Beste iPhone 6s Plus tilfeller i 2020: Extol Design, Grip and Styrke

IPhone is 6s Plus ble lansert 9. september 2015, med et smell på et Apple-arrangement som ble holdt i Graham Bell Civic Auditorium i San Francisco, California.

Når du har fått dette dyrebare kommunikasjonsstykket, må du passe ekstra for å beskytte det mot mulig skade. Med lanseringen av iPhone 6s Plus sammen med sine yngre søsken iPhone 6s, har tilbehørsprodusenter også lansert etuier for iPhones. Ta en titt på samlingen og kjøp en som passer budsjettet og kravene dine.

Beste saker for iPhone 6s Plus tilgjengelig i 2019

#1. OtterBox Defender

OtterBox er ekstremt populært for å produsere robuste etuier for iPhones. Denne støtfangervesken er hentet fra Defender-serien. Etuiet kan skilte med polykarbonatskall, syntetisk gummi glidelokk og klar membranskjermbeskytter. En 100% autentisk veske gir full beskyttelse til premium-enheten din fra alle hjørner og sider.

Den innebygde skjermbeskyttelsen beskytter iPhone-skjermen mot riper og flekker. Du kan enkelt forsvare enheten din fra dine daglige opplevelser, som kan føre deg til forskjellige steder på jorden.

USP: Beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Nuud fra LifeProof

Få en sak som er vanntett, støvtett, snøfast og slippfast. Hvis du tror at du ikke vil finne alle disse funksjonene i en enkelt sak, har du ikke hørt om Nuud fra LifeProof.

Dette er en sak som beskytter iPhone 6s Plus når du er under 6, 6 fot vann i en time; ikke få panikk selv om du er i ørkenen; ski bekymringsløst og aldri bekymre deg for hyppige dråper.

Innpakket i Nuud-tilfelle kan iPhone overleve et fall fra høyden på 2 meter. Med alle disse funksjonene, tror jeg denne saken er en perfekt ledsager-cum-beskytter for din iPhone 6s Plus.

USP: nedsenkbar til 2 meter i 1 time

Sjekk ut på Amazon

# 3. Spigen Tough Armour

For din iPhone 6s Plus trenger du et etui som ikke bare beskytter telefonen, men også passer til de fleste kabler. Den hevede leppen gir full beskyttelse til berøringsskjermen på din iPhone. Nå bekymrer du ikke mer for tilfeldige dråper da Air Cushion Technology gir et sterkt forsvar mot støt.

I tillegg til denne teknologien har saken den todelte konstruksjonen av støtsikker TPU og holdbart polykarbonat. Nyt håndfri visning med kickstanden. Alt i alt handler Spigen Tough Armour ikke om styrke, men også stil.

USP: Air Cushion Technology

Sjekk ut på Amazon

# 4. Anuck

Det er din iPhone-smykke! Anuck bringer blingen til din iPhone. Denne lyse og fasjonable saken løfter definitivt ut din stilkvotient i din omgangskrets. Anuck har lagt glitrende flytende flytende glitter i det beskyttende harde skallet, støtsikkert TPU-dekselet. Dette er et perfekt eksempel på stil og styrke.

Denne tunge forsvarsvesken er tilgjengelig i åtte forskjellige farger og har hard PC og støtdempende TPU. IPhone-en din er fullstendig beskyttet mot den minste skade.

USP: Flytende flytende glitter

Sjekk ut på Amazon

# 5. Urvoix

Urvoix har laget en lommebokveske av skinn av høy kvalitet. Med ni kortspor kan du alltid lagre kreditt- / debetkortene dine og enkelt ta med kontanter. For ekstra beskyttelse gir Urvoix auto-magnetisk klaff toppdesign for å holde telefonen sikker når du ikke bruker den.

For eventyrlystne sjeler tilbyr Urvoix lommebokveske beskyttelse mot riper, fingeravtrykk, skitt og annen rutinemessig slitasje.

USP: Automagnetisk klafftopp

Sjekk ut på Amazon

# 6. rooCase

RooCase for iPhone 6s Plus er flerfull talent. Det er fordi det er en lommebok og også en sak. Det er laget av førsteklasses syntetisk skinn for å gi et prestisjetunge utseende. Lommebokfunksjonen har 3 spor for kort, en egen lomme for kontantene.

I tillegg har den en magnetisk åpen og tett teknikk, som sikrer at tingene dine og iPhone er ordentlig sikret. Til slutt er det et bredt utvalg av fargealternativer tilgjengelig.

USP: Kickstand-funksjon

Sjekk ut på Amazon

# 7. MAXCURY

MAXCURY forstår det hektiske og tøffe bylivet, som også tar mye toll på iPhone-en din. Bare en robust koffert kan beskytte enheten din, som går gjennom rigger om dagen. MAXCURY har produsert en kraftig støtsikker veske til iPhone 6s Plus; saken har en innebygd skjermbeskytter for å holde skitne fingre borte.

Denne saken gir tre lag beskyttelse til iPhone-en din. Myk TPU-gummi og to harde PC-deksler beskytter telefonen din fullstendig. Denne saken har en bred ladeåpning, som er kompatibel med alle tredjeparts lynladekabler.

USP: Trelags beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 8. Speck CandyShell

Specks CandyShell er et førsteklasses valg. Imidlertid er det tilgjengelig til en overkommelig pris ($ 19). Til tross for at de har flere lag med struktur, ser saken litt på den slankere siden. Den pålitelige beskyttelsen av militær karakter tilbyr det ønskede skjoldet til din iPhone.

Det er også en forhøyet kant for å forhindre at skjermen glir på en flat overflate. I tillegg gir den gummierte overflaten deg et sikkert grep for å holde smarttelefonen komfortabelt. Til slutt er CandyShell tilgjengelig i fire farger å velge mellom.

USP: Flott design

Sjekk ut på Amazon

# 9. JETech

Enkelt sagt er JETech en stjele til $ 5, 99 - dagens pris på Amazon. De fire og et halvt stjernene av nesten 300 kundevurderinger tyder på at det vinner mye takknemlighet.

Når det gjelder design, har JETech etui en flott blanding av stil og beskyttelse. Det betyr; saken holder iPhone-elegansen i live uten å ofre sikkerheten fra dråper og riper. Enda bedre, du har livstidsgaranti på JETech-omslaget.

USP: Slagsikret design

Sjekk ut på Amazon

# 10. TORRAS

Jeg foretrekker en sak som er tynn, men samtidig sterk nok til å beskytte min iPhone mot riper og normale fall. Det er der Torras får øynene opp. Den er enkel, knallfarget og holdbar nok til å flagre rundt med stil. Den flytende silikongummien gir et godt grep mens du holder, og den motstår fingeravtrykk også.

Det er også et tynt metallsted som gjør det mulig å montere det på en bilmontering. Alt i alt er det et anstendig produkt som er verdt å flagre. Til slutt er det noen få lyse og livlige fargealternativer som passer din personlighet.

USP: Tynn og holdbar sak

Sjekk ut på Amazon

Det er alle venner!

Hva er ditt valg?

Forhåpentligvis har du funnet den perfekte matchen til phabletten din, ikke sant? Jeg vil gjerne vite valget ditt i kommentarfeltet nedenfor.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste iPhone 6s Plus lommebokvesker
  • Beste iPhone 6s Plus lærvesker
  • Beste iPhone 6s Plus tynne saker
  • Beste iPhone 6s Plus Kickstand tilfeller

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.