Lukk alle Windows i Mac-appen med tastetrykk + Klikk [Slik gjør du det]

Det kan ikke være ofte at du finner din Mac med mange åpne Finder-vinduer eller flere vinduer med Safari eller en hvilken som helst annen app. Men når du gjør det, og du vil lukke dem på en gang, har du to alternativer.

Den første er Command + Option + W. Den andre involverer museklikk. Hvis du ikke er en tre-tast-snarveistype, vil du sjekke ut hvordan du lukker alle vinduene i en Mac-app (inkludert Finder) med dette tastetrykk + klikk.

Slik lukker du alle Windows i Mac-appen med tastetrykk + Klikk

Merk at denne metoden fungerer for alle Finder Windows eller flere forekomster / vinduer av andre apper (inkludert nettlesere osv.).

#1. Når appen / Finder er åpen, klikker du på File fra toppmenyen.

# 2.trykker du Valg / Alt-tasten på Mac-tastaturet.

# 3. Du må legge merke til at alternativet Lukk endres til Lukk alle.

# 4. Klikk på Lukk alle, og alle vinduer vil bli avsluttet / lukket.

Det er det. Som fyr på tastatursnarveier har jeg lurt på om denne hjelper. Men jeg innser sent at dette tipset vil være nyttig for de som jobber musene sine mye (jeg tenker digitale artister).

Det er et interessant unntak fra dette. Mens du er i Finder, eller Chrome, er standardalternativet Lukk, og alternativet Lukk alle (eller Lukk alle Windows) vises bare når du trykker på Alt / Alternativ. Men i Safari, når du har flere vinduer / forekomster åpne, vil du merke at Close All Windows dukker opp selv uten å trykke på Alt / Option-tasten.

Du må huske at denne metoden vil lukke vinduer, noe som betyr at alt ikke-lagret arbeid vil gå tapt. Hvis du for eksempel har flere nettsteder åpne i forskjellige vinduer i Chrome, vil du miste alle åpne data hvis du lukker alle vinduer. Som standard spør nettlesere deg bare når du prøver å lukke flere faner, så selv denne funksjonen vil ikke lagre data.

Metoden fungerte ikke for apper som Microsoft Word i Yosemite, så implementeringen ser ut til å være spesifikk for noen apper.

Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar