Slik skriver du ut trådløst fra iPad eller iPhone: Du har tre alternativer

Det er like enkelt å skrive ut trådløst fra din iPhone eller iPad. Med AirPrint kan Apples iOS-enheter øyeblikkelig koble seg til skriveren din og sende kommandoer for å skrive ut hva du vil skrive ut enkelt.

Det gode er at hele oppsettet ikke tar mer enn et par trinn. Men det er bare hvis du har en AirPrint-kompatibel skriver.

Vi tar en titt på hvordan du kan skrive ut trådløst fra iPad / iPhone her. Det er tre forskjellige alternativer. Mens en av dem krever AirPrint, kan de to andre metodene la deg gjøre arbeidet selv om enheten ikke støtter Apples egenutviklede teknologi. Her går vi:

Slik bruker du AirPrint til å skrive ut fra din iPhone og iPad trådløst

Du kan bruke AirPrint med Wi-Fi eller kablede nettverkstilkoblinger. Forsikre deg om at skriveren støtter denne teknologien. Vi har samlet det beste av dem; sjekk dem hvis du vil skaffe deg en.

Trinn 1. Først av, koble skriveren til det foretrukne Wi-Fi-nettverket. Forsikre deg om at både iOS-enheten din og AirPrint-skriveren er i samme nettverk. Og sørg for at enheten din er innenfor rekkevidden.

Steg 2. Nå åpner du appen som lar deg skrive ut dokument og trykke på delingsknappen → I delingsarket trykker du på alternativet "Skriv ut" .

Trinn 3. På neste skjermbilde må du trykke på Velg skriver og deretter velge skriver.

Trinn 4. Neste opp, tilpasse utskriftsalternativene i henhold til dine krav. dvs. antall kopier, sideskala, ensidig / dobbeltsidig, svart / hvitt eller farge, etc.

Trinn 5. Trykk til slutt på Skriv ut øverst til høyre. Ferdig!

Slik kan du skrive ut kopien av favorittsiden din. iOS lar deg følge med på utskriftsjobben din, og lar deg også kansellere den med letthet. Les videre…

Slik viser eller avbryter du utskriften på iPhone og iPad

Trinn 1. Forutsatt at utskriften er på. Ta opp App Switcher.

Steg 2. Nå trykker du på Print Center for å vise utskriftsjobben. Hvis du vil avbryte den, klikker du på Avbryt utskrift.

Flere produsenter tilbyr flere måter å skrive ut fra mobile enheter takket være det direkte trådløse tilgangspunktet. Dessuten tilbyr de også en fullt tilpasset app som lar deg få jobben gjort effektivt.

Hvordan skrive ut fra iPhone og iPad uten AirPrint

Vi har en HP-skriver, og vi skal demonstrere utskriften ved hjelp av ledsager-appen. Prosessen er kanskje ikke 100% den samme for alle skrivere, men de er kanskje ikke veldig forskjellige. Så kan du gjøre arbeidet ditt ved å følge trinnene nedenfor. For hjelp, kan du sjekke bruksanvisningen.

Trinn 1. Last ned appen fra skriverens produsent.

Steg 2. Trykk på passende dokumenttype → Velg beliggenhet → Trykk på ønsket fil.

Trinn 3. Sjekk ut valgmulighetene øverst til høyre i hjørnet. Når oppsettet er gjort, skriver du ut dokumenter som vanlig.

Bruk tredjepartsapper til å skrive ut fra iOS-enheten din

Det er ganske mange tredjepartsapper som handyPrint, Printopia og Printer Pro. Hvis du ønsker å ha mer kontroll, kan de være verdt å velge.

  • Handyprint
  • Printopia
  • PrinterPro

Det er ganske mye det!

Pakk inn ...

Hvilken er din favorittmetode for å skrive ut av alternativene ovenfor? Skyt utsikten nedenfor. Del dessuten tankene dine om din beste skriver.

Du vil gjerne se på:

  • Hvordan deaktivere iMessages-varsler fra ukjente avsendere på iPhone
  • Hvordan skrive ut dokumenter dobbeltsidig på Mac
  • Hvordan endre SIM-PIN på iPhone
  • Slik konfigurerer du og bruker Google Fi på iPhone

Likte du å lese denne opplæringen? Prøv appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram, slik at du øyeblikkelig får tilgang til de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar