Beste lommebokvesker for iPhone 11 Pro i 2020 for å forbedre verktøyet på enheten din

Generasjonen vi lever i handler om nytte og praktisk. Med våre iPhones utvikler seg til smartere og mer praktiske enheter enn noen gang; det er således passende at tilbehøret til den nylig lanserte iPhone 11 Pro burde være like nyttig og like smart som selve enheten. Lommebokvesker er en av favorittartiklene mine, da det eliminerer behovet for å ha en voluminøs lommebok, en kortholder og din iPhone. Disse beste iPhone 11 Pro lommebokvesker er alt jeg ser etter i slike tilfeller.

Hvis du er noe som meg og kjeder deg av å bruke de tradisjonelle lommebøkene, så prøv disse påslagene og stol på meg, vil du bli overrasket over nytten av det. For dagens line-up har jeg vurdert og prioritert stil, effektivitet og beskyttelse av telefonen aller høyest. Omfav deg selv å bli overrasket av disse lommeboksakene, mens du blar gjennom dem i dette innlegget.

Beste iPhone 11 Pro lommebokvesker i 2019

Rask navigering:

 • Bellroy lommebokveske med SIM-kortholder
 • Eloven Protection Robust lommebokveske
 • Carbon Fiber Wallet Case fra Ranyi
 • Spigen Wallet S Designet deksel
 • Multifunksjonell lommebokveske av Ocase
 • Arae PU skinn lommebok deksel
 • YouCover støtsikker lommebokveske
 • Premium lommebokveske fra Kihuwey
 • Damondy Wallet Case [Elephant Embossed Flowers]
 • Preget Butterfly Leather Wallet Case fra Vabrus

#1. Bellroy lommebokveske med 3 kortspor for iPhone 11 Pro

Med et mykt mikrofiberfor og avskårne kanter er Bellroy-saken den beste premium lommebokvesken på denne listen. Den passer til opptil tre kort i den integrerte kortholderen til denne saken som er laget med luxe, miljøsertifisert skinn og polymer. Denne saken kommer også med en SIM-kortholder sammen med en ejektorstift og et hulrom for å oppbevare den.

Støttet av en 3-års garanti, har denne saken alle tingene som jeg ser etter i en ideell iPhone 11 Pro lommebokveske. Saken er laget slik at den eldes grasiøst selv etter år med ikke så øm bruk. Vevde stoffer brukt i dette tilfellet er bærekraftig produsert og valgt for sin holdbarhet og lette ytelse for uavbrutt bruk av telefonen og lommeboken sammen.

USP: Luxe og førsteklasses materiale

Ta en titt på bellroy

# 2. Eloven Protection robust lommebokveske til iPhone 11 Pro

Vel, jeg har brukt plastpenger i veldig lang tid og har kort med meg hele tiden med bare et minimum av kontanter. Eloven lommebokveske er laget, spesielt med tanke på slike forbrukere. Det skjuler og rommer opptil 4 kort sammen med litt penger, noe som gjør det til en perfekt løsning for brukere fra hverdagen.

Den harde PC-en bak med dobbelt rustning med en slitesterk, myk og fleksibel TPU-kropp for å maksimere støtdemping mot støt, riper, støv og smuss. Det skjulte rommet og den harde klaffen gir en enkel måte å trekke kort eller sette dem inn på.

USP: Skjult 4 kortholder

Sjekk ut på Amazon

# 3. Ranyi Carbon Fiber Wallet Veske til 11 Pro

En veldig enkel og likevel funksjonell, Ranyi iPhone 11 Pro lommebokveske er laget av fast karbonfiber med støtdempende og spenstig TPU gummiforsvarer til iPhone 11 Pro. Denne saken har også sportsstøtte for enkel og komfortabel visning og strømming.

Kombinasjonen av skinn og mykt elastisk TPU-gummi beskytter telefonen mot riper, støt, fingeravtrykk og skitt. Støtfangeren på sidene har forhøyede rammer for å beskytte skjermen og kameraet mot riper når de plasseres med forsiden ned.

USP: Sterk støtfanger for å beskytte telefonen

Sjekk ut på Amazon

# 4. Spigen Wallet S Designet Veske til iPhone 11 Pro

Spigen har vært kjent for å produsere rimelige og premiumtasker for iPhones, og det er ikke overraskende at det er blant de første som har kommet ut med en lommebokveske til den nylig lanserte iPhone 11 Pro. Denne saken er laget av førsteklasses kvalitet av syntetisk skinn som har touch og følelse av originalen.

Denne saken gir tre kortspor med ekstra plass til lagring av kontanter, og den kan også forvandles til en kickstand for håndfri seeropplevelse.

