iPhone 5 Power Button Fix: Bytt ut iPhone 5 eller Trade-in for $ 350 kreditt

Vi har lært at Apples erstatningsprogram for iPhone 5 (for feil på / av-knapper i kvalifiserende iPhone 5-telefoner) faktisk går lenger. Hvis du ber om en innbytte, kan Apple gi deg en innlånskreditt på $ 350 som kan brukes i butikken mot ethvert kjøp du gjør. Inkludert en ny iPhone 5s / 5c.

Nyheten kommer fra noen interne dokumenter som Apple har gitt ut til butikkene, så det er - også nå - en lukket informasjon som folk kanskje ikke er klar over. Hvis du har en iPhone 5 hvis sleep / wake-knappen ikke svarer / ikke fungerer, er det du kan gjøre.

1. Trade-in for en erstatning

Apple lanserte dette programmet på fredag, gjennom en pressemelding. Hvis din iPhone 5 utvikler problemer med strømknappen (dvalemodus / vekke-knappen), vil Apple bytte ut enheten med en ny. Du må ta den med til butikken gjennom en Genius Bar-avtale.

Apple erkjenner at “en liten prosentdel av iPhone 5” -modeller viser denne oppførselen. Så hvis din iPhone 5 faller i den lille prosentandelen, er du kvalifisert for en rett ut erstatning. Du kan gå rett her og oppgi serienummeret ditt (funnet i Innstillinger → Generelt → Om ). Hvis iPhone-en din er oppført som kvalifisert, får du en ny iPhone 5.

2. Kjøp iPhone 5s / 5c med $ 350 rabatt

# 1 er i pressemeldingen og den dedikerte nettsiden for erstatningsprogrammet for iPhone 5. Du kan imidlertid velge å få kreditter i butikken i stedet for en ny iPhone 5.

Hvis du spesifikt ber Apple Genius-representanten om å ta din defekte iPhone 5, og i stedet for at den nye iPhone 5-erstatningen gir deg $ 350 i kreditt, vil du bli belønnet med det samme som butikk kreditt. Du kan bruke $ 350 for alle kjøp i butikken. Det sies at Apple hadde til hensikt at dette skulle være et skjult alternativ fordi det ikke ønsket at folk (eller mer korrekt, det hyperreaktive mediet) ville misoppfatte dette som Apples måte å lokke brukere til å oppgradere til iPhone 5s.

I både nr. 1 og nr. 2 må du merke deg at iPhone 5 din skal være:

  • Kvalifisert for programmet
  • Gratis for andre problemer (som knekt skjerm eller defekt hjemmeknapp / volumknapper osv.)

3. Feilsøking på iPhone 5-på-knappen

Hva om din iPhone 5 ikke stemmer overens med kvalifikasjonsregningen? Hvis Apple sier at din iPhone 5 ikke er en del av programmet, får du ikke en erstatning med mindre den er under garanti. Og å fikse strømknappen i Apple-butikken vil koste deg mye penger.

Du kan prøve å fikse knappen selv med de riktige verktøyene. (du kan få verktøyene for under $ 35 fra iFixit).

Eller du kan prøve den alternative metoden ved hjelp av AssistiveTouch på iOS 7. Vi har dekket måten å fikse en ødelagt søvn / vekke-knapp her.

 

Legg Igjen Din Kommentar