Beste Apple Watch Series 4 tilfeller fra 2020: Robuste deksler for å beskytte Premium Watch

En premium-enhet trenger alltid full beskyttelse. Apple Watch Series 4 kan skryte av slank design og kant-til-kant skjerm, noe som gjør den mer søt enn forgjengerne. Samtidig krever skjønnheten beskyttelse. En beskyttelsesetui for Apple Watch er et must for deg. For å gjøre ditt valg enklere har vi en liste over noen av de beste sakene for Apple Watch Series 4.

For merkebevisste forbrukere inkluderer denne listen ledende merker av tilbehørsprodusenter. Forbrukere bruker saker til et annet formål; noen ser etter styrke, mens andre ønsker å komme med stiluttrykk gjennom klokkeutstyr. Dette er grunnen til at denne samlingen av klokkesaker er pyntet med forskjellige saker som robuste, tynne, klare, støtfangere og andre.

10 beste saker for Apple Watch Series 4 i 2019

#1. Spigen

Spigen er et av de mest populære merkene i verden av smarturstilbehør. Denne robuste rustningsklokkevesken har oppnådd perfeksjon i design, ettersom den gir enkel tilgang til den digitale kronen og sideknappen. Dens langvarige holdbarhet kommer fra fleksibel og robust TPU.

Beskyttende design av denne saken blir fremhevet av hevede kanter, som beskytter klokkens ansikt mot riper. Den åpne utklippsbygningen hjelper deg med å lade klokken uten å fjerne saken. Du kan holde denne saken installert med mindre du trenger å tørke uret.

USP: Varig holdbarhet

Sjekk ut på Amazon

# 2. SUPCASE

SUPCASE har bygget en mer robust kropp enn Spigen har gjort i sin sak. Sannsynligvis har SUPCASE etterlatt sine konkurrenter i dette løpet ved å lansere en rekke fargerike robuste saker. Når en sterk kropp er tilgjengelig i åtte forskjellige farger, vil folk absolutt lage en lyslinje for den.

Dette er ikke bare en beskyttende sak; den kommer med en stropp til Apple Watch. Stroppen er sterk nok til å holde på klokken. Du kan installere etuiet enkelt med frontdekselet som passer på.

USP: UB pro-støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 3. Penom

Det er tydelig og ren fortreffelighet! Penom har laget denne gjennomsiktige saken fra TPU-materiale. Sakens gjennomsiktighet fremhever hele Apple Watchs fremtreden. Denne saken kommer med en innebygd skjermbeskytter, som klistrer seg fast på klokkens ansikt og etterlater ingen boble.

Penom tror på presisjon, og derfor passer saken nøyaktig over klokkekroppen din. Fleksibel TPU hjelper deg med å installere og fjerne saken raskt.

USP: Fleksibel TPU

Sjekk ut på Amazon

# 4. LK

LK har laget en støtfangerveske av mykt TPU-materiale. Den tynne profilen til denne saken gjør den nesten usynlig; selv om du installerer saken, er det ingen som kan finne ut av dets tilstedeværelse. Ingeniører av LK har oppnådd 99% gjennomsiktighet på det myke TPU-materialet, som er fleksibelt og holdbart.

Denne saken dekker fullstendig buede kanter på Apple Watch for å gi total beskyttelse mot riper og dråper. Denne støtsikre saken er antikollisjon; dette er en perfekt sak for ditt aktive liv.

USP: 4 hjørner TPU-skjermbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. ProCase

ProCase gir alt-i-ett-designet i dette robuste beskyttelsesetui til din Apple Watch. Utstyrt med et armbånd, denne innovative saken sikrer full kroppsbeskyttelse uten å miste den stilige oppførselen. ProCase har brukt støtdempende TPU for å lage en slitesterk veske til denne premiumklokken.

Du kan ikke unngå tilfeldige dråper av klokken, men du kan være trygg på at TPU-saken alltid vil beskytte klokken din mot skade. Denne nettopp utskårne saken gir deg full frihet til å bruke klokkefunksjonene og knappene. Totalt sett er det det mest praktiske og komfortable produktet for Apple Watch.

USP: Alt-i-ett-design

Sjekk ut på Amazon

# 6. i-Blason

i-Blason er kjent for å produsere robust tilbehør til iPhone, iPad og Apple Watch. Denne saken ser imidlertid myk og delikat ut. Men du skal ikke bedømme dens styrke ut fra dens utseende. I-Blason har laget saken fra en solid men fleksibel TPU, noe som gjør saken også pålitelig og støtmotstand.

En bemerkelsesverdig funksjon er hevede kanter, som løfter klokkeskjermen og etterlater fordypningen mellom skjermen og overflaten. Denne høyden sikrer beskyttelsen av urfjeset. Nyt full kontroll til knapper og sensorer på Apple Watch.

USP: Hevede kanter foran

Sjekk ut på Amazon

# 7. Catalyst

Gi Apple Watch kraften fra Catalyst. Denne klokkesaken er sterk nok til å opprettholde skader, selv om klokken slippes ned fra to meters høyde. I tillegg beskytter den vanntette saken din klokken 330 fot under vann. Den prisbelønte signaturdesignen garanterer fullstendig beskyttelse.

Med denne saken på klokken er du alltid eventyrklar. Den er IP68 vanntett testet. Gå på ethvert eventyr og ha det gøy. Få full tilgang til alle viktige funksjoner og knapper på Apple Watch under din spennende reise.

USP: 100% vanntett

Sjekk ut på Amazon

# 8. smiling

Apple Watch Series 4 veier nesten 48 gram (1, 69 oz); den veier aldri et tonn. Et kompatibelt tilbehør skal ikke legge til denne vekten. Smilende etui, med sin vekt på 0, 5 oz, tilfører aldri noe bulk til smartwatchet ditt. Forsiden til denne saken er bare 0, 3 mm; Dette sikrer rask tilgang til klokkesiktet.

Smilende bruker anti-scratch TPU for å dekke hele front og buede kanter på Apple Watch. Ikke bekymre deg for riper eller dråper, da Smiling har hentet støtsikkert materiale til produsenten av denne høykvalitets saken.

USP: Ultra-slank profil

Sjekk ut på Amazon

# 9. Pzoz

Pzoz har laget en tynn etui med skjermbeskytter til Apple Watch. Den generelle slanke designen til denne saken gir imponerende estetikk. Den innebygde skjermbeskyttelsen forhindrer riper og slitasje; samtidig reduserer skjermfilmen fingeravtrykk og bobler.

HD-skjermen er laget av PET-materiale; du kan tørke skjermbeskyttelsen ofte med en klut for å holde skjermen krystallklar. Pzoz gir deg 12 måneders kvalitetsgaranti, slik at du kan stole på dette produktet.

USP: Slitesterkt PC-materiale

Sjekk ut på Amazon

# 10. MENEEA

Du kan knapt føle at saken er der på Apple Watch. Den unike designen til MENEEAs fleksible etui tilbyr buede kanter, som gir 360-graders beskyttelse til klokken. Denne nøyaktige kuttede saken kan du betjene klokken effektivt med raskt rekkevidde til knapper og porter.

Det myke gummimaterialet i denne saken gjør det enkelt for deg å installere og fjerne klokken. Når du installerer eller fjerner den, forblir klokken din beskyttet mot skade. Det er den perfekte beskyttelsen for klokken din mot støt og plutselige fall.

USP: 360-graders beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Pakk inn ...

Smarte enheter gjør livet vårt enkelt og mer produktivt, men vi må holde disse utstyrene trygge i lang tid. Beskyttelsesetuier er viktig tilbehør for å beholde Apple Watchs estetikk og funksjonalitet. Kjøp en eller noen få for den nyeste Apple Watch og lever ubegrenset.

Relaterte innlegg

  • Beste Apple Watch Series 4 ladestativ
  • Beste Apple Watch Series 4 Sport Bands
  • Beste Apple Watch-apper
  • Beste Apple Watch Fitness-apper

Hvilken sak vil du kjøpe for din Apple Watch Series 4? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske annet tilbehør til Apple Watch.