Beste iPhone SE-treetuier i 2020: Beskyttelse og rikdom kommer i tre

Hva med å gi din iPhone SE et naturlig utseende? Disse beste iPhone SE tresakene er skåret ut av miljøvennlig tre.

Bortsett fra å lage en kul match med smarttelefonen din, sikrer de nødvendig beskyttelse mot dråper. Med den tilpassede graveringen kan du til og med tilpasse favorittvesken din. Disse trekassene for iPhone SE er tilgjengelige i et stort utvalg av fengslende farger, og er verdt et seriøst utseende. La oss seile gjennom listen!

De beste trevesker for iPhone SE tilgjengelig i 2019

#1. iCASEIT

iCASEIT treveske er laget av høykvalitets polykarbonatmateriale og naturlig tre. Den ergonomiske designen føles veldig behagelig å holde i hånden.

Den er fullt i stand til å beskytte enheten din mot støtpåvirkningen. Til tross for at den er så solid, er den lett. Du har 9 forskjellige farger for å velge riktig alternativ for din iPhone.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Newisdom

Newisdom-treveske med ekte trefinér ser veldig solid ut. Bruken av gummi med tre har sikret at saken kan tilby mindre beskyttelse mot støtpåvirkningen.

Det glatte ytre gir et godt grep som lar deg holde iPhone komfortabelt. Knappene er veldig lydhøre, mens utklippene gir enkel tilgang til porter og kamera. Denne trevesken kommer i tre farger varianter.

USP: Antiskli grep

Sjekk ut på Amazon

# 3. Tendlin

Tendlin kombinerer naturlig treverk med fleksibel myk TPU for å lage en trekasse som er enkel å installere og fjerne. Du vil være bekymringsfri for skader og riper på din iPhone, siden saken er sterk nok til å tilby den grunnleggende beskyttelsen.

Den hevede leppen forhindrer at iPhone-skjermen din berører overflaten. Du kan enkelt få tilgang til alle porter, knapper og kontroller på enheten din med perfekt utskårne åpninger.

Til slutt lar de syv vakre fargealternativene som svart palisander, teakved velge den perfekte matchen for enheten din.

USP: TPU interiør

Sjekk ut på Amazon

# 4. snittet

KERF henter fantasien fra naturen og designer de mest bedårende tresaker til iPhone SE. Den lager saker fra rent tre; merkevaren henter Cherry Wood, Cork, Spalted Maple Wood, Walnut Wood, Mahogany Wood og Maple Wood. Det overlegne håndverket er kjennetegnet for disse sakene.

KERF tresaker er meget beskyttende og holdbare. Dessuten lager de et imponerende par med iPhone. Enda bedre, kan du til og med tilpasse treskrinet ditt med tilpasset gravering.

USP: Stilig design

Sjekk ut KERFCase

# 5. kwmobile

Det jeg virkelig liker med kwmobile treveske er dyremønsteret som beriker designen. Den naturlige trekonstruksjonen kombinert med den håndlagde designen, trevesken ser fin ut med iPhone.

Den problemfrie tilgangen til alle portene og knappene gir bedre brukeropplevelse. Med bedre grep vil du kunne holde smarttelefonen din med ønsket komfort i hånden. Den er tilgjengelig i 12 livlige fargevarianter med et annet mønster.

USP: Formtilpasset profil

Sjekk ut på Amazon

# 6. IATO

Kombinasjonen av ekte palisander og saffiano skinn har resultert i et pent treveske. Sterk konstruksjon er i stand til å motstå virkningen av støt. Det slanke designet gir mer verdi til det. Du kan enkelt installere og fjerne denne saken.

Det er seks fascinerende fargevarianter som ekte kirsebærtre, ekte lønn lar deg håndplukke det foretrukne valget for din iPhone.

USP: Robust PC-ramme

Sjekk ut på Amazon

# 7. B BELK

B BELK viser et vintage design og gjør et passende par med din iPhone SE. Kombinasjonen av naturlig tre og myk TPU har gitt det en holdbar struktur.

Med det myke interiøret kan denne saken tåle sjokk. Avviklet kant beskytter berøringsskjermen mot riper.

Jevn finish sikrer at du føler deg komfortabel mens du holder iPhone i håndflaten. I tillegg får du fire flotte fargevarianter å velge.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 8. Moteklasse

Det som har fått oppmerksomheten min i “Fashion Class” er det imponerende mønsteret. Denne trevesken er tilgjengelig i så mange som 25 forskjellige mønstre. Det betyr at du har flere muligheter til å eksperimentere og finne et passende deksel til din iPhone SE.

Når vi snakker om den innebygde, ser den ganske kompakt ut og vikles rundt iPhonen. Med PC-skallet har den styrken til å avverge tilfeldige dråper. Knappene er lydhøre, mens utsiden er sklisikker. Dermed har du det sikre grepet.

USP: Bedårende mønster

Sjekk ut på Amazon

# 9. skåret

Skåret treveske har en kompakt design og passer godt rundt iPhone SE. Det naturlige treskornet forbedrer ikke bare utseendet, men gjør det også svært holdbart.

Gummi støtfanger hjelper den å spre støt og gir også forbedret grep. Hevet leppe tillater ikke skrap å skade skjermen på smarttelefonen. Med de fine utklippene for kamera, forbedrer knapper og porter brukeropplevelsen. I tillegg kommer den i tre fargevarianter som valnøttbjørn, grand Teton inlay og redwood burl.

USP: Gummi støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 10. Avslør butikk

"Reveal Shop" viser imponerende korktresign, og passer perfekt til iPhone SE. Det har gummiert interiør for å spre støt og motstå skrap. Det glatte ytre hjelper det med å slanke seg i lommen og gir også et sikkert grep.

Knappene er klikkbare, og utklippene for lynport og kamera er presise. Dessuten kommer trevesker fra Reveal Shop i syv iøynefallende fargevarianter med flotte mønstre.

USP: Corkwood design

Sjekk ut på Amazon

# 11. JOYLINK

“JOYLINK” har ikke et elegant utseende, men hvis du beundrer enkelhet, vil du finne det som et godt alternativ. Det naturlige treverket forsterker strukturen og hjelper også iPhone med å motstå støt.

Med TPU- og PC-interiøret kan saken absorbere enda stygg påvirkning. Knappene er jevne og enkle å klikke på. I tillegg kommer JOYLINK med solid ett års garanti.

USP: Lavprofildesign

Sjekk ut på Amazon

# 12. JuBeCo

JuBeCo er laget av ekte bambustre, og er veldig solid. Støtfangeren av polykarbonat styrker konstruksjonen. Du kan stole helt på denne trevesken for å beskytte din iPhone mot dråper og holde riper unna. De nøyaktige utklippene for knapper, porter og kamera sikrer at du ikke har noen problemer med å få tilgang til dem.

Til slutt kommer trevesken i 10 forskjellige farger som Tapes palisander, butterfly girl palisander osv.

USP: Slagsikret design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Logger av

I motsetning til tidligere, er disse trekassene virkelig elegante. Bortsett fra å gi den naturlige teft til din iPhone, gjør de enheten din ekstremt beskyttende for å enkelt bekjempe utfordringene ved tilfeldige fall. Videre tilbyr de komfortabel tilgang til alle funksjonene på enheten din. Hva tar du for disse tresakene?

Du kan tenke deg å utforske: beste iPhone 7 tresaker, beste iPhone 7 Plus trevesker, beste iPhone 7 marmorvesker og beste iPhone 7 Plus marmorvesker.

For raskt å få tilgang til alle de øverste tilbehørslistene til iPhone og iPad, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.