Hvordan forbedre iPhone 5-batterilevetid for å få mer juice ut av det?

Det er en blandet respons på batteriets levetidiPhone 5 . Det er nesten en måned siden Apple kunngjorde iPhone 5, og om cirka ti dager til skulle det gå en måned siden lanseringen. Vi ventet på å høre på brukerrapporter fra hvert hjørne av jorden og ærlig talt, dette har forlatt oss noe forvirret.

Mens mange mennesker rapporterer at iPhone 5s batteri er litt dårligere enn iPhone 4S, var det ventet. Jeg mener, ta en titt på spesifikasjonene: større skjerm, berøring i cellen, et 1440mAh batteri og selvfølgelig, for ikke å glemme, LTE.

På den annen side har mange mennesker, som svar på innleggene som er laget på forumer og diskusjonsfora, sagt at iPhone 5 fungerer like bra som annonsert.

8 timers standby, 3 timers bruk, og det er fortsatt 50% igjen. - sa, en bruker.

Så vi snakker om en blandet respons. Likevel kan disse enkle tipsene komme til å være veldig nyttige hvis du finner ut at din iPhone 5 tappes opp raskere enn du forventet. De fleste tipsene er generelle som gjelder også for eldre iPhones (forvent LTE-delen).

Her er innholdet i et øyeblikk:

 • Lukk apper
 • Lavere lysstyrke
 • LTE, kan være
 • Slå av radio

Lukk apper

Bakgrunnsapper er en av de mest alvorlige skyldige. Kameraet, en foto-app, en unødvendig sosial app, kanskje en leser - åh, listen er uendelig. Å bli kvitt disse kan virkelig ha god innvirkning på batteriets levetid.

Hva å gjøre:

 • Dobbeltklikk på Hjem for å åpne multi-task switcher
 • Lukk alle unødvendige apper som kjører i bakgrunnen

Lavere lysstyrke

Auto-lysstyrke på iPhone 5 trenger å jobbe litt mer enn på iPhone 4S. Skjermen er større, litt annerledes enn de forrige, og det er derfor litt mer arbeid å gjøre. Noe som koker ned til mer batteritid.

Hva å gjøre:

 • Slå av automatisk lysstyrke hvis du synes at det ikke er så mye nødvendig som, for eksempel, når du er ute om dagen.
 • Gå til Innstillinger
 • Trykk på Generelt
 • lysstyrke
 • Konfigurer innstillingene for å redusere lysstyrken til så lavt som mulig.

LTE, kan være

Selvfølgelig påvirker LTE batteritiden på iPhone 5, men det kommer også an på hvor mange ganger iPhone 5 kommer inn og ut av LTE-signalet noen steder. Hvis du kan gjøre ting på iPhone 5 uten LTE, kan du gå videre og slå av mobildata. Omfattende LTE-bruk vil garantert redusere batteriets levetid.

Slå av radio

Bluetooth-, Wi-Fi- og mobiltelefondata (inkludert GPS, Location Services) tømmer batterisaften raskt. Ja, de skal brukes, men til tider når du ikke bruker iPhone, når Wi-Fi ikke er nødvendig, og når du kan slå av Location Services, gjør det. Det vil gi deg timer med batterilevetid.

Tøm helt og lad deretter tilbake

I mange tilfeller har brukere rapportert at deres iPhone 5 virkelig forårsaker tunge batteriproblemer. For noen brukere varer iPhone 5 like mye som 5 timer med minimal bruk. Nå kan det være et problem med iOS-installasjonen også, men det vil være like bra å prøve denne metoden før du kommer til konklusjoner.

Hva å gjøre:

 • Tøm batteriet helt til det punktet hvor iPhone 5 slås av
 • Lad nå helt uten å bruke det på noe tidspunkt
 • Når ladingen er fullført, begynn å bruke og noter deg batteristatistikken

Ganske mange brukere har rapportert at iPhone 5-batteriet deres har stabilisert seg etter å ha gjort dette.

Rask videoopplæring for å forbedre batterilevetiden på din iPhone eller iPad:

Den ene store uoffisielle diskusjonen om iPhone 5-batteri pågår på Apple Support forums.

Har du problemer med iPhone 5 batteri? Du kan finne mange lignende sjeler der borte.

 

Legg Igjen Din Kommentar