Kan du ikke kjøpe apper etter iOS 7.0.x-oppdatering på iPhone eller iPad?

Noen ganger føles det som et eksternt problem, og noen ganger føles det som om mange brukere møter dette problemet etter hver iOS-oppgradering. Hvis du ikke kan kjøpe (eller laste ned) apper fra App Store på iPhone eller iPad etter oppgradering eller oppdatering av iOS-firmware (iOS 7.0.x), er du ikke alene.

Og det er ikke et alvorlig problem i de fleste tilfeller. Det har stort sett noe å gjøre med tilbakestilling i iTunes & App Store-kontokonfigurasjoner. Her er noen ting du bør prøve:

Kan ikke kjøpe apper etter iOS 7.0.x-oppdatering på iPhone eller iPad: Tips for å løse problemet

#1. Re-login

Det første du skal prøve er å logge ut av alle kontoene dine fra Innstillinger -> iTunes & App Store. Trykk på Konto-feltet på den siden, og trykk deretter på Logg av. Dette signerer deg fra Apple-ID-en din (men ikke fra iCloud).

Ikke logg deg på her. Gå tilbake til App Store og last ned apper. Skriv inn dem når det blir bedt om en konto-ID og passord. Forhåpentligvis skulle dette løse problemet.

# 2. Tilbakestill alle innstillinger

Hvis det ikke fungerte, kan du prøve å tilbakestille alle innstillingene (men slett ikke alle data). Tilbakestill innstillingene. Dette vil effektivt gjøre iPhone-oppstarten din som ny, men du vil ha alle de gamle dataene intakte. Du må oppgi alle passordene dine på nytt. Det er vondt, men gå gjennom det, og det kan løse kjøpsproblemet.

Slik tilbakestiller du: Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill alle innstillinger.

# 3. Prøv gjennom datamaskinen

Den andre tingen du kan prøve er å laste ned en app via iTunes på din Mac / PC. Synkroniser deretter iPhone eller iPad til Mac / PC via iTunes - som vil installere appen på iPhone / iPad. Å gjøre dette:

Trinn 1. Se etter appen på iTunes og installer den.

Steg 2. Etter at den er lastet ned til iTunes, kobler du iPhone eller iPad til datamaskinen.

Trinn 3. Synkroniser iPhone / iPad med iTunes.

Ble appen installert?

# 4. Gjenopprette fra sikkerhetskopi

Vel, hvis ingenting annet fungerer, er dette standard rettsmiddel. Men du kan snakke med Apple Care execs før du bestemmer deg for å gjøre en fullstendig gjenoppretting. Noen brukere har påpekt at kjøp av apper traff en veisperring etter iOS 7.0.4, så hvis du nettopp har oppgradert til denne versjonen og ikke kan laste ned apper, kan du prøve metodene.

Det var alt folkens!

Vil du ta igjen flere slike tips? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar