Beste berøringsskjermhansker for iPhone og iPad [Winter Tech Accessories]

Når temperaturen går under normal grad, ser hånden ut til å bli frossen. Derfor blir det upraktisk å skrive ut tekstmeldingen eller bla gjennom nettet på berøringsskjermenheter. For å sikre at håndflaten har den nødvendige varmen, bruker vi hansker for å beskytte den mot kulde. Men når de blir en veisperring ved å la oss bruke enhetene våre komfortabelt, føler vi behovet for ultramoderne hansker. Hvis du også er på samme side og ønsker å møte kaldt vær tappert uten å kutte ned bruken av gadgeten din, kan du velge ut en av disse beste berøringsskjermhanskene til iPhone og iPad.

Hanskene er grunnet for å fungere perfekt med berøringsskjermenheter. De gir nødvendig grep for å sikre at smarttelefonen din forblir intakt i hånden. Med den høye ledningsevnen lar de deg bruke gadgeten din uten problemer. Derfor vil du kunne skrive ut meldingen eller kontrollere det uunnværlige nettbrettet uten problemer. Se raskt på disse topp 10 berøringsskjermhansker som er klargjort for å fungere med iPhone og iPad!

Beste berøringsskjermhansker for iPhone og iPad

#1. DREAMY

DREAMY hanske sport kunst broderier og utskrift som forbedrer utseendet. Siden den er veldig myk og pustende, vil du føle deg komfortabel med å bruke den. De sklisikre håndflatene gir bedre grep. Skumvulstring sikrer videre at den kan fungere jevnt med berøringsskjermen på enheten. Denne svært brukervennlige berøringsskjermen hansken kommer i to farger som sort og rosa.

USP: Antislip håndflatelapper

Sjekk ut på Amazon

# 2. Handround

Den ene kvaliteten som gjør Handround-hansken til en god del er et ultramyk design. Siden interiøret er ekstremt glatt, vil du føle tryggheten mens du bruker den. Ved å være veldig strekkbar lar den deg bevege fingrene fritt. Dessuten har du seks fargevalg for å velge riktig hanske.

USP: Mykt akrylmateriale

Sjekk ut på Amazon

# 3. iGotTech

IGotTech er laget av høykvalitets materiale og er veldig holdbart. Den lar deg bruke smarttelefonen din med den essensielle komforten. Det børstede interiøret føles ganske mykt å ta på. Du vil like å skrive på smarttelefonen din selv i kalde omgivelser. Til slutt er det tilgjengelig i to fargevarianter som svart og grått.

USP: Ganske behagelig å ha på

Sjekk ut på Amazon

# 4. Glove.ly

Hanske.ly berøringsskjermhansker er verdige fra alle aspekter. Enten det er førsteklasses materiale eller rikt utførelse, de kan skryte av overlegen kvalitet. De er tilgjengelige i en rekke forskjellige design, og de passer godt til dine behov.

I motsetning til de fleste andre hansker har Glove.ly ikke ekstra ting som sitter fast i fingertuppene for å aktivere berøringsskjermen. Det fungerer bare uten alle de fancy tingene.

USP: Myk akrylblanding

Sjekk ut på Amazon

# 5. Isotoner

Denne leveres med den lille lappen som gjør det mulig å berøre skjermen når du bruker iPhone med hansken på. De ledende trådene muliggjør berøring og multi-touch. Myk stretch fleece gir mer varme til håndflaten din.

Hanskene har en sklisikker struktur som skal forbedre grepet. Enda bedre er denne glatte berøringsskjermen hansken tilgjengelig i flere fargealternativer, inkludert marine, blå gnist, rød og mer.

USP: Sklisikker struktur

Sjekk ut på Amazon

# 6. Glove.ly

Hanske.ly berøringsskjermhansker er verdige fra alle aspekter. Enten det er førsteklasses materiale eller rikt utførelse, de kan skryte av overlegen kvalitet. De er tilgjengelige i en rekke forskjellige design, og de passer godt til dine behov. I motsetning til de fleste andre hansker har Glove.ly ikke ekstra ting som sitter fast i fingertuppene for å aktivere berøringsskjermen. Det fungerer bare uten alle de fancy tingene.

Prisklasse: $ 7.47- $ 95 på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

# 7. SMART TOUCH 3D

SMART TOUCH 3D-hansker er en av de fineste i kvalitet og i berøringsskjermkompatibilitet. Disse er så gode som alle toppkvalitetshansker kan få. Siden materialet er tøyelig, vil det passe sømløst inn i håndflaten din. Sølvfibre er strikket i hansken for mer ledningsevne. Det myke børstede interiøret gir mer komfort i stykket.

USP: Glatt interiør

Sjekk ut på Amazon

# 8. North Face Etip Hansker

North Face Etip Hansker regnes ofte som en av de topp berøringsskjermhanskene i markedet. De er kostbare, men de er helt verdt prisen du ender opp med å betale for dem.

Disse hanskene er veldig komfortable og er perfekte for de kalde dagene du må bruke enheten. Kvaliteter som full håndledningsevne og mykt interiør skiller hanskene fra hverandre.

USP: Radiametric Articulation

Sjekk ut på Amazon

# 9. Achiou

Achiou er en ganske god berøringsskjermhanske og kompatibel for å fungere sømløst med de fleste smarttelefoner inkludert iPhone. Det er laget av topp kvalitet akrylmateriale og gir ønsket komfort. Den er veldig tøyelig, og er designet for å passe de fleste hender.

Med det myke silikonmaterialet gir det forbedret grep. Derfor vil du ikke føle deg glatt mens du holder smarttelefonen eller kjører. Dessuten kan du velge Achiou i flere farger som svart, svart / hvit, rosenrød, kaffe / hvit og kaffe.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 10. Turefans

Hva med å prøve en Bluetooth-hanske? Turefans kommer med en innebygd mikrofon slik at du kan glede deg over håndfri samtale. Den lar deg svare på og avvise samtalene dine uten å måtte berøre smarttelefonen.

Det oppladbare batteriet tilbyr 6 timers batterilevetid som er anstendig for normal bruk. Du kan juice den helt på bare et par timer. Den er pent utformet og føles varm å ta på.

USP: Innebygd mikrofon

Sjekk ut på Amazon

Din favoritthanske?

Jeg antar at du nettopp har valgt en av disse hanskene for å bruke smarttelefonen din med optimal letthet. Jeg ville være veldig glad for å vite navnet. La oss dessuten vite hvilken kvalitet du har likt. Bare i tilfelle, denne listen mangler en av favoritthanskene dine på berøringsskjermen, la meg også vite navnet sitt.

Du ønsker ikke å gå glipp av:

  • Beste iPhone 7/7 Plus sykkelmontering
  • Billige iPhone 7 Plus tilfeller
  • Beste kraftbanker for iPhone og iPad
  • Beste dokkingstasjoner for iPhone 7/7 Plus

For å lese flere slike topptilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar