Slik viser og sletter du enheter fra Apple ID

Det er flere grunner som kompromissløs sikkerhet, premium kvalitet; attraktiv design og mer hvorfor jeg foretrekker Apple-enheter. Enten det er Mac, iPhone, iPad eller Apple Watch, hver og en av dem skiller seg ut fra resten, ikke sant?

Det er ganske enkelt å administrere mer enn en Apple-enhet. De fleste, inkludert meg, bruker en enkelt Apple ID for å administrere enhetene sine med litt letthet. Dessuten er det noen nyttige fordeler med å holde alle Apple-enheter pålogget med den samme iCloud-kontoen. Som for eksempel lar den deg automatisk synkronisere dataene dine på alle enhetene, automatisk nedlasting av apper osv.

Det er viktig å fjerne enheten fra Apple ID etter at du har solgt den ut, gitt bort til noen eller mistet den. Heldigvis gjør Apple det ganske enkelt å ikke bare sjekke hvilken enhet som er logget på Apple-IDen din, men også lar deg fjerne den.

Sjekk hvilke enheter som er signert på Apple-ID-en din

Trinn 1. Først må du logge på Apple ID-kontosiden.

Steg 2. Deretter blar du til Enheter. (Hvis du ikke ser enhetene dine, klikker du på Vis detaljer og svarer på sikkerhetsspørsmålene dine.)

Trinn 3. Neste opp, må du klikke på hvilket som helst enhetsnavn for å se informasjonen som enhetsmodell, serienummer og OS-versjon. Denne informasjonen kan variere fra enhet til enhet.

Slik fjerner du en iPhone eller iPad fra Apple ID

Hvis du ikke lenger bruker noen enhet, kan du fjerne den fra listen.

Trinn 4. Følg de tre første trinnene som er nevnt over. Mens du ser informasjonen om en hvilken som helst Apple-enhet, klikker du på Fjern.

Trinn 5. Sjekk ut meldingen som vises. Klikk igjen på Fjern for å bekrefte.

Følgende er et par ting du må huske på

Apple-enheten din vises kanskje igjen på kontoen din neste gang den kobles til Internett hvis du fremdeles er signert med Apple-ID-en din.

Du må fjerne enheten fra kontosiden din, logge av iCloud, iTunes, iMessage, FaceTime og Game Center, eller slette enheten (Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Slett alt innhold og innstillinger) for å fjerne det permanent.

Hvis du har aktivert totrinnsgodkjenning for Apple-IDen din, vises ikke bekreftelseskoder lenger. Samtidig har den ikke tilgang til iCloud så vel som andre Apple-tjenester som Finn My iPhone før du logger deg på igjen med tofaktorautentisering.

Det er det!

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar