Beste lærvesker for AirPods og AirPods 2 i 2020: En stilig drakt til dine søte øretelefoner

Jeg vil aldri se den dyrebare minen min som AirPods ridd med riper. Og jeg tror ikke noen av dere setter pris på dem heller. Det er den eneste grunnen til at jeg trodde det ville være flott å utforske de beste lærvesker til AirPods eller AirPods 2.

Det er mange av de beste AirPods / AirPods 2 bærevesker designet for å holde øretelefonene sikre. Imidlertid er de med den avtakbare kroken min favoritt. Selv om det stilige designet alltid er mitt topp valg, tiltrekker tilfellene med livlige farger meg også. Vil du sjekke ut valgene mine? Værsågod!

Beste AirPods og AirPods 2 skinnvesker i 2019

#1. KulorCases

Kulor har laget en ultralett, men likevel sterk sak fra skinn i toppkorn. Saken utmerker seg i alle aspekter - fra design til funksjonalitet. Uanstrengt åpning og lukking av lokket gir rask tilgang til AirPods. Presis skjæring sikrer full tilgang til lynladeporten.

Du kan bære AirPods sikkert mens du er ute og reiser. Sjekk den metallklemmen, som hjelper deg med å klemme saken til vesker, jeans eller andre ting. En bærende stropp i lær kan også hjelpe deg med å holde saken i hendene.

USP: Ultralett men likevel sterk

Sjekk ut KulorCases

# 2. Tolv South AirSnap

Twelve South er kjent for å presentere topp tilbehør til Apple-enheter. Og jeg har vært tilhenger av tilbudene.

AirSnap kan skryte av et estetisk design og gir den mye påkrevde beskyttelsen til AirPods uten at det går utover stilen. Fullkornsskinnet med synlig søm gjør det til et førsteklasses valg.

Det nyttige klippet lar deg feste AirPods i en ryggsekk og forbli bekymringsfri. Sikkerhet til side, får du velge mellom to pro-look fargevarianter som svart og dyp krun.

USP: Estetisk design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Xberstar

Xberstar presenterer AirPods veske laget av ekte skinn. Det ser elegant og elite ut, begge samtidig. Vesken passer perfekt, og den er fullt kompatibel med trådløs lading. Den er slank og lett, gir nesten ikke noe bulk.

De fleste lærvesker løsner etter en tid, men det gjør ikke det. Det vil passe perfekt, hver gang. Til slutt er det mange forskjellige fargevarianter sammen med forskjellige modeller tilgjengelig.

USP: Ekte skinn

Sjekk ut på Amazon

# 4. Lunies

Når det gjelder betydelig design, er denne fra “Lunies” uten sidestykke. Den er vakkert laget for å pare perfekt med AirPods. Med den nøyaktige utskjæringen for Lightning-port, kan du komfortabelt slå opp øretelefonene.

Den myke PU-lærkonstruksjonen og det glatte interiøret gir den nødvendige pleien til øretelefonene. Du kan bruke kroken for å holde dem trygge under fotturer eller på ski. Dessuten kommer Lunies i tre fargevarianter som brun, svart og den alltid sjarmerende rosa.

USP: Mykt interiør

Sjekk ut på Amazon

# 5. MRPLUM

MRPLUMs AirPods-veske er laget av naturlig kuskinn, og viser derfor en uimotståelig sjarm når du holder øretelefonene i etuiet. Over en periode vil skinn endre farge og egenskaper, og du vil få et unikt etui.

Uten å avbryte ladekabelen beskytter denne lærvesken din AirPods-veske med eksepsjonell luksus og eleganse. MRPLUM har håndlaget denne Apple AirPods lærvesken fra ekte skinn.

USP: Naturskinnskinn

Sjekk ut på Amazon

# 6. Moko

Hvis funky design sjarmerer deg, bør du vurdere MoKo. Det er laget av PU-skinn av høy kvalitet og har ripebestandig mikrofiberinteriør. Du kan også stole på at denne saken tåler mindre dråper.

Med den avtakbare stroppen har du den nødvendige komforten for å bære AirPods. Dessuten er det en presis utklipp for Lightning-porten slik at du kan lade AirPods-saken uten problemer. I tillegg sørger de ni fargevariantene for at du ikke har noe problem med å velge et betydelig deksel til enheten din.

USP: Avtakbar stropp

Sjekk ut på Amazon

# 7. Houbox

Hvis ekte skinn ikke er en av dine preferanser, er Houbox PU skinnveske et alternativ verdt å vurdere. Den har også en nøkkelringstropp som kan være nyttig hvis du er syklist. På toppen av det motstår det støv og skitt for å nå AirPods.

Saken gir uhindret tilgang til ladehavn; det betyr at du ikke trenger å fjerne saken for å lade AirPods. Til slutt er det fire forskjellige fargevalg tilgjengelig.

USP: Nøkkelringstropp

Sjekk ut på Amazon

# 8. Fintie

Fintie AirPods veske er laget av premium PU skinn, og den tilbyr et bredt spekter av kreative design og livlige, enkle farger. Også dette gir en nøkkelringstropp over saken. Den magnetiske lukkingen beskytter også AirPods dine mot støv og skitt.

De nøyaktige kuttene på saken muliggjør sømløs lading av AirPods uten å måtte fjerne saken. Til slutt passer designene og fargealternativene for alle kjønn og aldersgrupper.

USP: Stort utvalg av farger og design

Sjekk ut på Amazon

# 9. ICARER

Når du snakker om den stilige AirPods-saken, kan du ikke holde denne fra ICARER borte. Den ekte lærkonstruksjonen forsterker både design og holdbarhet. Enten det er å absorbere sjokk eller bekjempe skrape, det er godt nok til å leve opp til forventningen.

På grunn av lærtekstur, kan den beholde sin sjarm lenge. Dessuten er ICARER tilgjengelig i tre fargealternativer som svart, brun, rød og kaki.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Spaysi

En skinnveske i topp kvalitet som Spaysi fortjener å finne sin plass i denne oppstillingen. Det største høydepunktet er kuskinn som gir det et vintage utseende. Alle utklippene er stort sett i mål, og sikrer at du ikke har noe problem med å bruke de trådløse øretelefonene.

Inkludering av mykt fløyelsfor gjør at saken kan beskytte AirPods mot skraping. En annen bemerkelsesverdig funksjon er dobbeltkrokholderen slik at du kan bære enheten din med mer bekvemmelighet. I tillegg har du tre farger å velge mellom– svart, brunt og burgunder.

USP: Dobbel krokholder

Sjekk ut på Amazon

# 11. Air Vinyl Design

Det som gjør "Air Vinyl Design" til et ganske godt alternativ er den "raffinerte håndlagde designen." Det høykvalitets kornskinnet forsterker strukturen for å tåle sjokk.

Den rullesteinstrukturen tilfører mer stil i profilen og gir også forbedret grep. Med det glatte innerfôret beskytter saken AirPods-saken fra bunnen av.

Videre kan du velge Air Vinyl Design i tre flotte fargevarianter som brun, rosa og rød.

USP: Høykvalitets kornskinn

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Antar du at du har funnet det bedårende dekselet til trådløse øretelefoner. Vil du fortelle oss noe om valget ditt? Jeg vil sette pris på å ha tilbakemeldingene dine nedenfor i kommentarfeltet.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Slik bruker du Live Listen with AirPods i iOS 12
  • Beste AirPods stropper
  • De beste Apple AirPods-alternativene for iPhone
  • Slik oppdaterer du AirPods firmware til den nyeste versjonen

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar