Slik sender / mottar du Android-tekstmeldinger på Mac eller Windows PC

Du er Mac-bruker, men eier en Android-enhet. Og mens du jobber på datamaskinen din, må du grave i smarttelefonen for å sjekke ut de siste tekstmeldingene. Ville det ikke være kult om du kunne sende / motta Android-tekstmeldinger direkte fra Mac eller PC? Ja, det vil virkelig være fint!

Møt “AirText” som lar deg overvinne hindringen. Appen synkroniserer Android SMS-tekstmeldinger til Mac, Windows PC, Android Tablet og til og med iPad .

Så snart du mottar en melding på smarttelefonen, varsler den deg om å holde deg oppdatert. Enda bedre kan du få tilgang til en stor samling standard emojier eller til og med definere dine egne tilpassede avatarer for å gi morsommere i tekstmeldinger.

Slik sender / mottar du Android-tekstmeldinger på Mac eller Windows PC

Den gratis versjonen av appen lar deg sende opptil fem meldinger per dag og lar 500 lagre tekstmeldinger. Den inneholder annonser og støtter MMS så vel som gruppemeldinger.

Det månedlige abonnementet ($ 4, 99) og det årlige abonnementet ($ 129, 99) lar deg sende ubegrenset tekstmeldinger og tilbyr ubegrenset lagring. Pro-versjonen av appen inneholder ingen annonser og gir også kundestøtte døgnet rundt.

Trinn 1. Først og fremst må du laste ned AirText-appen på Android-enheten din. Gå over til Play Store og installer denne appen. Deretter oppretter du en konto.

Steg 2. Last ned AirText på din Mac eller Windows PC.

Trinn 3. Deretter må du logge inn ved å bruke brukernavn og passord.

Trinn 4. Etter at du har logget deg på AirText-klientappen, bør du se alle Android-tekstmeldingene og kontaktlisten på datamaskinen din.

Nå, fortsett og bruk appen til enkelt å sende og motta meldinger fra skrivebordet ditt!

Det er ganske mye det!

Verdt å prøve:

Når det gjelder funksjonalitet, har jeg funnet at AirText er opp til merket. Det rene grensesnittet kombinert med brukervennlige funksjoner sikrer at du enkelt kan smøre deg på det. Det beste av alt, det er tilgjengelig gratis. Derfor, hvis du ønsker å bruke meldingsappen, har du en sjanse til å måle funksjonaliteten før du oppgraderer til pro-versjonen.

Hva synes du om denne pene appen? Vil du bruke den på skrivebordet ditt? Skyt gjerne tankene dine i kommentarene.

Ikke gå glipp av:

  • Hvordan bruke iMessage på Android-enhet
  • Hvordan bruke iMessage på Windows PC
  • Hvordan tilpasse iMessage App Drawer
  • Beste iMessage-apper for iPhone og iPad

Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar