Beste iPhone XR belteklips i 2020: Bær smarttelefonen med fullstendig sinnsro

Når du er ute på et fantastisk eventyr eller på lang reise, vil du gjerne ha de beste iPhone XR belteklipsene for å bære smarttelefonen din mer praktisk. Og avhengig av hvilken preferanse du kan, kan du gå med den som ser mektig beskyttende ut, eller plukke ut vesken som holder alt rett.

Etter å ha utnyttet den ytterste fordel av en sak med beltehylster på flere lange reiser, vet jeg hvor nyttige de kan være. Med en rekke gode alternativer er det aldri et stort spørsmål å velge en mer egnet. Hvis du føler behov for å skaffe deg en til smarttelefonen din, kan du dykke ned i følgende oppdatering!

10 beste iPhone XR belteklips i 2019

Hurtigliste:

 • SUPCase Unicorn Beetle Pro
 • BENTOBEN
 • Innkapslet DuraClip
 • Encased Reveal Collection
 • AccessoryHappy
 • Trianium
 • Perilogics
 • Stronden
 • BOMEA
 • Kingsource

#1. SUPCase Unicorn Beetle Pro

Ikke gi noen sjanse til uventede støt for å skade din iPhone XR. Supcase Unicorn Beetle Pro er utvilsomt en av de mest populære tunge sakene for iPhone. Det robuste ytre skallet drives av den støtdempende puten for ekstra sikkerhet.

Med inkludering av innebygd skjermbeskyttelse har LCD-skjermen aldri et ansikt av med skraper. Og belteklipshylsteret er alltid der for å la deg feste iPhone til vesken eller ting for en problemfri bæreopplevelse. For ikke å snakke om stativet som leverer både lignings- og portrettvisningsvinkler. Få 10% rabatt ved å bruke kampanjekode: geek10

USP: Innebygd skjermbeskyttelse

Sjekk ut på Supcase

# 2. BENTOBEN

Hvis du ofte bekymrer deg for beskyttelsen av din dyre smarttelefon, trenger du en robust sak som BENTOBEN. Dette dekselet flaunts en mektig profil som kan bekjempe dråper uten problemer.

Den støtdempende konstruksjonen er pansret av de befestede hjørnene. Og med det sikre grepet, passer smarttelefonen godt i håndflaten din. Bortsett fra det praktiske beltehylsteret, har det også en ring for å styrke din håndfri opplevelse.

Videre gir kompatibiliteten med trådløs lading BENTOBEN en kant over andre tunge deksler.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Innkapslet DuraClip

Årsaken til at jeg finner “Encased DuraClip” som et av favorittbelteklipsdekslene til iPhone, er fleksibiliteten det gir. I motsetning til de fleste av sine kolleger, ser DuraClip ikke klumpete ut i det hele tatt. Det betyr at håndflaten din ikke vil bli brent av trekkets vekt.

Du kan rotere hylsteret for å holde iPhone sikkert. Og når du vil ta igjen noen av Netflix-videoene dine, vil hylsteret gi rollen som en praktisk kickstand.

USP: Litt slank, men beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Encased Reveal Collection

På tide å tilby iPhone noen frihet slik at den kan skinne gjennom! Skulle du ønske å flagre smarttelefonen uten å sette beskyttelsen i fare, kan denne være et av de hotteste alternativene.

Med klar rygg; saken gjør det mulig for iPhone Xs å gi designen sin en misunnelsesverdig oppmerksomhet. Det robuste skallet utmerker seg med absorberende støt, mens hylsteret lar deg bære enheten med ønsket fleksibilitet.

Men det som gjør at denne dressen skiller seg ut er tilgjengeligheten av en frittstående kickstand. Det betyr at FaceTime alltid vil glede seg over den ekstra puten.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 5. AccessoryHappy

Denne vesken fra AccessoryHappy tilbyr militær beskyttelse til din iPhone. Hvis du vil ha essensiell beskyttelse for smarttelefonen din under trekking på villmark eller med rusfylt reise, tror jeg det kan være verdt å ta en titt.

Kvaliteten som gjør dette dekselet så holdbart er det høykvalitets nylonmaterialet. Med det myke og støtdempende interiøret holder det skraper på armlengdes avstand. Og med borrelåslukkingen som tilbys, vil enheten din forbli trygg inne.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Trianium

Trianium's hylsterveske er designet for å motstå riper og støt som din iPhone XR kan møte i løpet av din hektiske dag. For fullstendig beskyttelse av premium-enheten din, flaunter dekselet med to lag, som har en støtdempende innvendig polstring og beskyttelse mot side og hjørne.

Roterende belteklips og en kickstand gir deg brukervennlighet selv mens du ser på videoer, filmer eller surfer på bilder på iPhone. Denne saken har en innebygd skjermbeskyttelse som dekker telefonens berøringsskjerm.

USP: To-lags foringsrør

Sjekk ut på Amazon

# 7. Perilogics

Det er ikke lett å få fire og en halv stjerner ut av mer enn 350 kundeanmeldelser. Perilogics har et veldig funksjonelt design som du ønsker å ha; spesielt når du ikke bare ønsker beskyttelse av enheten din, men også praktisk å ta med andre ting.

Denne vesken har en spalte som lar deg lagre kort. Det er også en holder der du kan holde pennen. Sjekk glidelåslommen som trygt kan huse øretelefonene og andre bittesmå ting.

USP: Kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 8. Stronden

Når tre robuste lag dekker din iPhone XR, er den på verdens tryggeste sted. Stronden gjør det mulig med beltevesken, som tilbyr gummiert grep og slim fit beskyttelsesdeksel med kickstanden. Denne saken har støtdempende TPU interiør og kraftig polykarbonatdeksel - begge skaper et uknuselig skall rundt iPhone-en din.

Det energiske livet ditt gir deg mye stress og utfordringer. I en fart kan du slippe iPhone-en din ved et uhell. Denne saken kan beskytte enheten din mot alle slike skader. Kickstanden lar deg se på noe underholdende innhold på din 6, 1-tommers iPhone.

USP: 360-graders rotasjonsklipp

Sjekk ut på Amazon

# 9. BOMEA

Bomeas iPhone-belteveske er laget av robust nylonmateriale, som er den beste beskyttelsesløsningen som gir en tryggere lomme til din iPhone; kan du raskt og enkelt nå telefonen for innkommende samtaler. Dette kraftige produktet er en 100% håndlaget veske og har plass til din iPhone innpakket i OtterBox Commuter-veske.

Bomea har lagt en pennholder til denne vesken slik at du alltid kan ha en penn til fingerspissene. Med sitt fine materiale og prisverdige håndverk skiller denne saken seg ut på listen og i mengden.

USP: Innebygd pennholder

Sjekk ut på Amazon

# 10. Kingsource

Det er den ergonomiske designen som har kalt min oppmerksomhet i denne vesken fra “Kingsource.” Den enkle profilen har en myk-strukturert overflate som gir ganske behagelig hold.

Interiøret har mykt skinn for aldri å gi skraper en sjanse til å skade smarttelefonen. Du kan bruke de ekstra løkkene til å bære enheten med på en sikker måte. Høyt de sterke magnetene; lukkingen holder enheten jevnt inne.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det!

Toppvalget ditt?

Har du funnet riktig sak for din iPhone og det spesifikke kravet? Hvis ja, ville vi være veldig glade for å vite navnet og hva slags belteklips du foretrekker mest.

Ikke gå glipp av disse innleggene også:

 • Beste iPhone XR-tilfeller
 • Beste iPhone XR støtfangervesker
 • Beste iPhone XR lommebokvesker
 • Beste iPhone XR skjermbeskyttere

Vil du lese flere slike iPhone-tilbehørslister? Prøv iGB-appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.