Beste iPhone-apper for oppringing av telefoner fra 2020: Samtaler er viktige, hold dem intakte

Det er fordelaktig for hver og en å holde rede på viktige samtaler da og nå. Dette kan redde deg fra sjefen din, i løpet av en viktig brief eller du hentet en venn fra en flyplass i tide. Alt dette fordi du ikke glemte noen viktige samtaler. Men hva om du glemte noe viktig?

Nylig publiserte vi et innlegg om hvordan du kan spille inn telefonsamtaler på din iPhone. Denne gangen la oss se på listen over apper til opptakeropptaker for din iPhone, som kan hjelpe deg med å huske ting på den enkle måten.

Beste samtaleopptakerapper for iPhone fra 2019

#1. Samtaleopptaker for iPhone iCall

iCall tilbyr kjøp i appen til brukere, som kan ta opp innkommende og utgående samtaler fra iPhonene sine. Når du har spilt inn samtaler, kan du lagre dem og få tilgang til dem når det trengs. Forretningsmenn og lærere kan få mest mulig ut av denne appen da de må lagre viktig informasjon på enhetene sine.

Det er ekstremt enkelt å ta opp samtalene dine. Åpne appen, trykk "Record" -knappen og fortsett samtalen som vanlig. Under diskusjonene dine med kolleger eller forretningspartnere kan det hende du får en genial idé som du kan registrere. Dessuten kan du alltid høre på de søte tingene med dine kjære senere.

Pris: Gratis (kjøp i appen)

nedlasting

# 2. Samtaleopptaker - Lagre og lytt

"Call Recorder - Save & Listen" -appen har gjort et alvorlig forsøk på å takle anropsopptaksproblemet på iOS-enheter. De fleste gratis apper gir begrenset anropsfunksjon; Samtaleopptaker har satt seg fra hverandre ved å gi deg frihet til å ta opp innkommende og utgående samtaler.

Bortsett fra samtaleopptak, er Call Recorder kjent for andre imponerende funksjoner som tale til tekst og taleopptak. For sikkerheten til dine innspilte data kan du låse alle postene med en passordkode. Det er en av de beste produktivitetsappene for forretningsmenn, toppledere og kjærlighetsfugler også. Les detaljert gjennomgang.

Pris: Gratis (3-dagers prøveversjon)

nedlasting

# 3. TapeACall Pro

Funksjonene som er lastet inn i appen gir deg det beste ut av en hvilken som helst samtaleopptaker-app. Det lar deg registrere innkommende og utgående samtaler på iPhone. Ingen grense for lange innspillinger, heller ikke på antall innspillinger. Du er nå fri for "per minutt" eller "månedlige" avgifter. Innspillinger kan enkelt overføres til enhetene og PC-en.

Innspillinger kan deles med letthet på Dropbox, Evernote og Google Drive og også på sosiale medier (Facebook & Twitter). Hvis listen er lang, kan du spare tiden ved å gi et unikt navn til opptakene. De vil være tilgjengelige for deg så snart du legger på. Det brukervennlige grensesnittet gir enkel tilgang.

Pris: Gratis (7-dagers prøveversjon)

nedlasting

# 4. Opptaker pluss

Hvis du vil spille inn lyd av høy kvalitet, vil Recorder Plus være veien å gå. Appen er kompatibel med flere lydkvalitetsformater som MP3, MP4, CAF, WAVE og M4A.

Dessuten har du muligheten til å velge mellom tre kvaliteter: lav, middels og høy kvalitet. En ting som er verdt å merke seg er at gratisversjonen av appen tilbyr begrenset funksjonalitet. Og du må bruke $ 1, 99 (gjennom kjøp i appen) for å spille inn ubegrensede samtaler.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. RecMyCalls - Samtaleopptaker

Det er en lek å spille inn iPhone-samtaler med denne appen. Det jeg virkelig setter pris på med denne praktiske samtaleopptaker for iOS-enheter, er at den gir deg full kontroll over dine innspilte samtaler. Det betyr at du ideelt kan administrere innspillingene og til og med dele dem med dine kjære.

For å sikre at de innspilte anropene ikke blir rotet, lar appen deg også gi nytt navn til dem. Du kan oppgradere appen for å spille inn så mange samtaler du vil. Dessuten har den støtte for flere språk, inkludert engelsk, tsjekkisk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Re-Call Recorder

Re-Call Recorder lar deg ta opp innkommende og utgående samtaler. Ikke bare det, det tillater også innspilling både innenlands og internasjonalt. Alt du trenger å gjøre er å trykke på den røde knappen, så får du gjennomgang for å begynne å spille inn samtalene dine. Dessuten kan du også ringe billige internasjonale samtaler ved hjelp av appen.

Når du er ferdig med samtalen, kan du få opptaket ditt i løpet av et par minutter. Du kan også sende innspillingen via e-post til deg selv. Til slutt er det forskjellige abonnementsalternativer du kan velge mellom, avhengig av dine behov.

Pris: Gratis (kjøp i appen)

nedlasting

# 7. Samtaleopptak av NoNotes

NoNotes er en av de kjente appene når det gjelder innspilling av samtaler på din iPhone. Appen kan registrere innkommende og utgående anrop nøyaktig på skyen og deretter sende den til deg på din registrerte e-postadresse.

En av de beste delene med appen er at den tillater 20 minutters gratis innspilling per måned. Og ja, du trenger ikke oppgi kredittkortdetaljene dine ved påmeldingen, noe som absolutt er noe av det beste med appen. Totalt sett er det en flott app verdt å prøve.

Pris: Gratis 20-minutters innspilling per måned

nedlasting

# 8. CallRec Lite - IntCall

Ser du etter en langsiktig samtaleopptak-app på iPhone-en din? Gå med CallRec Lite. Appen har ingen begrensninger på varigheten av et anrop, sted og antall samtaler. Det er gratis å prøve i 3 dager, og du kan ta opp hele samtalen. Du kan imidlertid høre på bare ett minutt av innspillingen. Hvis du er overbevist om ytelsen, må du abonnere på den månedlige planen.

Innspillingene lagres på selskapets server, og du kan enten laste ned derfra til din iPhone eller skytskontoen din. Når det gjelder funksjonalitet, er den veldig enkel å bruke, og en nybegynner kan også komme i gang på bare et minutt.

Pris: Gratis i tre dager med visse begrensninger

nedlasting

# 9. Samtaleopptaker

Samtaleopptaker er det beste valget for å registrere innkommende og utgående samtaler. Funksjonsliste kan tjene din respekt når du kan laste ned og dele innspillinger via e-post, iMessage, Twitter, Facebook og Dropbox. Appen fungerer i full lengde på samtalene dine, men Pro In-App kreves for å lytte til innspillingen, lenger enn ett minutt.

Call Recorder-appen fungerer perfekt på en telefonkonferanse. Du kan glede deg over tre måter å ringe til alle mobiltelefonbærere unntatt H2O Wireless og Virgin Mobile.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Ring opptaker-IntCall

Samtaleopptaker for telefonsamtaler har nesten tusen rangeringer i App Store med et gjennomsnitt på 4, 2 stjerner. Den registrerer innkommende så vel som utgående samtaler i en ubegrenset varighet. Dessuten er det ingen geo-begrensninger for å bruke denne appen. Det spiller ingen rolle hvilket land du bor i, denne appen vil fungere feilfritt.

Det kommer med en gratis prøveperiode på 3 dager, og hvis du er fornøyd med tjenesten, kan du vurdere å abonnere. Appen støtter også flere språk som spansk, russisk, japansk og noen få andre. Til slutt trenger du konferansesamtaler aktivert for å bruke denne appen.

Pris: Gratis (3-dagers prøveversjon)

nedlasting

# 11. Stemmelader

Voice Charger er en ultra-avansert samtaleopptaker-app for iPhone. Den er utstyrt for å ta opp samtaler av høy kvalitet uten feil. Det mest interessante er at du også kan bruke spesialeffekter på innspillingene dine og få dem til å høres rare ut.

Det ville være perfekt å spille noen lette pranks med vennene dine. Takket være spesialeffektene kan du høres ut som en jente, kanin, vindende vind og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Beste samtaleopptaker

Best Call Recorder gir opptak av høy kvalitet. Du har ingen begrensninger på lengden og mengden av innspillingen. Du kan enkelt ta opp både innkommende og utgående samtaler.

Så snart du legger på samtalen, er opptak tilgjengelig. Det støtter både nasjonale og internasjonale samtaler. Det er flere medier som Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Pocket som du kan dele innspillingene dine gjennom.

Pris: $ 7.99

nedlasting

Det var alt folkens!

Din favoritt?

Så bruk disse smarte appene for å ta opp noen av de viktige samtalene dine og dele dem med vennene dine. Jeg er sikker på at disse anropsopptakerne vil oppfylle dine forventninger når det gjelder ytelse. Hvilken er tidsbestemt for dine behov?

Du vil også ta en titt på disse innleggene:

  • Beste talepost-apper for iPhone
  • Beste kontaktledere for iPhone
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike historier.