10 beste pinball-spill for iPhone og iPad i 2020: Smash Long Shot for å score mer

Pinball er den typen spill jeg kan spille timevis utrettelig på min iPhone. Utover å knuse ballen, liker jeg gameplayet der du får en sjanse til å bli stor og dominere topplisten. Dessuten har jeg alltid hatt glede av å konkurrere om topp pinball-veiviseren i Hot Seat flerspillermodus.

Synes du også en flipperspill fascinerende? Hvis ja, kan du se på noen av mine beste pinball Arcade-spill for iPhone og iPad. Takket være det latterlig spennende gameplayet, muligheten til å hente varme belønninger og skalere topplistene, er disse spillene veldig spennende å spille.

Og med den intense flerspillermodusen alltid der for å teste kaliber og håndverk som spiller, vil ekstra tidene dine ikke lenger virke tunge. Så ta noen snacks, velg et kult arcade-spill i pinball og begynn å knuse ballen med en gang!

10 beste pinball arkadespill for iPhone og iPad 2019

#1. Pinout!

“PinOut” er et elegant pinball-arkadespill for iOS. Det som får det til å skille seg ut er det lokkende spillet der du må score stort for å få masse ettertraktede belønninger. Og du kan smart bruke disse hardt tjente godbitene til å plassere deg foran pakken.

Husk at det handler om å smadre stort og toppe topplisten. Så, unnlater aldri å lage ditt beste show.

Til slutt er PinOut tilgjengelig gratis, men det er et valgfritt kjøp i appen som hjelper deg å fortsette fra sjekkpunkter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. INKS

INKS er unik i seg selv. Ved å knuse ballen rundt lerretet, kan du lage utrolige kunstverk. Og med mer enn 100 bord å spille, vil du virkelig glede deg av å gå på dette spillet.

Gjennomfør strategiene for å score maksimalt og utnytt power-ups best mulig for å holde deg foran dine rivaler. Du kan dele de høye poengsummene dine for å fortelle alle hvor godt du berger dette spillet.

I løpet av få minutter etter spillingen vil du føle at du fullstendig mestrer dette pinball-arkadespillet. Den jevne berøringsstyringen sikrer at du kommer på toppen av alt med letthet.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 3. Pinball HD Collection

Denne har lenge vært en av mine favoritt pinball-maskiner for iOS. Og det er mye å like og si om dette spillet.

Først og fremst har den ti vakkert laget pinballbord som kan passe inn i nesten enhver smak. Og med flere mini-spillutfordringer som block breaker, endeløs romscroller, bilracing, rakettforsvar og mer, sørger det for at du har fått nok krydderspill lidenskapelig.

Det er ikke alt, det matchende lydsporet med atmosfærisk musikk og lydeffekter ser ut til å utfylle spillet ditt. Dermed skulle aldri drepe timer i sofaen være en stor sak!

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Zen Pinball

Denne flipperspillformen "Zen Studios" er morsom å spille. Og det som gjør det til en varm avtale, er en flott samling hit-tabeller basert på noen av de kjente underholdningsmerkene.

Enten det er en Marvel Comics, Star Wars, ALIEN, The Walking Dead eller South Park, Zen Pinball har mange interessante bord for å krydre gameplayet.

Den imponerende ballfysikken sammen med den intense flerspillermodusen gjør den veldig vanedannende. Ettersom det er mange bordprestasjoner, kan du gjøre ditt beste for å desimere utfordringer og gå videre gjennom toppen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Star Wars Pinball 7

På tide å gjenvinne romantikken din med Star Wars-universet! Skulle du hygge deg med et slags filmdrama i pinballspillet ditt, ville Star Wars Pinball 7 være på plass.

Når Star Wars Pinball-samfunnet kjemper for styrkebalansen, må du ta med deg din heroiske side for å lede imperiet til seier. Det hele avhenger imidlertid av deg, da du kan velge å tilby din støtte til Galactic Empire eller Rebel Alliance.

Det beste med dette spillet er samspillet med de ikoniske karakterene. Og med spennende pinball-spill, vil du elske å spille det i flere timer.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 6. Aliens vs. Pinball

Inspirert av ALIEN-franchisen, og tilbyr deg mange muligheter til å vise frem din tapperhet. For å komme i gang, ta hender med Ellen Ripley og hjelpe henne å eliminere LV-426s fremmede angrep.

