Slik laster du ned apper som er større enn 200MB over mobildata i iOS 13 på iPhone

Helt siden vi har lastet ned apper fra App Store; vår eneste klage har vært at App Store ikke lar deg laste ned apper over 200 MB gjennom din mobildata. Det ville plage meg når jeg ikke kunne laste ned en app mens du er på farten, på grunn av denne begrensningen, mener jeg ikke alle av oss er koblet til Wi-Fi til enhver tid.

Takk til den siste iOS 13-oppdateringen som har gjort dette til en valgfri begrensning som får meg til å bli forelsket i eple enda mer om det var mulig.

Ved hjelp av følgende trinn kan du enkelt deaktivere nedlastningsbegrensningen, og du kan laste ned App Store-apper over 200 MB via mobilnett på iPhone.

Hvordan laste ned apper som er større enn 200 MB uten WiFi på iPhone som kjører iOS 13

MERKNAD: Først må du forsikre deg om at du har oppdatert iPhone med den nyeste iOS 13 hvis ikke, så vil jeg anbefale å sjekke det ut vår detaljerte installasjonsveiledning for iOS 13.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone.

Steg 2. Bla nedover og trykk på iTunes og App Store.

Trinn 3. Nå, trykk på App Nedlastinger.

Her kan du se tre alternativer:

  • Tillat alltid: Dette alternativet vil laste ned alle appene automatisk ved hjelp av mobildata. Når du streifer, er alltid tillatelse til nedlasting nødvendig.
  • Spør om over 200 MB: Det vil varsle og be deg om tillatelse til å laste ned apper over 200 MB.
  • Spør først: Og det vil alltid be om tillatelse til å laste ned apper, uavhengig av størrelse.

Du kan velge et hvilket som helst alternativ du ønsker og glede deg over nedlastingsappen over 200 MB uten et WiFi-nettverk på iOS-enheten din.

Hvis enheten din kjører iOS 12, kan du laste ned apper opptil 200 MB ved å bruke mobildata på iOS-enheten. Selv om det ikke er definitivt, er det et triks for å omgå denne begrensningen.

Last ned apper større enn 200MB uten WiFi i iOS 12

Trinn 1. Åpne App Store og gå over til appen du ønsker å laste ned. Trykk deretter på GET- knappen. Bekreft deretter ved å bruke din Face ID, Touch ID eller passord.

Steg 2. Nå vil du motta et varsel som sier "Koble til et Wi-Fi-nettverk for å laste ned [App-navn]" Ikke bekymre deg, trykk på OK. Nå, gå til Hjem-skjermen.

Trinn 3. Appikonet skal vises på startskjermen til du kobler til Wi-Fi.

Trinn 4. Start deretter Innstillinger- app → Trykk på Generelt.

Trinn 5. Velg dato og tid.

Trinn 6. Neste opp, slå av bryteren ved siden av Sett automatisk.

Trinn 7 Nå trykker du på datoen og flytter den deretter 1-2 dager fremover.

Det er gjort!

Nå må du vente et øyeblikk på at nedlastingen kommer i gang. La deretter nedlastingsprosessen være vellykket. Når den er ferdig, kan du starte appen og begynne å bruke den som vanlig.

Etter at du har lastet ned appen, går du tilbake til Innstillinger → Generelt → Dato og tid, og slå deretter på bryteren ved siden av Sett automatisk.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Slik bruker du PS4 eller Xbox One-kontroller med iOS 13, iPadOS og tvOS 13
  • Slik aktiverer du mørk modus i iOS 13 eller iOS 12 på iPhone og iPad
  • Alle de nye tastatursnarveiene i iPadOS 13

Tusen takk for at du leste. Jeg håper du syntes denne bloggen var nyttig, nevn i kommentarfeltet nedenfor hvis du vil ha noen hurtigkorrigeringer eller hacks relatert til Apple. Og ikke glem å laste ned iOS-appen vår og følg oss på Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av noen av oppdateringene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar