovennevnte løsningene ikke ordner seg, er her et annet triks. Å gjenopprette fra en sikkerhetskopi du har laget med en eldre iPhone, kan også være en av de mulige årsakene. I dette tilfellet, sett opp enheten som ny, tilbakestill den fra fabrikken. Selvfølgelig vil det være litt radikalt, men det kan bidra til å løse denne feilen.

Merk: Hvis du gjenoppretter din iPhone, blir alle medier og data slettet og deretter installert den siste versjonen av programvaren. Derfor bør du ta sikkerhetskopi av alle iPhone-dataene dine (Innstillinger → iCloud) før du går videre med prosessen.

Trinn 1. Koble iPhone til Mac eller PC → Start iTunes.

Steg 2. Velg telefonen fra menyen → Gjenopprett iPhone.

Fra tid til annen fortsetter overflaten med iPhone. Noen ganger kan tekniske feil på grunn av konstant bruk av maskinvare være den viktigste skyldige. De fleste ganger kan du bli kvitt slike problemer ved å slå av enheten og deretter starte den på nytt.

Det er det.

Du kan også gjerne utforske:

  • iPhone-kameraet er for treg til å laste: tips for å løse problemet
  • Hvordan bli medlem av et Wi-Fi-nettverk ved å bruke iPhone-kamera

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Ikke glem å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.