Veien til seier er full av livsfarlige utfordringer, da du må møte mange hinder som de dødelige hallene på Sevastopol stasjon. Og å, sørg for å finne en måte å unngå den farlige Xenomorph, da den helt kan kaste deg ut av spillet.

For å beseire de utspekulerte fiendene dine, samarbeider med spillerne og dann en dødelig strategi som kan hjelpe deg med å eliminere fiendene dine. Husk at det er hvordan du utfører trekk, vil påvirke resultatet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Bethesda

Selv om Bethesda kanskje ikke er så populær som noen av sine kolleger, er den uten sidestykke når det kommer til å krydre flipperspillet. For meg er det som gjør dette spillet ganske kult den intense flerspillermodusen som kan få mest mulig ut av deg som spiller.

Lad deg for å ta på deg horder av demoner for å bli den mest robuste DOOM Slayer. Dra nytte av bagasjen med triks for å utforske Wastelands hemmeligheter, og glem heller ikke å bli med på fraksjoner.

Det er mange måter du kan gi deg selv til å styre roost. Og den beste måten er å lage dødelige våpen som kan hjelpe deg med å avslutte konkurrentene dine med aplomb. Ta alltid i bonuser og oppgraderinger som kan gjøre det mulig å skalere opp.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Pinball Arcade Plus

“Pinball Arcade Plus” skal være et godt alternativ for å knuse ballen. Det er et par ting som har fått meg til å ønske dette spillet. For det første har den en god samling av 30 pinballmaskiner. Hver av dem ser imponerende ut etter et langskudd. Så det er mindre sjanse for at noen kjedsomhet kryper inn når du har passert noen få første hikke.

For det andre er grafikken mye bedre enn de fleste andre flipperspill. Og med mange prestasjoner og belønninger som tilbys, vil du aldri gå tom for inspirasjon til å gå hardt mot motstanderne.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 9. Pinball Deluxe: Reloaded

Hvis du foretrekker å ha tilpassede bord, er sjansen stor for at du vil elske å spille “Pinball Deluxe.” Med seks forskjellige bord og mer enn 50 nivåer, har den nok brannkraft til å holde deg oppslukt av mer.

Du kan samle inn modus for å gi fin tilpasning til bordet ditt.

I tillegg er det også en sjanse for å låse opp mange interessante minispel som du vil ta et skudd.

Og åh, det er også noen kule veivisermodus som er så fristende å spille. Et proff tips: ikke ta øynene vekk fra pokalene som kan skille deg ut som spiller!

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Aliens vs. Pinball

Beseire Xenomorphs for å øke din rang av Yautja samfunnet. Fremgangen din avhenger av dine allierte, så velg dem med omhu. Hvis du liker en historie mens du spiller et hvilket som helst spill, er dette Pinball-spillet perfekt for deg. Den har anstendig grafikk og lydeffekter for å underholde deg.

Spillet kombinerer tre skremmende bord, og du må redde Amanda Ripley fra skremmende Sevastopol stasjon. Spillet er gratis å laste ned og spille med begrensede tabeller, men du kan gjøre innkjøp i appen for å låse opp andre godsaker.

Pris: Gratis (valgfrie kjøp i appen)

nedlasting

Og det er det, venner! Forutsatt at du har hatt glede av selskapet mitt og også funnet at valgene mine ble nevneverdig.

Hva er din favoritt pinball maskin?

Nå som du har sett et blikk på favorittene mine, gi meg beskjed om navnene på noen av de beste flipperspillene dine. Jeg vil gjerne prøve dem.

Ikke gå glipp av disse roundupsene også:

  • Beste golfspill for iPhone og iPad
  • Beste Cricket-spill for iPhone og iPad
  • Beste Tower Defense-spill for iPhone og iPad
  • Beste rollespill for iPhone og iPad

Hvis du har hatt glede av å lese denne artikkelen, følg oss på Twitter, Facebook og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår, slik at du enkelt får tilgang til de nyeste runde appene våre når du er på farten.

 

Legg Igjen Din Kommentar