Beste iPhone SE-bilfester i 2020: Gi din iPhone et sete i bilen

Den nye iPhone SE er ganske mindre i størrelse, og det gjør det enkelt å ta med seg hvor som helst. Men tingene blir litt kjedelige mens du kjører bilen, og du må svare på samtaler eller navigere ved hjelp av kart. Dette er den tiden du trenger en av de beste bilmonteringene.

Det er tusenvis av bilfester tilgjengelig i markedet. For å gjøre søket ditt enklere har vi listet opp de beste blant dem. Så bare gå gjennom listen og velg ditt valg.

Beste bilmonteringer for iPhone SE i 2019

#1. iOttie Easy One Touch 2

I det øyeblikket jeg tenker på å kjøpe et toppmontert bilmontering, kommer iOttie øyeblikkelig til tankene. Det er fordi det gjør montering eller demontering av enheten veldig enkel. Denne funksjonaliteten er veldig praktisk under kjøreturen.

Når det gjelder design, har Easy One Touch 2 et solid utseende. Og med sug av høy kvalitet, er det i stand til å holde seg til frontruten, instrumentpanelet eller nesten hvilken som helst overflate. I tillegg kan den nederste foten justeres komfortabelt slik at du kan slå på enheten.

USP: Super enkel monteringsløsning

Sjekk ut på Amazon

# 2. Maxboost DuraHold

DuraHold fra Maxboost ser ut til å være et ideelt bilfeste. Den har en mer robust konstruksjon sammen med en forlengbar arm, og er fullt i stand til å holde iPhone SE på plass. Dermed hviler smarttelefonen din trygg selv på en humpete tur.

En annen funksjon som gjør det veldig brukervennlig er det 360-graders roterbare designet. Det betyr at du kan plassere den kompakte smarttelefonen ikke bare i portrettmodus, men også i liggende modus.

USP: 360-graders rotasjon

Sjekk ut på Amazon

# 3. Mpow

Mpow-bilmontering er svært populært på Amazon og har fått fire stjerner av rundt 8K kundevurderinger. Når jeg snakker om designet, synes jeg det er ekstremt holdbart.

Den har en ganske ergonomisk arm som sikrer at du enkelt kan montere smarttelefonen. Dette bilfestet har en sterk sugekopp som gjør at den enkelt kan feste seg på de fleste overflater.

Og takket være den roterbare designen, får du den tiltrengte fleksibiliteten for å holde enheten i ønsket vinkel.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 4. TaoTronics

TaoTronics har kommet med et mer pragmatisk bilfeste. Årsaken til at jeg synes det er så funksjonelt er at det lar deg holde enheten praktisk. På grunn av hovedsakelig den sikre låsemekanismen, forblir iPhone SE trygt på plass

Akkurat som konkurrentene som er nevnt ovenfor, gir TaoTronics telefonholder også en forbedret visningsvinkel. Mens du navigerer, er det dette du trenger for å sikre at den håndfrie bruken din forblir jevn. Til slutt kommer den i to farger - den enkle sorte og den iøynefallende oransjen.

USP: myk skumgummipute

Sjekk ut på Amazon

Savnet vi noe? Gi oss beskjed i kommentaren nedenfor eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar