Carved Satellite Series Wooden Case for iPhone 6s / 6s Plus: Setter pris på elegant kunst for å lage tre tilfeller

De høye ideene tar deg noen ganger til den sublime posisjonen. La fantasien fly høyt, la dine ambisjoner berøre den indre styrkeens topp og test din utholdenhet til det fulle. Det som kommer ut er perfeksjon som er uslåelig.

Carved har nok en gang lyktes med å kombinere fantasi, styrke og utholdenhet for å lage en ypperlig treveske for iPhone6 ​​/ 6s og iPhone 6 Plus / 6s Plus. I motsetning til Live Edge tresaker, er disse sakene ikke laget av 100% tre; snarere er det støtfangere tilfeller lastet med ekte tre, polykarbonat og gummi.

Men det er noe som ligner på Live Edge tresaker. Også denne gangen har Carved hentet sin inspirasjon fra naturen. Merket visualiserer Jorden fra en satellittvinkel - hvordan Jorden ville se ut hvis den sees fra satellitten? Dette har inspirert designere på Carved til å lage jordnære mønstre på hver tresko i Satellite Series.

Inner Beauty of Woods

Satellitt-serier fra Carved avslører den indre skjønnheten i skogen; dette gjør et utilitaristisk stykke til et elegant kunstverk. For å hente ut minimum fra planter og trær, tar Carved bølgene, knutene og de kasserte bitene og gjør dem til noe utrolig. Tresaker i Satellite Series gir deg en titt på den indre utformingen av trærne rundt oss. Hvis du ser på sakene fra et fjernt sted, vil du legge merke til at du ser på dem fra verdensrommet.

Unike tilfeller

Før noen andre tar tak i valg av sak, bør du raskt snappe saken. I likhet med Live Edge kan også Satellite Series skryte av en av en slags treveske for iPhonene dine. Og derfor vil du ikke få to lignende utseende saker med samme farger og design. Skåret lagblanding og spinnfarger for å matche utallige kornmønstre og farger i hvert stykke. Velg et stykke som passer deg!

Carved har brakt magien i tre forskjellige utførelser av treetui: Traveler Case, Clear Slim Case og Matte Black Slim Case. Hvis du er religiøst forelsket i tre-iPhone-tilbehør og ikke vil ha noe så solid som en full sak, vil satellittrekkesaker absolutt lokke deg til å kjøpe en.

Pris: 49 dollar

Kjøp det fra Carved.com

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar