Slik aktiverer du Wi-Fi Assist på iPhone og iPad

Nesten alle av oss har på et tidspunkt stått fast med dårlig Wi-Fi-tilkobling. Over det er den mest frustrerende delen når iPhone eller iPad sliter med å få tak i dårlig Wi-Fi. Vi måtte gå helt til innstillinger, deaktivere Wi-Fi og slå på mobildata; for å fortsette internettforbindelsen.

Apple har endelig lettet oss alle fra denne irritasjonen ved å introdusere Wi-Fi Assist-alternativet i iOS 9. Wi-Fi Assist er et verktøy som overvåker styrken på båndbredde og tilkobling og bestemmer deretter om du vil fortsette Wi-Fi eller skifte til mobildata.

Hvis Wi-Fi-båndbredden er for treg eller det knapt er tilkobling; Wi-Fi Assist flyttes til mobildata.

Det eneste du kan gjøre fra din side, er å slå på denne smarte funksjonen kalt Wi-Fi Assist.

Slik aktiverer du Wi-Fi Assist på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Innstillinger-appen → Finn og trykk på “Cellular Settings”. (Merk: På noen enheter er funksjonen under "Mobildata".)

Steg 2. Bla helt til bunnen av listen, og du vil merke "Wi-Fi Assist" for å slå den på.

Det er det; trenger du ikke lenger å gå til innstillinger, for å deaktivere Wi-Fi og slå på mobildata. Sørg imidlertid for, siden denne funksjonen er en velsignelse og en forbannelse på samme tid.

Hvis du er i midten av å laste ned en tung fil og Wi-Fi mister tilkoblingen; du vil ikke bli bedt om det, og nedlastingen vil fortsette over celledata.

Se hvordan du aktiverer WiFi Assistant på iOS 9:

Det var alt folkens! Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar