Slik lagrer du Snapchat-videoer på iPhone

Jeg har en gammel forkjærlighet for å lage en spesiell samling av videoer. Hver gang jeg ser ut til å være litt under været, liker jeg å se morsomme klipp og dele dem med vennene mine. En av de viktigste hemmelighetene for at biblioteket mitt aldri blir kaldt, er at jeg ikke klarer å lagre spennende Snapchat-videoer og -bilder på iPhone eller iPad.

Med Snapchat kan du lagre minnene dine med letthet. Dessverre er det ingen offisiell måte å laste ned snaps som deles av andre brukere. Men det er alltid en løsning for å skyte ut hinderet.

Slik lagrer du Snapchat-bilder og -videoer på iPhone-kamerarulle

Prosessen er nøyaktig den samme for å laste ned begge bilder og videoer fra Snapchat til din iPhone. Her lagrer vi videoen.

Trinn 1. Start Sanpchat på din iPhone.

Steg 2. Nå trykker du på det lille bildet ditt (minneknappen) rett under lukkerknappen.

Trinn 3. Naviger til Video / Snap du vil lagre. Trykk deretter på de tre prikkene i øverste høyre hjørne. (Du kan også berøre og holde på skjermen)

Trinn 4. Neste trykk på Eksporter snap.

Trinn 5. Deretter trykker du på Lagre video / foto.

Det er gjort! Du har lagret snapsene dine på iPhone-kamerarullen. Nå er det bare å gå over til Bilder-appen for å se den.

Hva om du vil lagre blikket fra andre brukere? Jeg vil anbefale deg å ta skjermdump av bildet og deretter bruke redigeringsverktøyene for å finjustere det.

Last ned videoer fra Snapchat til iPhone eller iPad ved hjelp av innebygd skjermopptaker

Hva om du vil lagre blikket fra andre brukere? Jeg vil anbefale deg å ta skjermdump av bildet og deretter bruke redigeringsverktøyene for å finjustere det. Det er på grunn av mangelen på levedyktige alternativer. ( Les: hvordan du bruker Screenshot Markup tool i iOS 11)

Det var apper som SnapSave som tillot deg å lagre bilder fra denne sosiale nettverksappen, men mange av dem fungerer ikke lenger. Du kan imidlertid abonnere på SanpSave via det offisielle nettstedet ($ 5 månedlig) for enkelt å laste ned snaps.

Med iOS 11 kan du enkelt ta opp iPhone-skjermen takket være en innebygd skjermopptaker. Så mens du ser på en video, kan du ta opp enhetsskjermen. Deretter bruker du redigeringsverktøyet til å forskjønne klippet etter din beste smak. Avtalt, det er kanskje ikke opp til merket og involverer litt løsning, men det er verdt å ta en titt. ( Sjekk ut: hvordan du registrerer skjermen på iPhone og iPad i iOS 11.)

Over til deg

Så det er hvordan du kan lagre noen av de minneverdige snaps på enheten din for å få tak i dem i ditt eget tempo.

Ikke gå glipp av disse like nevneverdige innleggene:

  • Hvordan laste ned Instagram-videoer på iPhone og iPad
  • Hvordan laste ned Twitter-videoer på iPhone og iPad
  • Hvordan laste ned Facebook-videoer på iPhone og iPad

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar