Beste apper for iPhone og iPad i 2020

Jeg foretrekker fremdeles å lage, redigere og designe dokumenter på Mac. Imidlertid, med tilgjengeligheten av det store utvalget av høykvalitets dokumentoppretter-apper for iPhone, velger jeg iOS-enheten min for å lage prisverdige dokumenter når jeg er på farten.

Du kan enkelt lage flotte dokumenter, redigere dem med mange verktøy og synkronisere dem med dine favoritt skytjenester. Dette er først og fremst basert på funksjonalitet, de beste appene for dokumentoppretting for iPhone og iPad. La oss ta turen til å vite mer om disse toppappene!

De beste dokumentoppretting-appene for iPhone og iPad i 2019

#1. google Dokumenter

"Google Docs" er en app for dokumentskapere av ypperste klasse. Du kan enkelt lage et nytt dokument og kan redigere det mens du er på farten. Det lar deg også åpne, redigere og lagre Microsoft Word-dokumenter rett fra appen.

Ettersom hva du skriver automatisk lagres, trenger du ikke å bekymre deg for å lagre filene dine. Du kan enkelt legge til og svare på kommentarer. Beskytt dine personlige filer ved å bruke passord, del dem med vennene dine og til og med samarbeide om de samme dokumentene. Enda bedre, vil du jobbe med viktige dokumenter selv offline.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Office Lens)

Microsoft Office har alltid vært en av de beste dokumentoppretting-suitene. "Microsoft Word" gjør dokumentoppretting raskt og enkelt. Du kan velge mellom ekte dokumentlayout eller lettlest layout for å lage et dokument av topp kvalitet.

Den lar deg se e-postvedleggene dine og få tilgang til dem fra Dropbox, OneDrive, SharePoint. Legg til diagrammer, bilder, tabeller og fotnoter for å forbedre kvaliteten på dokumentene. Dessuten kan du skrive ut filene dine med AirPrint-aktiverte skrivere.

Mens Microsoft Excel lar deg lage og administrere regneark med letthet, er Microsoft PowerPoint designet for å lage en forbløffende presentasjon med en rekke flotte verktøy. Office Lens lar deg trimme, forbedre og gjøre bildene av tavlen så vel som dokumenter lesbare. Det konverterer til og med bilder til redigerbare Word- eller PowerPoint-filer.

Disse Office-appene er tilgjengelige gratis.

Pris: Gratis

Besøk App Store

# 3. iWork fra Apple

iWork består av tre apper Pages, Keynote og Numbers. Med sider kan du enkelt lage førsteklasses dokumenter og velge mellom forskjellige verktøy for å berike dem.

Tallene lar deg raskt legge til diagrammer, tabeller og bilder som viser alle aspekter av dataene dine. Keynote er perfekt for å lage fantastiske lysbildefremvisning. De avanserte grafikkverktøyene hjelper deg å designe lysbilder med absolutt presisjon.

Pris: Gratis

Besøk App Store

# 4. WPS Office

Denne appen har eksistert siden 1989. Jeg brukte WPS Office først i 2014 da den kom forhåndsinstallert med en Android-telefon jeg kjøpte. Siden den gang har jeg hatt gode anmeldelser for dem. WPS Office er en utmerket dokumentviser og redigeringsapp du kan laste ned. Jeg husker at jeg brukte den til noen av college-arbeidene mine. Appen brukes av millioner og opprettholder gode rangeringer i App Store.

Det gjør det mulig for deg å jobbe med forskjellige formater som Word, Excel, PDF, Presentasjon, Regneark, Memo, Document Scanner, etc. Den lar deg lage, se, redigere og dele dokumentene. Dette gjør det til en one-stop løsning for alle dine behov.

Appen er enkel. Den er enkel å bruke. WPS Office støtter også automatisk lagring av dokumentene dine til forskjellige skytjenester som Dropbox, Google Drive, Box, One Drive, etc. På toppen av alt har den Night Mode.

Pris: Gratis (WPS VIP Årlig: $ 29.99)

nedlasting

# 5. dokumenter

Dokumenter av Readdle er utrolig. Det er et knutepunkt for alle kontorfiler og mer. Den lar deg lese, lytte, se og kommentere forskjellige filformater. Denne appen fungerer også som din musikk- og videospiller, så vel som en filnedlaster. En nettleser er innebygd rett i den, som er enkel å få tilgang til. Du må sveipe til venstre på en tag, og du er inne i nettleseren.

Dokumenter fungerer også som filbehandleren din og har muligheten til å koble til forskjellige tjenester som Dropbox, Google Drive, One Drive, FTP Server, etc. Totalt sett er det en må-ha-app for enheten din. Den tar din iPhone til neste nivå!

Pris: Gratis (Professional PDF Editor: $ 49.99)

nedlasting

# 6. Polaris Office

Brukt av over 90 millioner mennesker over hele verden, er denne kompakte appen et respektabelt valg for å lage, åpne, redigere, lagre og lagre dokumentene dine.

Jeg vil si at annonsene i gratisversjonen er påtrengende og irriterende, men det lar deg gjøre jobben din raskt og uanstrengt. Polaris Office er kompatibel med Word, Excel, PowerPoint, Google Docs, PDF osv. Selv uten å trekke ut ZIP-filer, kan du åpne og lese alle typer dokumenter på iPhone eller iPad. Appen har penn- og pekerfunksjoner, som gjør det enkelt å levere mobile presentasjoner. Du kan også synkronisere dataene dine med forskjellige skytjenester.

Pris: Gratis (Premium Service: $ 39.99)

nedlasting

Logger av

Med disse appene er dokumentoppretting utrolig enkel på iOS-enheter. Selv om iWork og Office-apper leder anklagen, er andre apper ikke langt etter hva angår funksjoner og funksjonalitet. Er ikke noen av favorittappene dine inkludert i denne listen? La meg få vite det i kommentarene.

Det kan være lurt å sjekke ut disse spesielle app-listene som;

  • De beste Evernote-alternativene for iPhone og iPad
  • Beste notat tar apper for iPhone og iPad
  • Beste skriveapper for iPhone og iPad
  • Beste leksikonapper for iPhone og iPad

For enkelt å få tilgang til alle topphistoriene våre, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar