Beste iPhone 8 treetuier i 2020: Naturlig treverk med beundringsverdig håndlaget design

Det er koselig å prøve ut noe utenfor boksen, er det ikke? Derfor har vi foret de beste iPhone 8 tresakene slik at du kan kjøpe et pent deksel til smarttelefonen din for å gi den et estetisk utseende.

Kvalitetene som gjør disse tredekslene ganske imponerende er estetisk design og sterk oppbygging. Alle av dem er laget av naturlig tre og passer godt sammen med iPhone. Dessuten har de fleste av dem et fint mønster. Vil du se litt på dem? La oss dykke rett sammen med meg!

Beste iPhone 8 treetuier i 2019

Hurtigkoblinger:

 • YFWOOD
 • Woodline fra Pad & Quill
 • IATO
 • B-Belk
 • Max-konge
 • Szwisechip
 • iProducts USA
 • CaseYard Wood Series
 • Komme seg
 • TENDLIN
 • NeWisdom

#1. YFWOOD

Forsterket av estetisk mønster, YFWOOD ser ganske imponerende ut. Den er laget av naturlig tre og har TPU-foringsrør. Håndlaget design forbedrer utseendet.

Takket være det myke interiøret, kan dekselet motstå anslag lett. Med den jevne finishen gir den forbedret griping som forhindrer enheten i å gli ut av hendene dine. YFWOOD er ​​også tilgjengelig i 14 forskjellige mønstre.

USP: Flere mønstre

Sjekk ut på Amazon

# 2. Woodline fra Pad & Quill

I motsetning til søskenparet "Luxury Pocket Book", har Woodline en enkel og polert design. Kombinasjonen av FSC-sertifisert løvtre og Aramid-polymerkjernen har gitt den nødvendige styrken for å overleve sjokket.

Det ripebestandige polerte treverket lar ikke smarttelefonen gli ut av håndflaten din. Med de nøyaktige utklippene gir dekselet rask tilgang til alle portene. Det er ikke alt, Woodline fungerer også sømløst med trådløs lading.

USP: FSC-sertifisert løvtre

Ta en titt på Pad & Quill

# 3. IATO

iATO presenterer en unik treveske til din iPhone 8. Vesken er laget av ekte palisander og ekte svart Saffiano skinnknapp på baksiden. Dette styliserer iPhone 8. Designerdekselet passer subtilt og skaper en ren og elegant effekt.

Den slitesterke saken er lett og beholder sin slanke profil for å gi et ideelt utseende på smarttelefonen. Den støtsikre støtfangeren er konstruert for å beskytte og gi deg behagelig tilgang til alle viktige porter og knapper på iPhone 8.

USP: Ekte palisander

Sjekk ut på Amazon

# 4. B BELK

B Belk har gitt sin utmerkede håndverk til denne tresken, som kan skilte med forsterket gummi og jordnær rustikk tre. Den anstendige antislip-saken møter kontinuerlig, levende tre-taktil for å skape varig beskyttelse av din iPhone 8.

Denne hybride kapsel innpakker alle fire hjørner av iPhone-en din; dessuten hever saken berøringsskjermen og kameraet for å beskytte de to mot riper.

USP: Forsterket gummikasse

Sjekk ut på Amazon

# 5. Max-konge

Max-king tar godt vare på brukernes helse, og derfor har merket laget en veske fra sunt, ikke-giftig tre- og TPU-materiale. Denne saken er laget av naturlig ibenholt og nøyaktig integrert med TPU-materiale.

En av de beste funksjonene i denne saken er naturlig tre, som gjør saken din virkelig ekte. Du vil ikke finne noen andre tilfeller som ligner din.

USP: Ikke-giftig tre

Sjekk ut på Amazon

# 6. Szwisechip

Szwisechip har det vintage designet som gjør en prisverdig match med smarttelefonen. Den virkelige bambuskonstruksjonen gir den nødvendige holdbarhet for å motstå slag. Med PC-foringsrør har den fått et ekstra skjold for å hindre sjokk.

Raised bezel tilbyr pålitelig forsvar for både kamera og skjerm. Utklippene er presise mens knappene er veldig lydhøre. Szwisechip treveske kommer i mer enn ti fengslende varianter.

USP: Ekte bambus

Sjekk ut på Amazon

# 7. iProducts USA

iProductsUS tilbyr et repertoar av forskjellige bilder skåret på treetui. Du kan plukke opp et hvilket som helst bilde du liker og vise frem en unik stil med din personlighet. Det er en usynlig metallplate integrert i etuiet, og dette gjør den kompatibel med en biltelefonholder.

For din trygghet har iProductsUS droppetest denne saken fra høyden 8 meter. Den solide TPU-gummien beskytter din iPhone mot riper og skrap.

USP: Magnetisk iPhone-etui

Sjekk ut på Amazon

# 8. CaseYard Wood Series

CaseYard Wood Series-sakens virkelige skjønnhet ligger i rik håndverk. Det er klargjort med naturlig tre og har et fint mønster. PC foringsrør forsterker konstruksjonen; slik at den enkelt kan overleve humper.

Hybriddesignet følger immaculately med iPhone. Hevet støtfanger sørger for at skjermen har fullstendig beskyttelse mot skraping. Dessuten kommer Wood Series-tilfeller i tre farger: Blackwood, kirsebærtre og hvitt tre.

USP: Rik utførelse

Sjekk ut på Amazon

# 9. Komme seg

Polykarbonatkjerne og gummiert støtfanger av denne saken beskytter iPhone 8. Normalt kjøper brukere tresaker for å legge til litt stil på iPhonene sine. Denne saken garanterer stil og styrke; slik at du kan stole på den sterke karakteren til den tynne saken.

Den silikone støtfangeren med myk berøring beskytter din iPhone mot dråper, støt og riper. Sjekk den lave profilen, snap-fit ​​konstruksjonen som gjør dette til den tynneste saken som er tilgjengelig på markedet. Du kan bruke telefonens alle knapper, høyttalere og porter uten å fjerne saken.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 10. TENDLIN

Tendlin har syntetisert to materialer for å produsere denne høykvalitets trevesken til din iPhone 8. Det er naturlig trekorn på baksiden og et støtdempende TPU-gummi inni. Det naturlige treverket sikrer at telefonen din ikke får riper, og TPU-gummien beskytter enheten mot støt og støt.

For å unngå bulk har Tendlin beholdt en slank profil av saken, som bare fungerer for å beskytte saken din. Saken kan score lavt på estetiske elementer.

USP: Fleksibel etui i ett stykke

Sjekk ut på Amazon

# 11. NeWisdom

NeWisdom, som viser et godt bygget design, gir et formmessig utseende på iPhone. Den er skåret ut av naturlig sandeltre. Med TPU-kabinettet gir den ekstra beskyttelse til smarttelefonen.

Det gummierte interiøret lar ikke skrape skade utseendet på smarttelefonen din. Perfekte utskjæringer for port, kamera og høyttalere lar deg bruke enheten med ønsket bekvemmelighet. Uttalte knapper er veldig følsomme for pressen. På grunn av den fleksible strukturen, kan du installere og fjerne den komfortabelt.

USP: Gummiert interiør

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Jeg er sikker på at du har likt å utforske disse imponerende tresakene. Hva er egenskapene du har likt i dem? Har du valgt noen av dem til din iPhone? Det ville være kult å vite navnet sitt.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

 • Beste iPhone 8 lommebokvesker
 • Beste iPhone 8 tilfeller
 • Beste iPhone 8 belteklips
 • Beste iPhone 8 batteri tilfeller

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar