5 måter å øke iPhone WiFi-signal på iPhone / iPad

Det er ikke ofte du møter WiFi-problemer på iPhone. Apple designet smarttelefonen slik at den låser seg på et tilgjengelig nettverk ganske bra. Men det er alltid unntak, og når du blir fanget i den sonen, suger den slags.

Det er ikke vanskelig å øke Wi-fi-signalmottaket / -styrken på iPhone når det føles som om ting går sakte. Dårlig WiFi-mottak på iPhone kan få nettsteder til å laste for alltid, forhindre nedlasting / oppdatering av apper i det hele tatt, føre til crappy musikk / videostreaming og mer.

Så hvordan øke Wi-Fi-styrken uten å gå, techie? Her er noen ting du kan prøve:

Start alt på nytt

Å starte en ruter på nytt er noe av det første du burde prøve. Så enkel og tøff som det høres ut, om å starte en ruter / Wi-fi-modem, slettes noen få tresko i systemet. Å starte en ruter på nytt etter å ha slått den av i omtrent et minutt, kan faktisk utføre underverk hvis du har stått overfor periodiske WiFi-problemer.

Mens du er inne på det, kan det være lurt å starte Wi-fi på nytt på iPhone-en din. Du må bare slå av koblingen, vente et øyeblikk og deretter slå den på.

Sak på / av

Har fått en sak på din iPhone. Det kan forstyrre WiFi-mottaket. Ingen tilfeller er designet for å blokkere Wi-fi - i det minste, ikke bevisst. Siden de fleste tilfeller er TPU, plast eller silikongummi, har de ingen innvirkning på mottaket, men hvis du bruker en sak som går litt utover disse materialene, kan det føre til problemer.

Det enkleste å gjøre, i dette tilfellet (ingen ordspill ment), ville være å fjerne etuiet på iPhone og teste WiFi-mottaket. Selvfølgelig må dette skje over en periode for å virkelig finne ut om det er tilfelle som forårsaker den dårlige Wi-fi-mottakelsen.

Konfigurer DNS manuelt på iPhone / iPad

Å sette opp en manuell DNS i iPhones WiFi-preferanser er kjent for å skape en enorm forskjell. Noen ganger handler det ikke om Wi-fi-mottaket i det hele tatt. Teknisk, ved å endre DNS-innstillingen, øker vi ikke WiFi-mottaket. Vi går bare gjennom noen andre DNS for å hente data fra internett.

Slik endrer du DNS på iPhone eller iPad:

Finn DNS IP-adresser som du kan bruke. Her er et par av dem:

  • Google - 8.8.8.8; 8.8.4.4
  • OpenDNS - 208.67.222.222; 208.67.220.220
  • Åpne Innstillinger → Wi-fi
  • Trykk på ikonet til høyre for navnet på det tilkoblede WiFi-nettverket
  • Bla ned og trykk på DNS
  • Angi en av de gitte DNS-adressene som den er.
  • Start Wi-fi på nytt på iPhone.

Vanligvis settes DNS automatisk, og det er den optimale tingen. Men noen ganger fungerer ikke den automatisk valgte DNS. I så fall fungerer det bra å bruke en offentlig DNS som OpenDNS eller Google.

Interferens fra nabosignaler - Endre kanal

En av de største problemene i et nabolag med mange WiFi-nettverk er forstyrrelser. Det er vanskelig å nøyaktig kvantifisere eller måle virkningen av nabolandet WiFi-signaler, men iPhones Wi-fi-låsingsteknologi fungerer på denne måten: den peker etter det sterkeste signalet og fanger den.

Men det er de såkalte "spill-overs" av andre lignende sterke signaler til kanalen du er koblet til. Dette betyr at din iPhone WiFi kontinuerlig kan vingle mellom de andre signalene som prøver å se om det er nettverket du prøver å jobbe med.

Det sterke 2, 4 GHz signalet som de fleste rutere bruker på mange kanaler. Hvis du er i USA, kan du velge en kanal mellom 1, 6 og 11, eller hvis du er utenfor, velg fra 1, 5, 9 og 13. Det er programvare som oppdager Wi-fi-signaler fra nabolaget ditt og forteller deg hvilken kanal disse er på. Du kan deretter konfigurere WiFi-en din til å streame gjennom en annen kanal.

Selvfølgelig blir dette litt mer teknisk enn de fleste andre løsninger, men hvis du står overfor alvorlige Wi-fi-problemer på iPhone-en din og mistenker at det kan være sterke signaler fra nabolaget, er dette noe du absolutt må prøve.

Du kan begynne med å flytte ruteren / modemet om huset ditt for å finne et passende sted der det ikke blir forstyrret nabosignalene. Begynn deretter å endre kanalene og teste virkningen.

Få en ny ruter

Selv om muligheten for at ruteren din er kilden til alle WiFi-problemer på iPhone-en din er veldig mindre, skjer det likevel. En ny ruter kan fikse dette.

Rutere går vanligvis ikke berserk. I sjansen for at de gjør det, er det vanskelig å finne ut om det er ruteren som forårsaker det dårlige signalproblemet. En effektiv måte å finne det ut på er å bruke en ekstra ruter (eller låne en) og teste den i et par dager. Hvis WiFi-styrken er god og stabil på iPhone ved å bruke den alternative ruteren, kan du si at ruteren din har problemer.

Oppdater iOS

Åh, denne er som en ettertanke. Oppdater iOS på iPhone eller iPad.

Det var alt folkens!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar