Beste 4K-skjermer for Apple TV 4K i 2020: Opplev Ultra-High Definition-grafikken

4K-monitorene har sakte tatt opp tempoet og blitt mainstream. De er utstyrt med ultrahøy definisjonsgrafikk, og er fantastiske for ikke bare å se filmer i sin fullverdige form, redigere fantastiske bilder og videoer, men også spille kraftig spilling. Hvis dere alle er innstilt på å gå inn i 4K-verdenen, har vi prøvd å gjøre oppgaven din med å finne det rette alternativet litt enklere ved å samle de beste 4K-skjermene til Apple TV 4K som for tiden er tilgjengelig i markedet.

Vi har valgt 4K-skjermer basert på rik skjerm, iøynefallende design, bedårende ytelse og viktigst; muligheten til beundringsverdig å leve opp til oppgaven på alle sider. Nok snakk, la oss utforske både de prisgitte og eksepsjonelt rimelige alternativene og bestemme hvilken som har kvaliteten til å fortjene dollarene dine!

Beste 4K-skjermer - 2019

 • BenQ
 • AOC U3277PWQU
 • LG 27UK850
 • ViewSonic XG3220
 • BenQ PD3200U
 • ASUS ROG Swift PG348Q
 • Samsung 28 ″ 4K UHD
 • Acer Predator XB271HK
 • LG
 • Samsung LU28E570DS / ZA

#1. BenQ

BenQ-skjerm er rett og slett kul og har en lekker kompakt design. Den attraktive 28-tommers 4K-skjermen fylder livlige farger og gir optimale synsvinkler. BenQ har et avansert sett med skjerminnstillinger inkludert datamaskinstøttet design og datastøttet produksjon (CAD / CAM) og Animasjon så vel som Darkroom.

Videre justerer den også lysstyrke og fargetemperatur i henhold til skjerminnholdet og omgivelseslysforholdene. Du kan også vise og kontrollere innhold på to separate datamaskiner på en skjerm. Med tillatelse fra det ergonomiske designet, kan du ideelt finjustere det ved å vippe eller svinge for å få bedre synsvinkler.

USP: Optimale visningsvinkler

Sjekk ut på Amazon

# 2. AOC U3277PWQU

Du bør se på AOC U3277PWQU som et budsjettvennlig alternativ ($ 379, 99). Til tross for at han er oppført i budsjettkategorien, kan denne skjermen imøtekomme den høye etterspørselen din med en god mangel.

Vel, jeg sier det fordi jeg har funnet skjermen veldig bra på tre viktige aspekter. For det første har den en solid konstruksjon og har en stor skjerm på 31, 5 with med 16: 9-sideforhold som setter den på nivå med markedets beste.

4K UHD 3840 × 2160-skjermen er uten sidestykke når det gjelder å tilby en overveldende seeropplevelse og skarpe bilder. 4 ms responstid kan være litt under pari. Imidlertid kan du ikke føle en stor forskjell i det virkelige liv.

To høyttalere på 3 watt gir prisverdig lydkvalitet, mens den flimmerfrie teknologien ikke lar øynene gå tom for damp.

USP: Et av de beste budsjettvennlige alternativene

Sjekk ut på Amazon

# 3. LG 27UK850

LGs Ultra HD-oppløsning lar deg se skjermen fra vinkelen; så selv om du ikke sitter rett foran skjermen, kan du glede deg over et bilde av overlegen kvalitet. Det er en komplett familieunderholdningspakke. Høyhastighets dataoverføring, mobillading og 4K videodisplay - alt er mulig med USB Type - C-porter.

Den ultra-slanke rammen har dekket tre sider av denne IPS-skjermen, og dette gir deg en grenseløs visuell godbit mens du ser på favorittinnholdet. ArcLine-stativ er en bemerkelsesverdig funksjon på denne skjermen; basens kurve forbedrer ikke bare estetikken i stuen din, men sikrer også stabiliteten til skjermen.

USP: ArcLine Stand

Sjekk ut på Amazon

# 4. ViewSonic XG3220

Nok en 4K-skjerm som lover å ta din spillopplevelse til neste nivå. Etter å ha lagt hendene på dette best, kan jeg gå god for dets ypperste ytelse. Så, hva er egenskapene som gjør det til en fin innsats for høyeoktansk spill?

Det er et par ting som har skilt seg ut på denne skjermen. Rask responstid og fantastisk oppdateringsfrekvens som holder power-spillene dine på topptur. Derfor vil du glede deg over å skyte fiendene ut og ødelegge romskipene til skurkerne i det uendelige.

Fullt justerbar ergonomisk stativ tilbyr flere synsvinkler. På grunn av det blå lysfilteret blir ikke øynene anstrengt.

USP: Rask responstid og fantastisk oppdateringsfrekvens

Sjekk ut på Amazon

# 5. BenQ PD3200U

BenQ PD3200U er rett og slett kul og har et pent, kompakt design. Den attraktive 32-tommers 4K-skjermen fylder livlige farger og gir optimale synsvinkler. BenQ har et avansert sett med skjerminnstillinger inkludert datamaskinstøttet design og datastøttet produksjon (CAD / CAM) og Animasjon så vel som Darkroom.

Du kan også vise og kontrollere innhold på to separate datamaskiner på en skjerm. Med tillatelse fra det ergonomiske designet, kan du ideelt finjustere det ved å vippe eller svinge for å få bedre synsvinkler.

USP: Optimale visningsvinkler

Sjekk ut på Amazon

# 6. ASUS ROG Swift PG348Q

“ASUS ROG Swift PG348Q” ser helt inn for strømbrukere. Den buede ultrabrede skjermen med 21: 9-størrelsesforholdet gjør det riktig for pengene for høyeoktansk spill eller filmvisning.

NVIDIA G-SYNC-teknologien sammen med 100 hz oppdateringsfrekvens holder spillene og videoene dine på topptur. Så det har ikke noe å si om du vugger en ond kul bilkjøring eller unner deg zombie-skyting, etterslep vil ikke behage opplevelsen din.

Den kommer med en femveis OSD-joystick som sikrer at du enkelt kan ta kontroll over spillene dine. ROG Swift PG348Q beskytter dessuten øynene dine slik at de morsomme tider aldri utmatter deg.

USP: Buet ultrabred skjerm med størrelsesforholdet 21: 9

Sjekk ut på Amazon

# 7. Samsung 28 ″ 4K UHD

Vi vet alle hvor god denne sørkoreanske teknologigiganten er med å produsere skjerm. Så jeg tror ikke de fleste av dere vil bli overrasket over å finne Samsung 4K-skjerm et snitt over resten.

I det øyeblikket jeg ser på denne 28-tommers 4K UHD (3840 x 2160) skjermen, det som skiller seg ut er milliarder av farger. Utmerket sideforhold på 16:09 forbedrer profilen ytterligere.

4K UHD-oppløsning kombinert med responstid på 1 ms kan skyte opp filmene dine og til og med få mest mulig ut av de kraftige spillene dine. 60Hz oppdateringsfrekvens sikrer at skjermen klarer å fungere jevnt. Videre ivaretar HDMI- og DisplayPort-inngangene dine grunnleggende behov.

USP: 3840 x 2160 oppløsning

Sjekk ut på Amazon

# 8. Acer Predator XB271HK

Hvis spill er øverst på prioriteringslisten din, bør du ikke overse Acer Predator XB281HK, da den er designet for å tilby den beste spillopplevelsen. 4ms responstid og EyeProtect-teknologien som reduserer tretthet i øynene, gjør det godt innstilt for hardcore spillere.

Utstyrt med to høyttalere hver med to watt, gir den overlegen lydkvalitet. ErgoStand har en ergonomisk design og kan enkelt vippes, dreies og flyttes opp og ned for optimal synsvinkel.

Den har innarbeidet NVIDIAs G-Sync-teknologi som synkroniserer Acer-oppdateringsfrekvensen med datamaskinens GPU for å bli kvitt inngangsforsinkelse. Forbi funksjonene kommer den i seks forskjellige skjermstørrelser som 27, 28, 32, 24, 5, 23, 8-tommers.

USP: EyeProtect-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 9. LG

Skulle du ønske å få flaggskipopplevelsen uten å betale et heftig beløp, vil denne 4K-skjermen fra LG være et smart valg. 4K HD-oppløsningen med 99% dekning av sRGB-spekteret gjør det til et flott alternativ både for fotografer og spillere.

Du kan dra nytte av kontrollene på skjermen for raskt å få tilgang til innstillingene du bruker ofte. I tillegg vil du også kunne finjustere skjermoppsettet i henhold til arbeidsflyten for å forbedre produktiviteten.

LG-skjermen har den nyeste FreeSync-teknologien for å fortsette å henge og rive i sjakk. På toppen av alt kan du velge mellom tre spillmodus for å krydre spill etter ditt hjerte.

USP: 99% dekning av sRGB-spekteret

Sjekk ut på Amazon

# 10. Samsung LU28E570DS / ZA 28 ″

Drevet av 8 millioner piksler gir Samsung LU28E570DS / ZA liv i bildene dine og får dem til å se fascinerende ut. Den kompakte og ergonomiske designen er et av hovedhøydepunktene på denne imponerende skjermen.

Ved å eliminere riving og stamming av skjermen, sikrer det at visningen forblir en herlig opplevelse. Avhengig av komfortnivået ditt, kan du vippe skjermen bakover eller fremover for å forhindre at nakken din går gjennom slipingen. I tillegg tilbyr denne skjermen flere tilkoblingsalternativer, for eksempel to HDMI-porter, en (DisplayPort og en 3, 5 mm hodetelefonkontakt.

USP: Dynamisk kontrastforhold

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Din favoritt?

Hvilken av disse 4K-skjermene har du valgt ut for din splitter nye Apple TV? Er det det dyreste av partiet eller svært rimelig? Det vil være flott å vite navnet og funksjonene du har satt pris på i det.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

 • Beste 4K-TV-er
 • Beste Apple TV-veggfester
 • Beste HDMI-kabler for Apple TV
 • Beste USB-C ladere for iPhone X, 8 og iPhone 8 Plus

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topplister.

 

Legg Igjen Din Kommentar