USP: Innebygd Kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 5. Ocase multifunksjonell lommebokveske til iPhone 11 Pro

Ocase-lommeboken er et perfekt eksempel på bruk og stil satt sammen. Sammen med muligheten til å lagre opptil 3 kort og litt kontanter, har saken også en innebygd kickstand som kan justeres i henhold til visningsvinkelen din, for enkel videostreaming.

Denne saken er laget av håndlagd, slitesterkt lær som beskytter telefonen mot bulker, riper og skader. Det er også enkelt å skyve telefonen raskt inn og ut uten kraft eller skade. Den magnetiske lukkingen gir en sikker, pålitelig lås som holder saken din ordentlig lukket.

USP: Fast magnetlås

Sjekk ut på Amazon

# 6. Arae PU Leather Wallet Case Cover for 11 Pro

Hvis du er noen som har butterfingers, bør Arae Wallet være det første valget ditt, da det kommer med en avtakbar håndleddsstropp som omgjør saken din til en snor. Laget av toppen av PU-kvalitet av kvalitet, utmerket denne premium lærvesken når det gjelder kvalitet, styrke, karakter og korn.

Den kan huse opptil 4 kort i sporene og en lomme som hjelper deg å lagre ID-kort og andre viktige kort sammen med kontanter. Den sterke magneten vil forbli lukket for å holde eiendelene dine sikkert til de bevisst åpnes.

USP: Avtakbar håndleddsstropp

Sjekk ut på Amazon

# 7. YouCover Støtsikker lommebokveske til iPhone 11 Pro

Youcover-kofferten er perfekt designet for iPhone 11 Pro, og har en perfekt funksjonell sammenleggbar kickstand for en flott filmstreaming-opplevelse. Dekselet med flip cover beskytter også din iPhone mot all sannsynlig skade og støv. Med en kombinasjon av britisk retrostil og moderne mote er denne saken laget av førsteklasses PU-kornskinn som sporter det vanvittige hestemønsteret.

Med presise kutt og søm er dekslet ekstremt holdbart og solid. Den kan inneholde opptil 4 kort og har et annet rom for å lagre penger, og håndleddsstroppen gjør det enkelt å ta med seg.

USP: Kombinasjon av moderne og retrostil

Sjekk ut på Amazon

# 8. Kihuwey Premium Leather Wallet Case for iPhone 11 Pro

Kihuwey er en perfekt one-stop-løsning for en telefonkasse og lommebok. Den er en ideell kombinasjon av de to som gir deg flott stil og funksjonalitet på samme tid. Den sammenleggbare magnetiske formen kan huse opptil 3 kort og litt kontanter i en egen lomme for å lagre penger.

Laget av PU-lær av høy kvalitet som føles mykt og ser behagelig ut. Klaffen konverteres til en kickstand for praktisk lesing, se på videoer, surfing på nettet eller ansikts-timing.

USP: Klaff fungerer som en kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 9. Damondy lommebokveske til iPhone 11 Pro [Elephant Embossed Flowers]

Hvis estetisk tiltalende produkter er din greie, bør Damondy-lommeboken utvilsomt være din valg. Denne saken er designet med vakker elefant og Aztec-preging, og er din ledsager for å flagre iPhone-stilen din. Det lar deg lagre opptil 3 kort sammen med litt penger i en pengeautomat.

Det høykvalitetsmaterialet beskytter telefonen din mot riper, slipp og støv. Saken gir deg enkel tilgang til alle kontroller, porter og høyttalere effektivt uten hindring.

USP: Intrikat detaljering

Sjekk ut på Amazon

# 10. Vaburs preget sommerfugl lommebokveske til 11 Pro

Vabrus er spesielt opprettet for å bringe noen funk i de vanlige og kjedelige lommeboksakene, og oppfyller absolutt standardene for trender og mote. Med presis søm og trykk på knappelåsen vil denne lommeboken sikre sikkerheten og sikkerheten til kortene dine og pengene.

Mens låsen sikrer sikkerheten til dine eiendeler, vil støtfangerne på sidene holde telefonen din beskyttet mot alle slags riper, ujevnheter og andre sannsynlige skader. Nyt uavbrutt videostreaming med klaffen som også forvandles til et kick-stativ som gir deg fri tilgang til enheten din.

USP: Funky design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Logger av…

iPhone 11 Pro handler om ytelse og design, og selv om du har en enhet med så høye standarder, bør du ha en sak som er på linje med den. Hvilke av disse sakene påkalte interessen din? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Du kan også gjerne utforske:

 • iPhone 11 Pro skjermbeskyttere
 • Beste iPhone 11 Pro tilfeller
 • Beste Arnold Vesker for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max
 • Beste klare saker for iPhone 11 Pro

Kontakt oss via Facebook, Instagram og Twitter. For mer slik tilbehør round-up og nyheter om nedlasting av iOS-appen vår.