Beste 12,9-tommers iPad Pro 2018-skjermbeskytter: Pålitelige forsvarere for flytende netthinnevisning

En solid skjermbeskytter kan gjøre langt med å holde berøringsskjermen beskyttet mot skrap. Videre spiller det også en viktig rolle i å forhindre at flekker ødelegger glattheten på skjermen. Når vi vet at du er på utkikk etter de beste 12, 9-tommers iPad Pro 2018-skjermvaktene, har vi avrundet noen av de fineste i følgende samling.

Grunnet hovedsakelig den mer knust motstanden; herdet glass forsvarere er våre favoritter til alle tider. Så, roundup har bare de beste herdet glassskjermbeskyttere for 3. gen iPad Pro. Dessuten har vi hentet tilbudene både fra de kjente og de nye spillerne. Imidlertid har vi sørget for at de alle er fullt ut i stand til å tilby det ønskede skjoldet til "Liquid Retina" -skjermen. Ta en titt på dem alle!

Topp 12, 9-tommers iPad Pro 2018-skjermbeskyttere

Rask navigering:

 • OMOTON
 • JETech
 • amFilm
 • Bovon
 • iCarez herdet glass
 • SPARIN
 • Orzero
 • 5-stjerners ting
 • Pulen
 • ESR

#1. OMOTON

Hver gang jeg har tenkt på å avrunde toppskjermbeskyttelsene for både iPhone og iPad, har "OMOTON" kommet godt inn i lineupen. Og jeg må si, det har alltid imponert meg som en skikkelig forsvarer for berøringsskjermen.

Beskyttelsen kommer med 2, 5D avrundede hjørner og har lasersnittdimensjoner som passer perfekt. Det er ganske glatt, responsivt og motstår også fingeravtrykk. Den er også designet for å jobbe med Apple Pencil og gir høy klarhet for å sikre at ansikts-ID-bruken din aldri blir hindret.

USP: 2, 5D avrundede hjørner for dekning på full skjerm

Sjekk ut på Amazon

# 2. JETech

JETech er en av de få produsentene av skjermbeskytter som jeg alltid har beundret. Jeg har brukt skjermbeskyttelsene på iPad-en (og iPhone-en) og funnet dem opp til preget av alle aspekter.

Det jeg har satt pris på i det er materiale av høy kvalitet. Med en ganske jevn overflate og maksimal klarhet, er den i stand til å ta vare på dine behov ganske godt.

Glasset er boblefritt og lar ikke støv og svette bygge. Med en tykkelse på 0, 33 mm og den sårt tiltrengte 9H-hardheten, har muskelen til å bekjempe knust.

USP: Shatter-resistent

Sjekk ut på Amazon

# 3. amFilm

Vil du ha en usedvanlig sensitiv skjermbeskytter for 3. gen iPad Pro? Hvis ja, kan amFilm være et av de bedre alternativene.

Det herdede glasset fungerer veldig bra for å forbedre visningen. Den har 33mm tykkelse og kommer med avrundede kanter som passer perfekt. Forsterket av 9H-hardhet kan forsvareren ta både støt og skrape hodet på.

Når det gjelder utskjæringer, ser det ut til at alt er i mål. Derfor kan skjermbeskytteren sømløst passe på iPad Liquid Retina-skjermen.

USP: TrueTouch-følsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 4. Bovon

Bovon presenterer en førsteklasses skjermbeskytter. Det som gjør det til en sikker innsats, er 9H-hardheten som ikke tillater at engang stygge støt kan skade retina-skjermen.

En annen ting å ta til etterretning er klarheten i høy definisjon som lover å livliggjøre visningen. Og ja, den høye gjennomsiktigheten betyr også at Face ID-bruken din vil være jevn seiling.

Den leveres med et flekkbestandig belegg for å avverge svette og støv. Så forvent at tegningen og tegningen din med Apple Pencil forblir i topp utstyr.

USP: Plettbestandig belegg

Sjekk ut på Amazon

# 5. iCarez herdet glass

iCarez glass har lagt større vekt på holdbarhet. Så forvent at den har mer pute og styrke for å motstå slag og også motstå riper.

Beskytteren er helt boblefri og takket være de nøyaktige utskjæringene, passer den plettfritt på det store displayet. Maksimal klarhet sikrer at visningen din forblir en flott opplevelse. Videre lar TrueTouch-følsomhet deg bruke din 3. gen iPad Pro med mer glatthet.

USP: High-definition klarhet

Sjekk ut på Amazon

# 6. SPARIN

Dette tilbudet fra SPARIN kan være en langsiktig forsvarer for Liquid Retina-skjermen til din 12, 9-tommers iPad Pro. Den har bare 0, 3 mm tykkelse, men drar fordel av bransjens standardhardhet for å aldri la riper skade skjermen. Så du kan stole på denne beskytteren for å forsvare nettbrettet selv mot skarpe riper i en kniv.

Når det gjelder klarhet, er det opp til oppgaven og holder også glattheten intakt lenge. Og kvaliteten som spiller en viktig rolle i å hjelpe SPARIN med å beholde klarheten er fingeravtrykk og støvmotstand. I tillegg er den tilgjengelig i doble pakker.

USP: Fingeravtrykkresistent

Sjekk ut på Amazon

# 7. Orzero

Det er de buede kantene som gjør en stor forskjell. Orzero gir dekning på full skjerm til berøringsskjermen, hovedsakelig på grunn av de glatte og avrundede kantene.

Den fungerer også i de fleste tilfeller og er utstyrt med høy følsomhet. Derfor vil ikke din kreative tid være treg.

Evnen til å holde støv og flekker på lang avstand sørger for at skjermen fortsetter å være perfekt. Og enda viktigere, det er i stand til å fungere ganske responsivt.

USP: Presise utskjæringer for perfekt passform

Sjekk ut på Amazon

# 8. 5-stjerners ting

Selv om de fleste skjermbeskyttere hevder å gi 99, 9% klarhet, er ikke alle i stand til å levere det. “5 Star Stuff” hevder å gi uovertruffen klarhet. Og etter å ha prøvd hendene på denne skjermbeskytteren, kan jeg si at den er fullt i stand til å gjøre det.

Bortsett fra gjennomsiktigheten, kommer 5 Star Stuff med det oleofobe belegget som gjør det veldig glatt. Det betyr at multitasking vil være i topptur. Til slutt tilbyr produsenten denne skjermbeskyttelsen i to pakker.

USP: 99, 9% gjennomsiktighet

Sjekk ut på Amazon

# 9. Pulen

Pulen er helt ripebestandig. Så så lenge denne skjermforsvareren er på skjermen, bør du ikke bekymre deg for skrubbsår.

Akkurat som de fleste av sine kolleger, er den også drevet av herdet glass i toppklasse. Dermed kan man stole på å tilby både høy følsomhet og åpenhet.

Siden det er restfritt, vil du kunne installere skjermbeskyttelsen uten hikke. I tillegg kommer Pulen i doble pakker slik at du har en ekstra forsvarer i vente.

USP: Restfritt

Sjekk ut på Amazon

# 10. ESR

ESR skjermvakt kan ha funnet seg på 10. plass i denne oppstillingen, men den er uten sidestykke når det gjelder å være en høykvalitets beskytter. Den har tatt vare på alle de grunnleggende. Så du vil ha en jevn seilingstid mens du bruker den.

Presisjonskuttene gjør den fullstendig kompatibel med 12, 9-tommers iPad Pro. Med bransjestandard knusemotstand; det gir det viktige skjoldet til skjermen. Og med bedre gjennomsiktighet, er ESR-skjermbeskyttelse mer enn god nok til å styrke seeropplevelsen.

USP: Holdbar struktur

Sjekk ut på Amazon

Det er det, venner! Jeg antar at du har hatt glede av selskapet mitt mens du utforsket de beste skjermforsvarerne.

Din pålitelige innsats?

Skulle du tenke på å gå for et kompromissløst forsvar, kan du gå for herdet glassskjermvern. Men hvis du ønsker å ha litt mer glatthet og er villig til å gå på akkord med knustmotstanden, er PET-filmen veien å gå. Etter hvert er valget ditt!

Du vil også gjerne se på følgende innlegg:

 • Beste 12, 9-tommers iPad Pro 2018-tilfeller
 • Beste 11-tommers iPad Pro 2018-tilfeller

Hvilken er din favoritt skjermbeskytter for 3. gen iPad Pro, og hvorfor? Vi vil gjerne vite det. For å sikre at du ikke går glipp av våre siste innlegg, følg oss på Twitter, Facebook og last ned iOS-appen vår.

 

Legg Igjen Din Kommentar