Beste iPhone X tilfeller av militær karakter i 2020: Ultrabeskyttende, men stilig forsvarer

iPhone X har en helt ny design med iøynefallende skjerm til kant og imponerende vertikalt dobbeltkamera. En så fin og kostbar smarttelefon fortjener kompromissløs beskyttelse, ikke sant? Det er derfor det er egnet til å gi enheten beskyttelsesdrakt for å forbli skjermet i tilfelle uheldige dråper. For å gjøre oppgaven din enklere har jeg valgt de beste sakene i iPhone X av militær karakter.

Er du ikke en stor fan av svært beskyttende saker? Ikke noe problem! Jeg har valgt sakene som gir en god balanse mellom forsvar og slankhet. For alle de som er så solide, er disse topp 10 tunge sakene for iPhone X en fantastisk match med smarttelefonen. Klar til å utforske dem alle? La oss dykke over!

Beste tunge militære karaktertasker for iPhone X i 2019

#1. Zizo Bolt Series

Har du ikke noe imot litt ekstra masse til fordel for pålitelig sikkerhet mot støt? Hvis ja, kan Bolt Series-saker fra Zizo være et ideelt valg for deg.

Det som krever oppmerksomhet i denne saken av militær karakter er evnen til å motstå dråper på opptil 12 fot. I de fleste situasjoner vil dette forsvarsnivået være nok til å holde smarttelefonen trygg.

Båndhylsteret lar deg ikke bare feste enheten i en veske eller andre ting, men kommer også i spill når du ønsker å hvile hendene og nyte videoer. På toppen av alt har Bolt Series deksler en skjermbeskytter med 9H hardhet for å beskytte OLED-skjermen mot riper.

USP: Opptil 12 fot fallbeskyttelse

Kjøp det fra Amazon

# 2. OtterBox FORSIKRINGSREGIER

OtterBoxs DEFENDER SERIES-tilfeller er kjent for å være ekstremt beskyttende. Og denne for iPhone X har fortsatt å fremme arven med aplomb.

Vesken har kompakt design og passer godt på iPhone. Med de nøyaktige utklippene og taktile knappene vil du kunne få tilgang til alle funksjonene på enheten din mye enklere. Det er også en Apple-logo utskåret for å la merkevaren skinne gjennom.

Det solide indre skallet og det myke ytre dekselet gjør det mulig å tilby pålitelig beskyttelse mot dråper. Belteklipshylster er perfekt for rollen som kickstand for å gi liv i medietiden. Dessuten kan du velge denne tunge saken i syv fascinerende farger.

Til nesten 50 dollar er denne saken litt dyr, det er verdt å ta et seriøst blikk takket være dens kvaliteter.

USP: Belt-klips hylster

Kjøp det fra Amazon

# 3. Spigen Tough Armour

Hvis du er ute etter en pålitelig tunge sak som kan gjøre et imponerende par med iPhone X, må du ikke se lenger enn Spigen Tough Armor. Drevet av robust PC og myk TPU er denne saken designet for å forsvare smarttelefonen både mot ekle støt og støt. Alle hjørnene har blitt forsterket med luftpute-teknologi som gjør at den kan absorbere støt.

Hevet kant sikrer den nydelige skjermen og det doble kameraet på enheten din forbli beskyttet. Taktile knapper gir klar tilbakemelding. Dessuten kan du velge denne slitesterke etui i tre farger: rødme gull, matt gull, gunmetal. For $ 16 er Spigen Tough Armour et hett valg.

USP: Luftdempede hjørner

Kjøp det fra Amazon

# 4. Caseology Skyfall Series

Vil du vise frem smarttelefonen din, men uten å gå på akkord med beskyttelsen? Denne tydelige saken fra Caseology Skyfall Series er veien å gå. Den akryl innbundne og støtsikre PC-rammen er fullt i stand til å gi din helhetlige beskyttelse. Befestede hjørner er designet for å absorbere støt.

Den krystallklare ryggen har ripebestandig belegg for å sikre at skraping ikke klarer å skade enheten. Bortsett fra denne militære saken for iPhone X kommer i tre farger: svart, gull og grått.

USP: Ripebestandig belegg

Kjøp det fra Amazon

# 5. Caseology Parallax Series

Det som gjør denne saken fra Caseology Parallax Series til et fantastisk valg, er den utmerkede integrasjonen av slankhet og beskyttelse.

Til tross for at du har en slank profil, gir den doble lag beskyttelse til smarttelefonen. Laget av TPU- og PC-materiale av høy kvalitet, og det er den langvarige drakten til enheten din. Det myke strukturerte geometriske mønsteret gir forbedret grep og absorberer også sjokk. Knappene er veldig glatte og enkle å klikke på. Videre er den kun tilgjengelig i to farger: svart / grå og havgrå.

USP: Strukturert geometrisk mønster

Kjøp det fra Amazon

# 6. URBAN ARMOR GEAR

Nok en mektig beskyttende sak på showet! Denne har et unikt utseende og lover å levere 360-graders beskyttelse.

Mens det ytre skallet er usedvanlig solid, er det indre skallet ganske mykt. Og det er denne kombinasjonen av robust ytre og et støtdempende interiør som sparer dagen for det.

Når det gjelder knapper, synes jeg de er gode nok til å gi responsive tilbakemeldinger. Og hvis du liker fargerike profiler, vil du finne de 15 livlige fargene veldig nyttige.

USP: Unikt utseende med 360-graders beskyttelse

Kjøp det fra Amazon

# 7. innkapslet

Det som har fanget øynene mine i Encased er den ergonomiske designen. Med de buede hjørnene føles saken ganske tett i hendene. Det robuste PC-ryggskallet gjør det mulig å hindre støt, mens det glatte innvendige fôret hjelper det med å spre støt.

Luftlommer forsterker hjørnene for å motstå støt, mens skrå kant fungerer som et pålitelig skjold for skjerm fra kant til kant. Uttalte knapper gir klar tilbakemelding, mens perfekte utskjæringer gir enkel tilgang til alle funksjonene.

USP: Ergonomisk design

Kjøp det fra Amazon

# 8. Zizo Proton

Med en muskuløs kropp er Zizo Proton designet for å være en pålitelig forsvarer for smarttelefonen din. Den har det robuste bakpanelet som lett kan slå ned støtet. Rammen er designet for å diffuse sjokk med letthet.

Denne tunge saken passer perfekt til iPhone. Ryddige utskjæringer og glatte knapper forbedrer brukeropplevelsen. Den kommer også med en skjermbeskytter for å beskytte skjermen mot riper. Det er ikke alt; du har ni attraktive farger å velge mellom.

USP: Robust konstruksjon

Kjøp det fra Amazon

# 9. X-Doria Defense Shield Series

Dette er en forsvarssak fra X-Doria Defense Shield Series. Det er klargjort med fineste anodisert aluminium, TPU og polykarbonatmateriale. Det slitesterke utsiden hjelper saken til å bekjempe ujevnheter med letthet.

Myk gummiinnvendig fôr tillater ikke at riper skader smarttelefonen din. Ettersom knappene er ganske responsive og alle utklippene er nøyaktige, vil du ha tid til å bruke mens du bruker enheten. Bortsett fra at denne tunge saken kommer i fire farger: rosegull, iriserende, rød og svart.

USP: Myk gummiinnredning

Kjøp det fra Amazon

# 10. Speck CandyShell Grip

CandyShell Grip fra Speck viser en utrolig slank design. Imidlertid er det i stand til å gi militær drop-beskyttelse til iPhone. Den gummierte utmerker seg i avledende påvirkning.

Myk akrylforing gir ikke bare bedre grep, men gjør det også mulig å spre sjokk. Den hevede rammen lar ikke fotografering med dobbelt kamera og OLED-skjerm berøre overflaten. Videre er den tilgjengelig i fem fargekombinasjoner.

USP: Mykt akrylfor

Kjøp det fra Amazon

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Hvilke av de fineste tunge sakene for iPhone X, hvem har fanget øynene dine? Er det den som sporter en klar rygg? Det ville være kult å vite navnet sitt.

Det kan være lurt å sjekke ut disse innleggene:

  • De beste iPhone X-batterietui
  • Beste iPhone X lærvesker
  • Beste iPhone X lommebokvesker
  • Beste iPhone X klare tilfeller

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å utforske flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar