WiFi-anrop fungerer ikke på iPhone: Slik løser du problemet

Å ha en smarttelefon som iPhone og ikke kunne snakke med noen er en beklagelig tilstand for noen brukere. Men til tider må brukerne gjennomgå slike alvorlige omstendigheter på grunn av dårlig nettverkstilkobling og alt.

Hvis du står overfor en slik situasjon, kan ditt Wi-fi-ringe-alternativ komme deg til unnsetning. Men hva hvis Wifi-anropsfunksjonen ikke fungerer i de tøffe tider? Du må løse dette problemet på iPhone 6 / iPhone 6s.

Før vi diskuterer hvordan du løser Wi-fi-anropsproblem på din iPhone, er det bedre å vite hvorfor din iPhone 6 står overfor dette problemet. Normalt bør du være bekymret for Wifi-anropsproblemer når du ikke kan aktivere funksjonen. kan ikke plassere merke mens du bruker Wi-fi-ringer; hvis du lytter til en travel tone mens du ringer; og innkommende anrop viser et annet nummer enn den som ringer.

Slik løser du Wi-fi-anropsproblem på din iPhone 6 / 6s

Det er par løsninger for å bli kvitt disse Wifi-anropsproblemene.

#1. Først må du sjekke at din iPhone 6 er koblet til et Wi-Fi-nettverk. Noen ganger, i all hast, glemmer vi å glemme å koble til telefonen vår etter at vi har deaktivert mobildata; kjør derfor raskt en sjekk. Hvis du bruker et offentlig Wifi-nettverk, må du gå noen ekstra trinn for pålogging.

# 2. Neste, sørg for at Wi-fi-ringe-funksjonen er PÅ i iPhone 6 din som kjører på iOS 8 eller iOS 9. På grunn av et tilsyn kan du gå glipp av denne handlingen, så best å sjekke at Wifi-anropsfunksjonen er slått PÅ.

# 3. Hvis de to ovennevnte løsningene ikke gir noe resultat, må du starte Wi-Fi-ruteren iPhone 6 din er koblet sammen med. Bare slå av og deretter PÅ.

# 4. Har du fortsatt det samme Wifi-anropsproblemet? Gå for tilbakestilling av nettverksinnstillinger. For dette trykk på Innstillinger-app → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill nettverksinnstillinger.

# 5. Når alt ikke fungerer, kan du bruke Restart your iPhone 6. Trykk og hold nede sleep / wake-knappen og Home-knappen samtidig til iPhone 6 blir tom; fortsett å trykke på begge knappene. I løpet av få øyeblikk kan du se en Apple-logo på iPhone-skjermen. Slipp nå knappene, og iPhone-en din blir startet på nytt.

# 6. Hvis ingenting fungerer, er siste måte å gjenopprette iPhone fra iTunes.

Hvis du har fått noen andre forslag, bortsett fra hva vi har nevnt ovenfor, kan du dele med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar