Blir iPhone / iPad for varm? Her er noen tips for å forhindre det

Uansett hvor mye du skjemmer bort iPhone eller iPad, kan det hende du finner den oppvarming til tider. De fleste ganger skyldes dette tung belastning på prosessoren. Hvis CPU kontinuerlig behandler tunge data, vil den begynne å varme opp. Oppvarmingen vil da merkes på baksiden av din iPhone eller iPad.

Du kan ikke ta det på alvor, men kontinuerlig oppvarming kan skade maskinvaren, og du kan ende opp med en død iPhone / iPad. I dag vil vi peke på noen nødvendige trinn du bør ta for å forhindre at iPhone eller iPad blir for varm. Bare gå gjennom tingene vi har nevnt, og følg dem med jevne mellomrom.

iPhone / iPad Bli for varm: Slik forhindrer du det

#1. Hold den under romtemperatur

Nesten hver eneste en av oss har en vane å plassere iPhone-en på bilens instrumentbord. Du er kanskje ikke klar over det, men sollyset som kommer gjennom frontruten kan skade skjermen og også maskinvaren. Bortsett fra det, ikke plasser enheten din i direkte sollys når du er på kontoret eller hjemme.

# 2. Gi hvile til iPhone / iPad

CPU-prosessene er avhengig av tingene du gjør på enheten din. Hvis du spiller intensivt grafikkspill i lang tid, begynner CPU-en overoppheting. Så det er bedre å gi deg selv en pause, i tillegg til iPhone / iPad. Dette vil gi CPU-en din nok tid til å kjøle seg ned. Bortsett fra spill, forbruker visse apper også tunge ressurser. Det anbefales også å ta en pause fra slike apper i noen tid og deretter bruke dem igjen.

# 3. Ikke bruk iPhone / iPad mens du lader

Det er en universell sannhet at en enhet begynner å varme når den er i lading, men veldig nominell. Det er på grunn av strømmen som går gjennom batteriet. I et slikt tilfelle, hvis du bruker din iPhone / iPad mye, vil den tilføre brennstoffet. Så heller ikke legg enheten din i lading, eller ikke bruk den mens den lades.

# 4. Justere enhetens funksjoner for å forhindre overoppheting

Maskinvarerelaterte funksjoner som GPS bruker data hele tiden. Dette fører til oppvarming av maskinvare og til slutt føler du det på hendene. Det er bedre å deaktivere GPS, Data og Wi-Fi når det ikke trengs. Bortsett fra oppvarming, hjelper dette å få litt mer juice ut av batteriet.

# 5. Utvikle en vane å snu din iPhone / iPad på rettidig intervall

Dette kan høres ut som en tøff avgjørelse, men det er verdt det. Hvis du alltid har enheten på, reduserer den effektiviteten over tid. Så utvikler en vane å slå den helt av i noen timer på en dag. Dette hjelper på to måter, øynene dine vil få litt hvile, så vel som enheten din.

Hvis du synes at enheten din blir overopphetet selv om du ikke gjør noe med den, kan det være et alvorlig maskinvareproblem. Det er bedre å bestille en avtale med Genius-stipendiater på Apple og få ting sortert.

Savnet vi noen tips om emnet? Rop det ut i kommentarene.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar