Slik løfter du video i QuickTime Player på Mac-en

Nylig delte jeg et tips om hvordan du kan loop YouTube-videoer på iPhone og datamaskin. I dag har jeg en like spennende ting å dele. I denne raske praktiske guiden skal jeg vise deg hvordan du sløyfer videoer i QuickTime på Mac.

Så hvorfor trenger du noen gang å sløyfe en video? Tider hvor hjertet ditt synes en video er veldig spennende, vil du spille den om og om igjen. Og det var da du skulle ønske at du kunne automatisere klippet slik at det kan fortsette å spille gjentatte ganger. Har det? La oss komme i gang!

Å, en ting til. Få popcorn slik at det uendelige løpet ditt med filmen blir litt morsommere.

Slik løkker du video med QuickTime Player på Mac

Trinn 1. Velg først en video du vil spille i QuickTime-spiller, og begynn å spille den.

Steg 2. Mens videoen spilles av, klikker du på Vis-menyen.

Trinn 3. Klikk på alternativet Loop.

Alternativt kan du trykke på Alternativ + Kommando + L.

Det er ganske mye det! Nå kan du glede deg over klippet. Ikke unnlot å prøve ut det samme lille hacket hver gang noe hyggelig kommer din vei.

Følg med for mer ...

Når det blir litt kjedelig, er tingene som hjelper meg med å friske opp tankene, de morsomme videoene. Og jeg drar full nytte av loopfunksjonaliteten for å kunne glede seg over ethvert klipp uendelig. Jeg antar at du også har funnet det godt.

Utover moro kan det også være nyttig under presentasjonen din, ettersom du kan holde demoen til produktet kjørt i bakgrunnen. Så hvis du vil at nøkkelordet skal være mer påvirkelig, ikke unnlater å ta hensyn til denne funksjonen.

Ta en titt på følgende innlegg også:

  • Hvordan spille inn iPhone og iPad-skjerm
  • Konverter Keynote-presentasjon til PowerPoint, PDF eller HTML på Mac [Slik gjør du det]
  • Slik spiller du alle videoer i en mappe på Mac med en spilleliste
  • Hvordan spille inn FaceTime-samtale på iPhone og Mac uten å bruke noen tredjepartsapper

Likte du å lese denne historien? Gi tilbakemeldingene dine. Husk å laste ned appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter, slik at du aldri går glipp av de siste historiene våre.