Beste trådløse ladere for iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus under $ 30 [2020 Edition]

Vi har allerede opprettet et innlegg for de beste trådløse iPhone X-ladere og de beste AirPower-alternativene. Men vi trodde det ville være bedre å gå en runde til og liste over de beste trådløse ladere for iPhone X, iPhone 8/8 Plus som er priset under 30 dollar.

Så hvis du ennå ikke har kjøpt en trådløs lader til din nye iPhone eller ønsker å ha et rimeligere alternativ uten noe kompromiss med kvaliteten, kan du løpe gjennom listen for å finne det riktige alternativet per behov. Når vi snakker om kvaliteten som disse laderne kan skryte av, er de designet for å være både saklige og søvnvennlige. Dessuten støtter de også turbolader!

Beste iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus trådløse ladere under 30 dollar

Rask tilgang

 • Yootech
 • Anker
 • Novete
 • iClever
 • Frisk luft
 • Yootech
 • BrexLink
 • ivolks
 • Chuanghuike
 • Seneo
 • Belkin

#1. Yootech

Yootech gjør en fin jobb med å lade iPhone effektivt. Den trådløse laderen har en myk pute for å sikre at smarttelefonen ikke sklir av. Dessuten forhindrer den glatte tekstur på puten riper.

Ved hjelp av en adapter kan du slå opp iPhone-en i hurtiglademodus. Ikke-forstyrrende lysdioder lar deg overvåke ladestatusen til enheten din. Den er godt bygget og tilgjengelig i fire farger. I tillegg kommer Yootech med 18 måneders garanti.

USP: Solid byggekvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 2. Anker

Denne trådløse laderen fra Anker kan skilte med eksepsjonelle effektive komponenter og et avansert brikkesett, som lader iOS-enheter 10% raskere enn andre 5W trådløse ladere. Enten du bruker en gjennomsiktig eller ekstra tøff sak for din iPhone, kan du lade enheten din med etui innpakket.

Anker tror på å gi enestående sikkerhet til enhetene dine, og derfor beskytter selskapet iPhonene dine mot overspenning, temperatursvingninger og andre trusler. Til slutt er den tilgjengelig i to farger - svart og blå.

USP: 10% raskere lading

Sjekk ut på Amazon

# 3. Novete

Hvis du liker å se videoer håndfri, vil du kjøpe Alice Dreams. Det trådløse ladestativet holder enheten din sikkert; slik at du kan se medier eller samhandle med enheten din uten problemer. Den innebygde brikken gjør det mulig å beskytte smarttelefonen din mot kortslutning og overstrøm.

Når enheten er fullsaftet, slås den av seg selv for å forhindre overlading. Den er i stand til å lade enheten 1, 4 ganger raskere enn en standard lader. Utover hurtiglading kommer Alice Dreams i to farger som sort og hvitt. Det er ikke alt; du får også 18 måneders garanti på det.

USP: Vifte på baksiden for å holde laderen kjølig

Sjekk ut på Amazon

# 4. iClever

Den trådløse laderen fra iClever gir rask lading av din iPhone X med en 7, 5 W utgang. Som en del av sikkerheten har laderen overtemperaturbeskyttelse sammen med, overspenning og kortslutningsforebyggende mekanisme. Den myke silikonen på laderen er anti-glatt, og den støtter også de fleste tilfeller med en tykkelse på ikke mer enn 6mm. Den eneste betingelsen er at saken ikke skal være metallisk.

Det grønne LED-lyset er søvnvennlig og renser ikke øynene i mørket. Det er to fargevalg: sort og hvitt. Til slutt er det rimelig.

USP: Støtter ikke-metallisk veske under lading

Sjekk ut på Amazon

# 5. Frisk luft

Denne trådløse laderen er slank, elegant og vil se vakker ut på skrivebordet. Den har en maksimal effekt på 10W, og den vil lade iPhone 8 mye raskere. Det anodiserte aluminiumskroppen tar opp mesteparten av varmen og holder enheten trygg og sikker. Den har også andre sikkerhetsmekanismer som beskyttelse mot overstrøm, overlading, kortslutning og inngangsstrøm beskyttelse.

Hvis du har en sak på iPhone-en, avhenger ladehastighetene på tykkelsen på saken din. Tykkere saken, sakter ladingen. Til slutt får du også to fargealternativer: svart og hvitt.

USP: Elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Yootech

Yootech presenterer trådløs lader utstyrt med multifunksjonell intelligent beskyttelsesteknologi, som beskytter enheten din mot flere trusler. Med 0, 47-tommers tykkelse holder det smarte temperaturkontrollsystemet enheten kjølig og leverer effektiv lading.

Før du lader enheten, må du forsikre deg om at det ikke er jern, metall, mynter, ID-kort, bankkortmagnetiske absorbere eller andre metallgjenstander festet til enheten.

USP: Søvnvennlig lader

Sjekk ut på Amazon

# 7. BrexLink

Den trådløse Brexlink-laderen har en maksimal effekt på 10W, og den er Qi-sertifisert. Den støtter de fleste ikke-metalliske saker med en tykkelse på ikke mer enn 8 mm. Med smart teknologi som temperatursensor og dynamiske ladehåndteringsbrikker har du fullstendig sinnsro. Så lenge sikkerhets skyld er laderen beskyttelsesfunksjoner som overlading, overstrøm, overtemperatur og kortslutning.

Gummiputen er anti-glatt, og den er også skånsom mot iPhone X. Til slutt er det ingen fargealternativer eller variasjoner tilgjengelig.

USP: Beste sikkerhetsfunksjoner i klassen

Sjekk ut på Amazon

# 8. ivolks

Ivolks trådløs lader kan være den tynneste på listen med en tykkelse på bare 8 mm. Det er perfekt hvis utseende er din prioritet. Når det er sagt, trenger du ikke gå på akkord med sikkerheten til enheten din med vakkert utseende. Laderen har beskyttelse mot overlading, overoppheting og kortslutning.

Aluminiumslegemet tar opp mesteparten av varmen og holder enheten kjøligere og begrenser skaden. Laderen er tilgjengelig i standard svart farge som kan passe til alle overflater.

USP: Slank i størrelse

Sjekk ut på Amazon

# 9. Chuanghuike

Hvis Apple-logoen er din kjærlighet, vil designen av denne trådløse laderen sikkert vinne ditt hjerte. Det er ikke bare en vakker lader; det er også Qi-sertifisert av Wireless Power Consortium. Bortsett fra vakkert utseende er den også slank med en tykkelse på bare 8, 4 mm. Hvis vi snakker om funksjonene, har den trådløse laderen alt du trenger.

Den støtter hurtiglading, beskyttelse mot overlading, overoppheting og overstrøm; noe som gjør det helt trygt for enheten din. Det er ikke noe fargealternativ tilgjengelig unntatt standardhvit, og det ser bra ut.

USP: Nydelig design og slank i størrelse

Sjekk ut på Amazon

# 10. Seneo

Denne Qi-sertifiserte trådløse laderen fra Seneo har en ytelse på 5W, noe som er litt mindre. Men den stabile flyten skader ikke enheten din, og den er langt bedre enn 7, 5 W utgang. Dette har også sikkerhetsfunksjoner som overlading, overstrøm og overoppheting. Laderen er dessuten kompatibel med et etui med en tykkelse på opptil 5 mm.

Laderen identifiserer enheten automatisk, og den overfører ladingen tilsvarende, som igjen beskytter enheten din effektivt - til slutt, det er to fargevalg tilgjengelig: svart og sølv.

USP: Kompatibel med saken

Sjekk ut på Amazon

# 11. Belkin

Belkin er et ledende selskap som driver med iPhone-tilbehør. Denne trådløse laderen med adapter er Qi-sertifisert produkt som gir deg en tryggere og mer pålitelig trådløs ladeopplevelse. Sammen med denne laderen får du en mikro USB til USB-A-kabel.

Du kan lade iPhone raskt uten å ofre ladehastigheter, da denne trådløse laderen har 5 watt / 1AMP-utgang. Hold øynene opp for den grønne lysdioden som viser riktig justering av telefonen på basen og ladingen.

USP: Reisevennlig produkt

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hvilken er verdt din dollar?

Så, hvilken av disse trådløse ladere er vel tidsbestemt for pengene dine? Er det den som har et lett design, eller den som har 2-spole design? Det ville være flott å kjenne valget ditt.

Hvis du har likt å lese dette innlegget, kan det være lurt å se en kort titt på disse historiene også:

 • De beste trådløse bilfestene for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus
 • De beste trådløse strømbankene for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus
 • Beste trådløse ladere for iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus
 • Beste AirPower-alternativer

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar