Beste iPhone 6 / 6s herdet glassskjermbeskyttelse i 2020: Beskyttelsesbeskyttelse for din iPhones dyrebare berøringsskjerm

Trenger iPhone 6 / iPhone 6s virkelig en skjermbeskytter? Dette er et spørsmål som er verdt å stille mens du kjøper en skjermbeskytter til din iPhone 6, da den i hovedsak kommer med Gorilla Glass som er ionestyrket. Det er ripebestandig som absolutt hjelper, men bare i tilfeller hvor du er tilbøyelig til å slippe telefonen ved et uhell.

Imidlertid har den en grense som den kan overleve tunge riper til slutt. Dette er grunnen til at du har det bedre med en sterkere tredjeparts skjermbeskytter for hverdagens slitasje.

Det finnes også skjermbeskyttere i militær klasse som er overveldende ridsikre, men gitt deres pris kan de være noe uoverkommelige. Et ideelt alternativ for deg å beskytte din iPhone 6 / 6s-skjerm er å velge en av de forskjellige herdet glassskjermbeskyttere. For å hjelpe deg med det, er noen av de beste gitt nedenfor:

De beste herdet glassskjermbeskyttere for iPhone 6 / 6s i 2019

#1. Bangbreak

Siden Apple introduserte 3D Touch-teknologi med iPhone 6s, må du forsikre deg om at du kjøper en kompatibel skjermbeskytter. Bangbreak gir en perfekt passform skjermbeskyttelse som er kompatibel med berøringsskjermfølsomhet på iPhone 6s.

Den krystallklare og ultratynne filmen er bare 0, 26 mm tykk, og fremdeles pålitelig og spenstig. Den ultraklare HD-skjermen har 99, 9% gjennomsiktighet for den naturlige seeropplevelsen. For din telefons sikkerhet bruker Bangbreak en glassskjermbeskytter med 9H-hardhet.

USP: Pålitelig og spenstig

Sjekk ut på Amazon

# 2. G-Armor

G-Armor har en skjermbeskyttelse for herdet glass til din iPhone 6s. Denne 0, 3 mm tykke filmen har 2, 5D-buede kanter som gir 100% berøringsnøyaktighet og høy skjermfølsomhet. Skjermbeskyttelsen gir deg 99, 9% gjennomsiktighet, og dermed får du en maksimal naturlig skjerm.

Nyt HD-opplevelse mens du ikke trenger å bekymre deg for flekker av olje og svette; beskytteren har et hydrofobt og oleofobt belegg for å sikre skjermen mot riper, olje, vann og fingeravtrykk.

USP: Naturlig skjerm

Sjekk ut på Amazon

# 3. Supershieldz Glass Skjermbeskytter

Med mer enn 1000 rangeringer på Amazon, har SuperShieldz herdet glass skjermbeskytter for iPhone 6 og iPhone 6s god vifte etter. Den har en 9H-hardhet, tilbyr boblefri installasjon, og den motstår effektivt olje og fingeravtrykk. Bortsett fra det motstår det også riper, støv og skitt.

I esken kommer den med to skjermbeskyttere. Hvis du har iPhone 6 sammen med en iPhone 6s, kan du bruke det samme på begge. Totalt sett er det en god verdi for pengene.

USP: Motstår fingeravtrykk

Sjekk ut på Amazon

# 4. MaxTeck

MaxTeck presenterer knustfast glassskjermbeskytter til din iPhone. Den 100% nøyaktige og høy responsive herdet glassbeskytteren gir maksimal beskyttelse for enheten din og holder 3D Touch-funksjonen intakt. Den 0, 26 mm tynne skjermbeskyttelsen beskytter skjermen på telefonen mot fall, riper, skrap og ujevnheter.

Denne skjermbeskytteren er laget av spesielt behandlet herdet glass for å beskytte telefonens skjerm mot støt. 9H-hardheten er effektiv for å absorbere støten.

USP: Spesielt behandlet herdet glass

Sjekk ut på Amazon

# 5. Maktteori

Dette produktet fra Power Theory kan skilte med japansk Asahi herdet glass. Det beste med dette produktet er at det leveres med et komplett installasjonssett. Det er ekstremt enkelt å installere det perfekt. Hvis du rotet opp installasjonen, hevder selskapet at du sender deg en annen beskytter gratis. Bortsett fra det beskytter den iPhone-skjermen effektivt mot riper, fingeravtrykk, olje, støv og skitt.

Glasset er supertynt, men det flaunts en 9H hardhet. Å være supertynn, hindrer ikke berøringsfølsomheten mens du bruker iPhone. Alt i alt er det et flott produkt for enheten din.

USP: Super tynn sammen med 9H hardhet

Sjekk ut på Amazon

# 6. iCarez

iCarez Premium Glass Skjermbeskytter består av et perfekt laserskjær; hardlags glassplate som tåler ytre krefter. Den fungerer som et ideelt skjold for at iPhone-skjermen din motstår mot treff og støt.

Glassskjermbeskytteren er 9H ripebestandig som er 0, 33 mm tykk og har avrundede kanter. Den har et oleofobt belegg som hjelper deg med å holde skjermen fri for flekker og fingeravtrykk. Det gir ekte berøringsfølsomhet med minimale forstyrrelser. Denne antibakterielle glassbeskytteren er enkel å installere og ta ut, og etterlater ingen bobler og rester.

USP: Tørr påføring

Sjekk ut på Amazon

# 7. JETech

En glassskjermbeskytter med ekstrem hardhet, JETech Premium herdet glass skjermbeskytter, kan motstå riper opp til 9H. Det kan beskytte iPhone 6 / 6s-skjermen mot riper på grunn av nøkler, kniv og alle skarpere gjenstander.

Den er bygget med det høye standard herdet glass på 0, 3 mm tykkelse med runde kanter, og passer til den 4, 7 tommers iPhone-skjermen. Glassbeskyttelsen gir ekte berøringsfølsomhet og maksimal HD-klarhet, ettersom den er svært lydhør og veldig gjennomsiktig. En beskytter som er enkel å installere og fjerne, den holder skjermen fingeravtrykk- og flekkfri.

USP: Hardere enn en kniv

Sjekk ut på Amazon

# 8. Tech Armor Premium Ballistic Glass skjermbeskytter

Å bruke Tech Armor Premium Ballistic Glass skjermbeskytter er en elegant måte å beskytte iPhone 6s eller iPhone 6s 'skjerm. Skjermen din er beskyttet helt mot riper, landingsland og slagfall.

Beskyttelsen består av presist laserskåret herdet glass bygget med polerte og avrundede kanter. Ballistic Glass Screen Protector gir nesten 100% HD-klarhet, nøyaktighet og ekte berøringsfølsomhet. Det hjelper deg også med å holde skjermen på telefonen fri for olje, flekker og fingeravtrykk på grunn av tilstedeværelsen av Oleophobic Coating.

USP: Enkel installasjon

Sjekk ut på Amazon

# 9. LUVVITT

LUVVITT Glass skjermbeskytter er en glassbeskytter som passer perfekt til din iPhone 6s 4, 7-tommers skjerm, og er produsert med japansk Asahi herdet glass av ypperste klasse og tilbyr en ripefast på opp til 9H og over. Dette motstandsdyktige nivået gjør glasset like hardt som diamant, og tåler dermed alle slags ytre krefter på skjermen.

Glassbeskytteren har et lag under overflaten som er veldig tydelig og meget støtsikker. Med en tykkelse på 0, 33 mm er dette premiumglasset perfekt slank for å gi tilstrekkelig forsterkning for telefonen din. I tillegg har beskyttelsen høy berøringsfølsomhet som gir en jevn berøringsopplevelse. De avrundede kantene på beskytteren får den til å feste seg fast på skjermen uten rester.

USP: Japansk Asahi herdet glass

Sjekk ut på Amazon

# 10. ZAGG InvisibleShield

InvisibleShield Glass skjermbeskytter er kalt av ZAGG som den neste utviklingen innen skjermbeskyttelse, og er bygget med toppgradert herdet glass for å gi det høyeste nivået av ripemotstand samtidig som den opprettholder den klare billedoppløsningen.

InvisibleShield Glass har en tykkelse på 0, 4 mm og har et spesielt belegg som er oljebestandig og derved avskrekker de naturlige hudoljene fra skjermen. Glasset er enkelt å installere, bare ved å plassere og skyve, og det gir ultra berøringsfølsomhet.

USP: Følsom og ultralett

Sjekk ut på Amazon

# 11. KABB

Vil du ha en sterk skjermbeskytter med en ultra-slank profil? KABB, laget med herdet glass av høy kvalitet, kan være et enkelt valg. Med 9H-harddisk anti-scratch, gir den iPhone-berøringsskjermen din en komplett beskyttelse. Ved å være tre ganger sterkere enn en vanlig skjermbeskytter, er den ganske holdbar også.

Den overlegne silisiumheftet gjør at den kan installeres riktig. Den automatiske absorpsjonen eliminerer boble eller rester. Den glatte overflaten reagerer veldig på berøring.

USP: Boblefrie lim

Sjekk ut på Amazon

# 12. amFilm

Med 99% gjennomsiktighet gir amFilm herdet glass skjermbeskytter utmerket seeropplevelse. Den er bare 0, 3 mm tykk og fullt kompatibel med berøringsskjermens følsomhet.

9 timers hardhet er ekstremt ripebestandig og gjør den veldig holdbar. Takket være kvalitetsmaterialet er det utstyrt med holdbarhet. Det oleofobe belegget forhindrer fingeravtrykk.

USP: Ekstremt holdbart

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Mr. Shield

Mr. Shield gir deg tre deler skjermbeskyttere med herdet glass. Telefonens berøringsskjerm er nå beskyttet mot riper og kraftige dråper, da denne er HD-klart ballistisk glass. Laserskåret presisjon med polerte avrundede kanter gjør denne filmen vakrere.

iPhone 6s berøringsskjerm har buede kanter og skjermbeskyttere fra Mr. Shield dekker ikke hele området. Når det er 100% skjermdekning, begynner skjermvakten å skrelle av, noe som forårsaker frustrasjon for kundene.

USP: HD Clear Ballistic Glass

Sjekk ut på Amazon

# 14. Maxboost

Maxboost er kjent for å lage tynne glassskjermbeskyttere for iPhones. Dette er den tynneste skjermbeskytteren i herdet glass. Med 0, 2 mm tykkelse tilbyr Maxboost ripesikker, 3D berøringsfølsom skjermbeskyttelse for iPhone 6s.

Den åpne kanten på Maxboost-glassbeskytteren dekker bare det flate området med telefonens berøring. HD-omfattende beskyttelse av skjermbeskyttelsen beskytter frontkamera, ASL-sensor og nærhetssensorer. Du vil få null interferens for selfiene dine.

USP: Åpen design

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Det er alltid bedre å være på den tryggere siden av strømmen. Husk at en brutal riper alvorlig kan skade deg på skjermen på enheten din. En dyrebar smarttelefon som iPhone 6 / 6s fortjener å ha den essensielle beskyttelsen for å beholde sin levetid.

Jeg vil anbefale deg å utforske disse listene også: beste lommebokvesker, beste kickstand-vesker, beste belteklipsvesker, beste slanke vesker og beste vanntette vesker til iPhone 6 / 6s.

For å lese flere slike topplister tilbehør til iPhone, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.