Slik søker du innenfor webside i iOS 9 Safari på iPhone og iPad

I henhold til den nylige statistikken har antall mobile internettbrukere økt drastisk. Den interessante delen å merke seg er at tendensen nå ikke er begrenset til å spille online spill eller se på videoer; brukere har begynt å bruke mobilt internett som et medium for å samle informasjon og kunnskap.

Det er tusenvis, snarere si at millioner av brukere som bruker deres iPhone for å bla gjennom favorittnettstedene sine. Det største problemet som står overfor, er å søke etter et bestemt ord eller en setning på hjemmesiden.

Safari er en av de mest brukte nettleserne på iOS. Den siste iOS 9-oppdateringen har gitt noen fremtredende forbedringer; en av dem er å søke etter et bestemt ord eller uttrykk på websiden i Safari-nettleseren. Hvis du fremdeles er på iOS 8, kan du henvise dette innlegget for å søke i Safari.

Slik søker du innenfor webside i Safari på iPhone og iPad

Trinn 1. Aller første er å starte Safari-appen og åpne ønsket URL (nettadresse).

Steg 2. Når siden er lastet inn, kan du se en delingsknapp i bunnmenyen; trykk på det.

Trinn 3. Så snart du trykker på delingsknappen, dukker det opp to menylinjer nederst; sveip til høyre til venstre på den nedre menyen, og du vil se et forstørrelsesglassikon; trykk på det.

Trinn 4. Nå kan du skrive inn ordet eller frasen du vil søke.

Hvis det er mer enn ett søkeresultat, vil du merke et navigasjonsikon opp og ned nederst. Hvis du klikker på dem, flyttes du fra ett søk til et annet.

Se opp for å vite hvordan du søker på en webside i iOS 9 Safari

Det er alt for nå!

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus for flere tips.