Beste BMX-spill for iPhone og iPad i 2020: Bli gal av sykkelferdighetene dine

iPhone bringer frem de beste BMX-spillene for sykkelelskere for morsomme sykkelturer. Gale stunt, fantastiske sykler, kule triks på din BMX-sykkel gjør spill av denne typen veldig underholdende.

I tillegg kommer BMX-apper for iPhone med litt kul, realistisk fysikk-simulering, flott grafikk og mange nye utfordringer og scoringssystemer. Det er definitivt timer med moro og underholdning. Mer om du elsker BMX.

Beste BMX iPhone- og iPad-spill i 2019

#1. Stick Stunt Biker

Ti millioner avhengighetsskapende spillere garanterer seg for Stick Stunt Biker-spillet for iPhone. Med hver oppdatering legger dette spillet til flere spor. Det er allerede 30 fantastiske spor og 16 valgfrie spor tilgjengelig i dette BMX-spillet. På iPhone-enheten din kan du bruke Bluetooth, Wi-fi eller Game Center for å kaste en utfordring til vennene dine og nyte head-to-head racing.

Bortsett fra din iPhone, kan du spille dette spillet på iPad eller iPod touch. Dette universelle spillet gir deg realistisk sykkelfysikk og sjokk. Når du mestrer dette spillet, går du fra vanskelige til beinbrytende vanskeligheter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Pumpet BMX 2

Uten tvil er "Pumped BMX 2" en av de fineste i virksomheten. Surret med en rekke ville nivåer og fabelaktige triks, tar spillet ikke mye tid for å bli hekta på en lang rulle. Med topp lyd 3D-grafikk ser den virkelig behagelig ut for øynene.

Det er over 500 utfordringer, slik at du aldri blir lei. Så kjør deg gjennom ekstremt utfordrende nivåer og legg din beste fot fremover for å trekke fra deg gode triks-kombinasjoner. Dessuten kan du velge mellom 6 flotte ryterstiler og 10 unike sykkelfargeveier.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 3. Mad Skills BMX 2

Her kommer ett mer spennende og vanedannende spill fra Mad Skills. Appen kan skryte av dusinvis av håndlagde spor og nye som blir lagt til ofte, og lar aldri kjedsomhet krype inn i spillingen. Med flere tilpasningsmuligheter for ryttere, kan du også designe dine egne spor.

Den har syv forskjellige sykler, som du perfekt kan oppgradere og tilpasse. Du vil konkurrere med vennene dine eller låse horn med spillere fra hele verden. Vis frem ferdighetene dine til å låse opp for mange kule ting og gå ut for å slå de onde sjefene!

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. King of Dirt BMX

Nyt den første person BMX-handlingen på King of Dirt BMX-spillet på din iPhone eller iPad. Føl adrenalinkick hvert øyeblikk når du blir skitten og skitten på de spennende skittstiene. Du kan sykle seks legendariske sykler og en scooter for å designe din egen BMX- eller MTB-sykkel.

Hvis du kan bevise deg selv som den beste BMX-spilleren, kan du kreve spesielle bonuser. Det er et av ekstremsport-spillene du kan spille som en proff.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Stickman BMX

Dette er et enkelt, men underholdende BMX-spill som gjør deg gal med sine spennende funksjoner.

Stickman BMX er lastet med fartsfylte rullenivåer, som er enormt spennende å spille. De vakre stedene med interaktive hindringer og innbyggere sikrer at du liker å spille spillet i det uendelige.

Du vil utforske skjulte stier og ruter i alle nivåer. Med hundrevis av spennende triks ombord, er spillet ditt fortsatt behagelig gjennom hele tiden.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. BMX Freestyle Extreme 3D

“BMX Freestyle Extreme 3D” krever at du er på ditt aller beste. Med fantastisk skategate, store ramper og flotte halvrør, har spillet mye å vinne deg over.

Du kan gjøre manualer, lysbilder, snu triks, ta tak og perfekt stille dem opp. Den lar deg skate i 9 fantastiske premade skateparks. I tilfelle du ikke er fornøyd med de tilgjengelige alternativene, kan du også lage din egen tilpassede park, med mer enn 40 forskjellige ramper, skinner og morsomme bokser.

Dessuten vil du tjene ferdighetspoeng for å nivå opp karakterens ferdigheter som hopphøyde, spinnhastighet osv. Ønsker du å gjøre karakteren din ser annerledes ut? Vel, du har muligheten til å tilpasse figurene klærne dine også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Touchgrind BMX av Illusion Labs

Apple valgte Touchgrind BMS som et av de beste tre iPhone-spillene i 2011. Det ble kåret til det beste sportsspillet ved International Mobile Gaming Awards 2012. Touchgrind BMX kommer med fantastisk grafikk, ekte fysikk, suveren spill med mange flere funksjoner.

Med fantastisk 3D-grafikk, flott fysikk og kul lyd, tar appen ikke mye tid å hekte deg på. Konkurrer på fantastiske steder over hele verden, så får du låse opp mange nye sykler og utfordringer.

Samle så mange medaljer som mulig, og fullføre utfordringer låser opp mange sykler og steder. Dessuten kan du også se repriser og dele dem med vennene dine på Facebook.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 8. BMX Backflip King

Dette spillet er enkelt å spille, men for å oppnå dyktighet, må du jobbe hardt. Barnet, som sykler, elsker tilbakeflytning. Dessverre er han ikke flink til det, og derfor må du hjelpe ham med å lande bakflippene ved å trykke på skjermen for å rotere.

Blant de viktigste funksjonene i dette spillet er ett-trykk gameplay, vanedannende spill, toppliste for spillsenter, animerte klistremerker du kan dele med venner og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Terrengsykkelsimulator

“Mountain Bike Simulator” er et av de beste morsomme BMX-spillene for iOS. Med dette spillet vil du starte det store eventyret og ta sykkelen gjennom farlige kuperte veier og ukjente terreng. Du må møte en rekke hindringer på veien og vise tålmodighet mens du håndterer dem.

Hvert nivå i Offroad Bike Racing er fullt av utfordringer og vil teste ferdighetene dine fullt ut. Du må ta vare på ikke bare de humpete veiene, men også den mørke natten og dundrende regn.

Appen har fire flotte steder og mange triks for å holde deg i tenterhaken!

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. King Of BMX

Hvis du er klar til å møte utfordringene med adrenalin, tar du på deg King of BMX. Spillet består av flere nivåer, og hver av dem har fylt testhinder som kan presse deg mot veggen, og du må gi 110% for å slå dem ned!

Det tilbyr seks sykler og scootere som du kan tilpasse for å passe bedre til dine behov. Det er 10 skinnstier for å få det beste ut av deg. Så legg din prisverdige ytelse og samle mange bonuser for å styre kampen.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

Det er det for nå.

Hvilken har du lastet ned på iDevice? Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar