Slik slår du av iPhone 11, 11 Pro og iPhone 11 Pro Max

Den nye iPhone 11-serien fra 2019 er fullpakket med noen fantastiske funksjoner, og jeg vet at du liker å leke med dem. Men mens fokuset ditt er på de nye funksjonene, er det ikke bra å glemme noen grunnleggende oppgaver; for eksempel hvordan du slår av iPhone 11, 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Derfor har jeg tatt den oppgaven på meg selv og har undersøkt noe av det mest grunnleggende hvordan jeg gjør det for iPhone 11-serienheten. Så når du trenger dem, er de lett tilgjengelig på telefon og ring. Når det gjelder strømalternativene i iPhone 11-serien, ligner den på iPhone X-serien; sjekk dem ut nedenfor.

Slik slår du av iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11

Trinn 1. Trykk på strømknappen og en av V olume opp- eller nedknappen samtidig til strøm / SOS-glidebryteren dukker opp.

Steg 2. Dra glidebryteren ' Slide to Power Off' til høyre. IPhone slås av om cirka 3-4 sekunder.

Trinn 3. For å slå på, trykker du og holder på av / på-knappen til  Apple-logoen vises på skjermen.

Dette er også prosedyren for å aktivere iPhone's Emergency SOS. I stedet for å dra lysbildet til strømmen, drar du SOS- skyveknappen til høyre. Hvis du har levert medisinsk ID og alltid har vist den alltid, kan du også se glidebryteren for medisinsk ID på denne skjermen.

Merk: Denne metoden vil bare starte datamaskinen på nytt hvis du er ute etter en avstengning av styrken, prosedyren er litt kompleks. Ikke bekymre deg for at jeg har fått deg dekket, følg denne trinn-for-trinn-guiden for å tvinge iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max på nytt.

Det var alt folkens!!

Hvis det er noe med grensesnittet til Apple-produkter som jeg absolutt elsker, er deres smarte å holde det enkelt, men fortsatt eksklusivt. For eksempel alternativet Slå på eller av; nesten alle Android-enheter begrenser den til bare et langt trykk på strømknappen. Noe som til tider ikke føles veldig vennlig, spesielt når det automatisk blir avstengt av en feil trykk i lommen eller vesken.

Det kan være lurt å ta en titt på:

  • Beste iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11 Selfie-pinner
  • Beste iPhone 11 Pro Max klare saker
  • Beste iPhone 11 tilfeller fra Spigen
  • De beste trådløse hodetelefonene for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11

Hva er dine tanker? Tror du avslutningsprosedyren er enkel nok eller kompleks? Del tankene dine med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Last ned iOS-appen vår for flere slike interessante ting om iPhone 11-serien og andre Apple-enheter.

 

Legg Igjen Din Kommentar