Slik fjerner du liggetidsalarm fra klokkeappen på iOS 13

iOS 13 brakte mange nyttige funksjoner. Alle har vært begeistret for Dark Mode. På OLED-panelene i den nyeste iPhone 11 Pro-serien ser den spektakulær ut. Støtte for bedre multitasking, forbedret automatisering og kraftigere widgeter er alle en del av oppdateringen. Men det er noen få ting som iOS 13 gjør dårligere enn eldre operativsystemer.

En av de vanligste klagene folk har er om seksjonen Sengetid for alarm. Seksjonen tar opp mye skjermeiendommer. På mindre iPhoner som 6S kan dette være spesielt distraherende. Alarmen kan ta plass der du kanskje vil se dine egne tilpassede alarmer. Disse blir isteden shuntet nedover. Det er da naturlig at mange ønsker en løsning for å slette BedTime-alarmen fra Alarmseksjonen. Er det mulig å gjøre dette? La oss ta en titt nå.

Slik sletter du liggetidsalarm i iOS 13 på iPhone

Det første du må spørre deg selv er: har du allerede konfigurert en liggetid på iOS 13-enheten din? Hvis du ikke har konfigurert leggetid og ikke vil at leggetid skal vises i Alarmer, må du ikke konfigurere den.

Når en leggetidskjema er satt opp for første gang, vises leggetidsalarmen permanent på klokke-appen din. Den vil være der selv om du ikke bruker den. Så den enkleste måten å "fjerne" Sengetid Alarmen er å sørge for at den ikke er der i utgangspunktet. Men hvis du har satt opp en leggetid, er det fremdeles noe du kan gjøre? Merk at selv om du ikke kan fjerne liggetiden fra toppen av alarmen, kan du slå den av. Vi viser deg hvordan du gjør det.

Trinn 1. Åpne klokke-appen, og velg deretter kategorien Sengetid .

Steg 2. Du har nå to alternativer under Planlegg underoverskriften på denne fanen. Dette er " Sengetid " og " Våkn opp ". Trykk på “ Sengetid ”.

Trinn 3. Herfra kan du slå av bryteren ved siden av leggetid øverst til høyre hjørne.

Når leggetidsplanen er deaktivert, vil den ikke lenger varsle deg ved sengetid.

Imidlertid forblir "Sengetid" -teksten der i Alarm-overskriften. Hvis du vil bruke tilpassede alarmer, er den beste tilnærmingen akkurat nå å bare bla nedover. Alternativt kan du unngå å bruke aksje Clock-appen og bruke et tredjepartsalternativ. Vi utarbeidet en liste over de beste klokkealarmklokke-appene her.

Disse har ulempene også, men de er generelt mer fleksible enn aksje-appen. Og best av alt, de vil ikke bry deg med å fylle halve skjermen med "Sengetid".

Apple har mottatt mye flak for mangelen på "sengetid" tilpasning. Tatt i betraktning at det er en veldig enkel ting (et alternativ for å fjerne “Bedtime” fra alarmer), ville vi ikke bli overrasket om Apple la til dette med en iterative iOS 13-oppdateringer.

Det kan være lurt å ta en titt på:

  • Hvordan lage AirPods kunngjør samtaler på iPhone
  • Slik organiserer du samtaletråder i Mail-appen på iPhone og iPad
  • Slik fjerner du posisjonsdata fra bilder og videoer på iPhone eller iPad
  • Hvordan zip og pakke ut filer ved å bruke Files-appen på iPhone og iPad

Bruker du en liggetid alarm på din iPhone? Del dine tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned iOS-appen vår for å lese andre nyttige opplæringsprogrammer på iOS 13.