Beste iOS 8 Safari-utvidelser for iPhone og iPad for å forbedre nettopplevelsen

Safari er en av de beste nettleserne. Fortsatt mangler det ganske mange brukervennlige funksjoner som muligheten til å generere en QR-kode på et hvilket som helst nettsted, får tilgang til vinduet fra alle apper. Derfor trenger du de beste Safari-utvidelsene for iPhone og iPad for å gjøre lager nettleseren mer nyttig.

Så hvis du er villig til å styrke Safari eller bare få det beste ut av det på iOS-enheten din, kan du utforske denne spesielle samlingen av topputvidelsene. La oss løpe gjennom listen sammen med meg for å velge et praktisk alternativ for ditt spesielle behov!

Beste utvidelse for iOS 8 Safari

#1. WEB Til PDF

Som navnet selv antyder, "WEB To PDF" lar deg lagre hvilken som helst webside til PDF i alle nettlesere. Med integrering av VPN-klient, sikrer appen at du er i stand til å surfe på nettet.

Den svært nyttige kommentarverktøykassen lar deg fremheve tekst, finpusse tekst og til og med legge til håndskrift. Filbehandleren lar deg enkelt organisere de lagrede PDF-filene. Dessuten kan du laste opp filene til Dropbox, Google Drive og til og med skrive dem ut via de AirPrint-aktiverte skriverne.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. QR Maker for Safari

Med denne appen kan du øyeblikkelig generere QR-kode for hvilken som helst webside i Safari. Appen lar deg også endre størrelsen (mellom 60 og 600 pk) på QR-koden. Du kan lagre QR-koden din i Kamerarull og dele den via SMS, e-post eller andre medier. Enda bedre, vil du kunne skrive ut QR-koden ved hjelp av AirPrint-aktiverte skrivere.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 3. Fillr

Fillr gjør det ekstremt praktisk å fylle ut skjemaer og kassa. For å sikre mer sikkerhet beskytter det profildataene dine med 256-biters AES-kryptering i militær klasse. Før du fyller ut skjemaene, må du oppgi PIN-koden din.

Avhengig av behovet ditt, kan du velge mellom adresse, e-post og kredittkort for å fylle ut skjemaer. Enda viktigere, det fungerer med flere nettlesere inkludert Safari, Adblock nettleser, Dolphin nettleser, iSource Browser, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Sidefari

Sidefari er en brukervennlig Safari-utvidelse. Appen gir deg tilgang til Safari-vinduer i alle apper. Som et resultat kan du enkelt dele nettadresser til nettsteder direkte fra hvilken som helst app. Innholdsblokkeringsfunksjonen hjelper deg å surfe raskt på nettet. Appen lar deg også bla privat. Gjennom kjøpet i appen på $ 0, 99, vil du bruke tippkrukken.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Instapaper

Med Instapaper kan du lagre alle favorittartiklene dine på nettet og få tak i dem senere selv uten internett. Det er flere skrifter og fargetemaer som styrker leseopplevelsen.

Du kan fremheve tekst for å gjøre lesingen mer praktisk. I tilfelle du vil gi litt hvile for øynene, kan du bruke tekst-til-tale-funksjonen til å lytte til artikler selv mens du er på farten. Dessuten kan du enkelt organisere lagrede historier og kontrollere tekst-til-tale-funksjonaliteten fra Apple Watch også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Fantastisk skjermbilde

Til tross for at du allerede har et alternativ å ta skjermbilder på iDevice, kan du med Awesome Screenshot gjøre litt mer. Som du kan lage notater og merknader, tegne streker og lage generelle merker på skjermbildene. Ikke bare dette, utvidelsen lar deg fange hele hjemmesiden (til og med regionen som ikke er synlig), og dette er noe du ikke kan gjøre med den opprinnelige iOS-skjermdumpfunksjonen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. 1Password

1Password er de beste passordbehandlerappene for iOS. Det lar deg logge på alle nettsteder, apper sikkert og raskt. Det er også en passordgenerator som lar deg raskt generere sterke passord.

Lagre passordene dine i forskjellige kategorier for å få enkel tilgang til dem. Lag flere hvelv for ikke bare å gi en bedre beskyttelse av varene, men også holde dem pent organisert. Du vil bruke Touch ID for å beskytte appen og låse den opp sikkert.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av

Det finnes en rekke svært imponerende Safari-utvidelser for iOS. Imidlertid skiller disse ti appene seg ut for meg. Hva er de ti beste Safari-utvidelsene dine for iOS?

Det kan være lurt å sjekke ut disse like interessante app-listene som best lese den senere apper, de beste VPN-appene og de beste Mail-appalternativene.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å utforske flere slike topp-applister for iOS. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar