Beste kortholdervesker for iPhone 11 Pro i 2020: Si god farvel til lommeboka

Da jeg kom til møter i formell antrekk, føler jeg meg ukomfortabel med å ta med meg en lommebok, men når jeg har på meg jeans, har jeg det bra med lommeboka. Jeg må bære lommeboken fordi den har verdifulle kredittkort og kontanter, selvfølgelig, uavhengig av antrekket. Jeg trodde personlig at jeg aldri skulle finne en løsning på dette problemet, men takket være den kortholderkompatible saken som gjorde dagen min.

Jeg kan nå enkelt ta med kortene mine, kontanter og få besøkskort også sammen med min iPhone med disse kortholdervesker. Så for de som ikke vil bære lommeboken eller bære kontanter åpent i lommen, her har vi gjennomgått noen av de beste kortholdervesker for iPhone 11 Pro.

Beste iPhone 11 Pro tilfeller med kortholder i 2019

Vi har gitt vår nærmeste oppmerksomhet til alle detaljene i disse kortholdersakene laget for iPhone 11 Pro, og tro meg, du vil finne det lettere å velge en av dem når du har lest anmeldelser. Så her går du.

Rask tilgang:

 • Maxboost
 • Suteni
 • Fly Hawk
 • arae
 • smartish
 • Kihuwey
 • Vaburs
 • ZVE
 • Samonpow
 • Eloven

#1. Maxboost

Vi har listet opp denne saken fra Maxboost i vår gjennomgang av iPhone 11 Pro folio-tilfeller, og i dag er den laget veien fordi den kommer med en kortholder. Den består av 3 kortspor og et ekstra lommespor for å ta med deg kontanter sammen med iPhone. Når du har en sak som er kompatibel med kortholder, trenger du ikke ha lommeboken lenger.

Bare fordi den har kortspor, betyr ikke det at den blir klumpete, faktisk er den slank, elegant, sikker og sikker sak. Den kompakte designen og lette funksjonen gjør den enda bedre. Målet til Maxboost kommer også med en kickstand, og det er akkurat som glasur på kaken fordi du søker etter en sak med en kortholder og du får disse mange tingene helt.

Det er laget av PU-skinn, og det beskytter din iPhone mot dråper og støt med 4-hjørnsbeskyttelsen. I mellomtiden beskytter frontdekselet skjermen din mot riper og flekker. På toppen av dette kommer det med livstidsgaranti.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 2. Suteni

Sutenis sak ser stilig ut fordi den er slank og lett. Selvfølgelig kommer det med et kortspor som garanterer å ha 1 kort, men siden det er fleksibelt kan det inneholde opptil 3-4 kort avhengig av hvordan du bruker det. Saken forstyrrer ikke betjeningen av iPhone på noen måte selv om kortene er lagret bakerst og gir et behagelig grep.

Med pute-buffer på alle de fire hjørnene beskytter den din iPhone mot dråper og støt. Den er designet på en slik måte at den også kan kalles som en støtfangerveske foruten å si det en skinnveske også. Kort sagt, det er en alt-i-ett-sak som alle iPhone-brukere ville elske at du får tak i! Er det ikke ?!

Det er laget av et høykvalitets skinnmateriale og myk TPU som beskriver robustheten i denne saken. Sutenis sak er tilgjengelig i blå, brune, grå og røde farger. Og det kommer med en garanti i 12 måneder.

USP: Fleksibel kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 3. Fly Hawk

Designet kan se litt rart ut, men det er faktisk en praktisk sak for deg som bare vil ha en kortholder til iPhone 11 Pro sammen med full beskyttelse. Det kan lagre opptil 2 kort om gangen og beklager, det er ingen spor for å lagre pengene dine. Men likevel, hvis du vil, kan du bære et enkelt kort og bruke det tomme sporet for å føre penger.

Hvis du vil ha det beste fra denne saken, foreslår Fly Hawk at du bare bruker ett kortspor. Vesken er enkel å bruke, den er slank og passer enkelt til din iPhone. Med sin mykhet beskytter den smarttelefonen din mot dråper, støt og støt også. De hevede leppene på kantene av skjermen og nær kameraet bak gir 360-graders beskyttelse totalt sett.

USP: Slank og stilig

Sjekk ut på Amazon

# 4. arae

Den rosa gullfargen setter tonen for jentene og kvinnene der ute. Siden rosa er deres favoritt, bestemte vi oss for å skaffe deg en kortholder til deg også. Den er laget av slitesterkt TPU-mykt materiale som ikke bare beskytter iPhone, men også gir deg en myk følelse når du holder den i hendene.

Araes forte er å gi unik design, og denne saken kommer med klaffdekselet, men det er på forsiden, det er på baksiden. Ja, du har det riktig. Flip saken er på baksiden av saken, som har 3 kortspor og spor for å lagre kontantene dine også. Akkurat når du har verdifulle ting i lommeboka, sikrer de to magnetiske spennene at alt er sikkert.

Det fås i fargevarianter i rosegull, blå, svart og vinrød. Saken kommer med livstidsgaranti, og hvis du har noen kvalitetsproblemer, kan du erstatte dette når som helst.

USP: Flip-sag

Sjekk ut på Amazon

# 5. smartish

Smartish, vel, navnet i seg selv antyder at saken er smart og at den faktisk er, for å være ærlig. Det kan lagre opptil 3 kort og litt kontanter også. Dessuten kan du også bruke den samme kortsporet som en kickstand. Så kort sagt, hvis du ikke har et kort, vil det ikke ha en kickstand.

Med høy gripetekstur gir det deg et behagelig grep når du holder iPhone sammen med denne saken. Luftehjørnene beskytter smarttelefonen din mot plutselige støt og tilfeldige støt og fomler også. Den er kompatibel med trådløs lading, og du kan ikke spørre mer fra denne saksleverandøren.

USP: Trådløs lading kompatibel

Sjekk ut på Amazon

# 6. Kihuwey

Akkurat som smartish, gjør denne saken fra Kihuwey også kredittkortet ditt som kickstand. Det kommer med 5 kortspor, så det handler ikke om kredittkort, men du kan også lagre førerkortet, andre ID-er og penger. Kort sagt, dette er en komplett lommebokveske som er navngitt som kortholder.

Det høykvalitets PU-skinnet får deg til å føle deg mykere, mens den magnetiske spennen sørger for at lommeboka er lukket og at alle tingene som er lagret i den, er sikre. Dens hevede kanter beskytter skjermen mot riper og unngår også direkte kontakt med ujevne overflater.

Gitt lærvesken gir den også solid beskyttelse på grunn av sine solide hjørner. Det fås i farger av sort, brunt og rosa gull.

USP: 5 kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 7. Vaburs

Sommerfugl-temaet saken er et perfekt valg for kvinner og jenter der ute. Denne saken kommer også med et bakflippdeksel akkurat som vi så i Arae, men den eneste forskjellen jeg kan se er designet. Den har 3 kortspor sammen med en lomme som også kan lagre verdifulle kontanter.

Du kan enkelt bruke backflip dekselet som en kickstand, og i mellomtiden kommer backflipen med en magnetisk spenne som sikrer at kortene og kontantene dine er lagret sikkert i den lukkede saken! Bufferhjørnene i full ramme beskytter din iPhone mot støt, fall, støt, støt og famler også.

Vaburs 'etui er tilgjengelig i grønt, lilla og rosa gull. På grunn av designet er jeg sikker på at de fleste av jentene ville gått med en fargevariant i rosegull. Er det ikke?

USP: Flip Cover bak med Kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 8. ZVE

Med dekket fra ZVE kan man enkelt ta med seg 2 kort sammen med litt kontanter også. Vesken er laget av førsteklasses lærmateriale og det blanke utseendet til ZVE fikk oppmerksomheten min med en gang! I mellomtiden beskytter TPU-baseskallet din iPhone med full beskyttelse. Og den ytre støtfangeren absorberer alle de plutselige støt og støt også.

Det spenstige båndet på baksiden av saken holder kortene dine og kontanter sikkert. Du kan ganske enkelt trekke ut båndet for å ta kortene dine og utbetale. Den er tilgjengelig i farget variant av myntgrønn, diamant og rosegull.

USP: Resilient Ribbon

Sjekk ut på Amazon

# 9. Samonpow

Dette er det eneste tilfellet i dagens liste, som er laget av hard PC og det ser ut som pistol fra litt avstand. Det klassiske utseendet sammen med den vedlagte kortholderen fikk oppmerksomheten min med en gang! Så hvis du leter etter full beskyttelse for kortene og kontantene dine, er Samonpow din vei å gå.

Kombinasjonen av TPU og hardt PC-materiale gir 360-graders beskyttelse uansett hva! Hjørnene, skjermen og kameraet er også godt beskyttet. Det er ikke det fordi det også holder iPhone 11 Pro borte fra riper og fingeravtrykk. Det fås i farger varianter av lilla, pistol, marineblå og rosegull.

USP: 360-graders beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 10. Eloven

Her er det beste eksemplet på hvordan en kortholder må se ut. Ingen som sitter ved siden av deg kan gjette at iPhone 11 Pro har kort på baksiden, slik er skjønnheten i denne saken! Jeg vil si at dette er den siste saken i dagens utvalg, men det er en av de fineste av alle som jeg elsket den personlig.

Den kompakte passformen og hybrid rustningen beskytter enheten din mot det ytre miljøet, og den medfølgende kortholderen beskytter også kortene dine og kontanter. Med presise utskjæringer og design kan du enkelt få tilgang til alle portene og knappene uten avbrudd.

Eloven tilfelle kommer med en liten knapp på baksiden når du trykker på som du kan lagre kortene dine, minst 2 minst. Den er tilgjengelig i lilla, svart, pistolfarge og rosafarger. Saken kommer med livstidsgaranti også.

USP: Fullført lukket kortholder

Sjekk ut på Amazon

Så, gutter og jenter, det er det for i dag.

Avsluttende ord ...

Hvis jeg skulle gå etter en kortholder ved å se rangeringene på Amazon, ville jeg foretrukket Maxboost på grunn av alt-i-ett-saksfunksjonen. Men hvis jeg hadde lyst til å utforske noe nytt, ville jeg absolutt gå med Elovens sak som følger med en lukket kortholder. Så hvilken vil du foretrekke å kjøpe til iPhone 11 Pro? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nå.

Relaterte innlegg fra iPhone 11 Pro You Might Like!

 • Beste iPhone 11 Pro tilfeller
 • Beste iPhone 11 Pro trevesker
 • Beste iPhone 11 Pro robuste etuier
 • Beste iPhone 11 Pro lærvesker

Hvis du elsket å lese anmeldelsen vår om beste kortholdere for iPhone 11 Pro, kan du ta et sekund å dele fra Facebook-, Twitter- og Instagram-sidene nå. Ikke glem å laste ned iOS-appen vår for å få de siste oppdateringene av iPhone 11 Pro-tilbehør.