De beste iPhone SE Bluetooth-headsetene som er tilgjengelige i 2020: Hold hendene frie for andre produktive oppgaver

Musikk er en integrert del av livet vårt. Enten vi er triste over fiaskoer eller er begeistret for gode prestasjoner, lytter vi gjerne til musikk for å uttrykke våre dypeste følelser. Når vi kjenner den uslåelige forkjærligheten din for fantastisk lyd, har vi stilt opp de beste iPhone SE Bluetooth-hodetelefonene.

Disse trådløse hodetelefonene for iPhone SE er beriket av den nyeste designen og avansert teknologi og kan livliggjøre musikkopplevelsen din. Den avanserte teknologien for støykansellering lar deg ha fredelig kommunikasjon. Dessuten kan de til og med hjelpe deg med å gi deg 100% mens du trener i et treningsstudio.

Beste iPhone SE Bluetooth-headset - 2019

#1. Plantronics

Plantronics Bluetooth 3.0-headset kan skilte med overlegen lydteknologi og bedre stemmeklarhet. Det er smart sensorteknologi som automatisk registrerer når du setter headsettet på øret; dermed kan den svare på anrop automatisk når du plasserer dette headsettet i øret.

En av de mest nyttige funksjonene i dette headsettet er stemmegjenkjenning, som lar deg svare på eller ignorere anrop uten å trykke på knappen. Når iPhone-en din ringer opp, er det bare å svare eller ignorere. Denne hodetelefonen gir 7 timers taletid.

USP: Forbedret stemmeklarhet

Sjekk ut på Amazon

# 2. Arteck

Arteck hodetelefoner er et absolutt beist når det kommer til lydkvalitet. Du vil ha det veldig fint å høre på favorittlåtene dine med HD lydkvalitet. Med støyreduksjonsteknologien leverer hodetelefonene tydelig lyd.

Den lette og jevne designen sikrer at øreproppene forblir sikkert på plass. Siden øreproppene er svette motstandsdyktige, vil du fortsette å få mest mulig ut av sangene dine selv under den kraftige treningen eller med høy intensitet sykling, fotturer eller løping.

USP: Øre-tips for støyisolasjon

Sjekk ut på Amazon

# 3. TREBLAB XR500

Jeg tror ikke mange Bluetooth-øretelefoner har fått fire stjerner av over 3500 kundevurderinger. Etter å ha sett nøye på de trådløse øretelefonene, kan jeg si at de har fått varene til å være en av de fineste.

Når vi snakker om design, ser TREBLAB XR500 mer rettet for sport. Øreproppene, i kombinasjon med de myke gummikrokene, passer plettfritt.

Jeg har funnet at lydkvaliteten er opp til merket. Med solid opptil 8 timers batterilevetid sørger det for at musikktiden din fortsetter å være i toppfarten lenge. For ikke å snakke om de fem stilige fargevariantene som gjør TREBLAB XR500 virkelig bedårende.

USP: Myk ørekroker av gummi

Sjekk ut på Amazon

# 4. PLUMSOTT

Tider hvor du vil slippe løs din eventyrlige avatar under morsom vannsport eller glede deg over å jage vennene dine på stranden; vanntette øretelefoner kan være prikken over i’en. Det er fordi du ikke trenger å bekymre deg for at øretelefonene dine blir skadet av vann. Derfor kommer PLUMSOTT med en IPX7-rangering slik at du kan glede deg over musikk uten begrensninger.

HD stereolyd og støyreduserende teknologi gjør at disse øretelefonene krysser av for alle boksene. I tillegg betyr den lange (10 timer) batterilevetiden at den uendelige stasjonen ikke har en brå slutt.

USP: IPX7 vanntett karakter

Sjekk ut på Amazon

# 5. POP-design

POP Design er kjent for å produsere Bluetooth-øretelefoner av høy kvalitet. Og dette tilbudet er bare en forlengelse av arven.

De trådløse øretelefonene har lett og ergonomisk design, noe som gjør det mer praktisk å bruke dem i flere timer. Med den høye lyden som alltid er der for å krydre opplevelsen, virker øreproppene å være en komplett pakke.

Den innebygde mikrofonen med overlegen støydempende teknologi forbedrer lydkvaliteten. Enda bedre, IPX7 vanntett rangering gir deg mer frihet til å ødelegge sjakkel.

USP: Høy-fidelity lyd

Sjekk ut på Amazon

# 6. SENSO

Oppriktig sagt ville denne oppdateringen vært ufullstendig hvis vi hadde gått glipp av SENSO. Vel, hvis du synes rosene er litt høye, sjekk ut om den er samlet rangering. (fire stjerner av over 28 700 kundeanmeldelser.)

Det som plasserer disse øretelefonene godt, er det trendy designet. De myke krokene sammen med den gripende designen, silikon øreproppene holder seg perfekt i øret. Så du kan fortsette å legge din beste fot fremover under den strenge treningen uten å måtte bekymre deg for øretelefonene.

Den støttes av den siste (CVC 6.0) teknologien for støydemping av omgivelsene, slik at du kan kommunisere med ønsket sinnsro selv på et overfylt sted. Dessuten ser ørepropper på sensoren ut både i grå og rød fargevariant.

USP: CVC 6.0 støydempingsteknologi

Sjekk ut på Amazon

# 7. Mpow Flame

Mpow Flame trådløse hodetelefoner kan skryte av HD-taleteknologi, som tilbyr fantastisk lydkvalitet. Det flotte designet i øret gir deg den tryggheten du ønsker å legge 110% mens du trener.

Takket være nano-belegget er hodetelefonene vannavstøtende. Med den enkle sammenkoblingsmodusen kobles den til iPhone. Muligheten til å tilby opptil 9 timer spilletid gjør det til et godt valg for den utvidede musikkøkten. Enda bedre, Mpow Flame kommer i fire farger som svart, rød, grå og blå.

USP: Vanntett IPX7

Sjekk ut på Amazon

# 8. Otium

Det som gjør Otium til et bedårende alternativ er en ergonomisk design som definitivt kan gi deg musikkopplevelsen din under spilletid. På grunn av ørekroken, holder øretelefonene seg godt inne i ørene selv under den intense treningen. Når du er svetteisolert, sikrer øreproppene at tiden din på treningsøkten forblir problemfri.

Den innebygde mikrofonen er perfekt for håndfri samtale. Hodetelefonene er utstyrt med avansert støydempingsteknologi, og lar ikke bakgrunnsstøy forstyrre samtalen din.

De 8 timene spilletid er akkurat tilstrekkelig til å slukke tørsten etter musikk på en strekk. Dessuten har du to fine farger å velge mellom sort og rødt.

USP: Sweatproof

Sjekk ut på Amazon

# 9. Tenergy T20

Høydepunktet av “Tenergy T20” Bluetooth-hodetelefoner er den avanserte støydempende teknologien. Så du kan bruke disse øretelefonene til å glede deg over handsfree-samtaler hvor som helst uten forstyrrelse.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er in-ear design som forhindrer at øretelefonene faller. Silikon øreproppene kommer i tre forskjellige størrelser, slik at du får en bedre passform. Dessuten er de veldig komfortable å ha på.

Drevet av 100 mAh lithium-ion oppladbart batteri, gir øretelefonene opptil 8 timers batterilevetid.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Osten Design

På tide å styrke både stilkvotienten og musikklyttingen! Osten Design-hodetelefoner ser ut til å ha rikelig med løfter og kan lett være din kjærlige musikkselskaper.

HD-mikrofonen utgjør en stor forskjell når du ønsker å gå på en lang samtale fredelig. Med den øverste mikrofonen som er drevet av clamor reduksjonssystemet, forbedrer det håndfrie anrop.

Muligheten til å levere opptil 13 timers taletid gjør Osten Design til å være på plass i din utvidede musikkøkt. Og det uttrekkbare ledningshåndteringssystemet holder rotet unna. Videre ser variantene av jet-black og fargegulvet rosende ut.

USP: Stilig design

Sjekk ut på Amazon

Pakk sammen

Disse hodetelefonene er kanskje ikke høyt priset, men de har kvaliteten for å gi lydkvalitet på topp. Med det trendy designet har de også et misunnelsesverdig utseende, ikke sant? Har noen av disse hodetelefonene vunnet deg? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Du vil kanskje sjekke ut: beste iPhone 7/7 Plus-hodetelefoner, beste Apple Watch-hodetelefoner og beste iPhone 6s / 6s Plus-hodetelefoner.

For å enkelt få tilgang til alle de beste tilbehørslistene, last ned appen din på iPhone og iPad og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter.

 

Legg Igjen Din Kommentar