Beste nyhetsapper for iPad og iPhone: Nyheter til fingerspissene

IPad-en er en fantastisk dings for å lese magasiner, se på videoer, tegne og selvfølgelig lese nyhetene. Jeg liker å lese artikler og nyheter på iPad mye mer enn på iPhone fordi den ultra-store skjermen utgjør en så stor forskjell i måten vi bruker innhold. Basert på min personlige erfaring, svært brukervennlige funksjoner kombinert med muligheten til å raskt få tilgang til alle historiene du elsker å lese, er dette de beste iPad-nyhetsappene (de fleste av dem er også kompatible med iPhone.)

Bla gjennom øyeblikkelig overskrifter og les historier fra favorittkategoriene dine. Lag en personlig nyhetsfeed for å gi deg mer komfort i stykket. Dessuten er disse nyhetsappene for iOS smarte nok til å finne ut hva som appellerer deg mest og anbefaler historier deretter. La oss hoppe over for å finne ut mer om disse toppnyhetene-appene for iPad!

Beste nyhetsapper for iPhone og iPad

#1. Flipboard

Når jeg tar hensyn til alle aspektene, har jeg satt “Flipboard” helt øverst i denne omgangen. Med et bredt spekter av funksjoner kombinert med tilpasningsalternativene, ser det ut til å ha en klar kant over mange av de berømte kollegene.

Med denne nyhetsappen vil du lese historier fra flere toppkilder som The Guardian, BBC, The Telegraph, Forbes, Wired UK, Condé Nast, Rolling Stone, etc. Du har en rekke interesser å utforske. Som for eksempel vil du lese artikler relatert til fotografering, teknologi, mat, reise, design, etc.

Den daglige utgaven tilbyr en runde av alle de store nyhetene om dagen. Mer betydelig er at Flipboard kommer i 26 lokale utgaver, inkludert versjoner for Australia, Brasil, Tyrkia, India og Kina for å dekke dine spesifikke behov.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Apple News

"Apple News" har alt du ber om fra en topp nyhetsapp. I tillegg utnytter den den ytterst store skjermen på iPad for å gjøre lesingen din til en hyggelig opplevelse.

Det er her du vil ha rask tilgang til alle de spennende historiene fra kjente nyhetskilder. Appen tar veldig godt vare på interessen din og kuraterer historier som du liker å lese. Derfor trenger du ikke bruke mye tid på å få tilgang til nyhetene du vil lese.

Det er en "For You" -del som samler alle favoritthistoriene dine. Med den trendende delen, vil du finne ut alle de populære historiene som gjør overskrifter akkurat nå. Du kan legge til kanaler og emner i favorittene dine for enkelt å få tilgang til nyheter fra dem.

Videre vil du lagre historier du kan lese senere på din egen passende tid.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Google Nyheter

"Google Nyheter" er mye smartere enn konkurrentene og vet nøyaktig hva du liker å lese. Som et resultat, trenger du ikke å reise for å finne historiene som kan holde deg synkronisert med nyheter eller rike artikler.

Det som skiller denne appen fra resten er at den gir dekning fra tusenvis av topp publikasjoner. Derfor kan du øyeblikkelig bla gjennom store overskrifter fra store kilder.

Det er forskjellige kategorier som teknologi, sport, vær å utforske. Alternativet til å endre oppsettet til appen til en hvilken som helst av de landsspesifikke utgavene er veldig praktisk.

Det er ikke alt, du vil også ta igjen personlige nyhetsseksjoner som Hollywood, NASA, Fashion for å sikre at din spesifikke smak får de ideelle historiene å lese.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Bloomberg

Hvis du ønsker å holde forretningsnyhetene fra hele verden til fingerspissene, må Bloomberg være rett på toppen av radaren din. Appen leverer de detaljerte globale nyheter om virksomhet, aksjemarked og finans.

Du kan se gjennom de nyeste globale markedsdataene og også finjustere appen for å spore din personlige portefølje. Og med rettidige varsler, sikrer Bloomberg at du aldri går glipp av noen viktige nyheter som betyr noe for deg.

Bortsett fra å gi deg de omfattende økonomiske nyhetene, kan det også holde deg hekta med politisk vri og sving. I tillegg tilbyr den også store teknologienheter slik at du kan holde tritt med alle viktige ting. Videre vil du også se på utvalgte videoer som er valgt for de beste nyhetskategoriene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. SmartNews

Som navnet er, så er funksjonaliteten! SmartNews kan holde deg oppdatert med alle de siste og trendende nyhetene som gir overskrifter overalt.

Appen gir topphistorier fra mer enn 300 publikasjoner i USA og verden, inkludert NBC News, MSNBC, USA Today, TIME, The Huffington Post, Bleacher Report, Quartz, The Verge, VICE, VOX, AP, Reuters, Buzzfeed, Fast Company og mer. Så alt du vil lese fra nesten alle kjente kilder, er bare et trykk eller to fra deg.

Med de siste nyhetsvarslene lar den deg aldri gå glipp av noe. Enda bedre kan du dra den største fordelen med offline modus for å lese favoritthistoriene dine uten avbrudd.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. News360

Enten du liker å lese teknologinyheter eller liker å fange opp de siste sportsnyhetene, er News360 det du trenger for å holde deg i loopen. Den er designet for å tjene dine personlige nyheter og tilbyr sannsynligvis flere tilpasningsalternativer enn andre apper.

Med over 100 000 kilder gir den deg tilgang til alle slags historier fra topp nasjonale leverandører av nyheter til lokale blogger og nettsteder. For å komme i gang, velg bare noen få interesser, og appen lager en spesiell nyhetsfeed for deg. Over tid lærer den hvilken type historier du liker å lese, og justerer nyhetsfeeden deretter.

Med News360 kan du også lagre favoritthistoriene dine for å lese senere. Det er ikke alt, du kan dra nytte av iMessage og Apple Watch-appen for å aldri gå glipp av oppsiktsvekkende nyheter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. CNN

CNNs app for iPad er en av de kuleste nyhetsappene jeg noen gang har brukt. Det er et stykke kosthold av nyheter presentert pent - i det minste penere enn de fleste andre apper fra de store utgiverne. Appen gir videoutdrag, eksklusiv dekning og kjente nyheter.

Alle nyhetene er lett tilgjengelige og "skannbare", noe som gjør det mer i samsvar med etterspørselen. Det tillater også samhandling: du kan kommentere fra appen og enkelt dele artiklene på alle populære sosiale nettsteder.

Du kan se CNNs originale serier som "Anthony Bourdain: Parts Unknown" og mer. Sjekk ut de enorme fotogalleriene for å finne ut de nyeste motetrendene eller hva slags stiler favorittstjernene dine rocker.

Angi de tilpassede varslene for å følge med på alt du vil lese. Og med 10-minutters forhåndsvisning hver dag, hjelper appen deg med å forbli i harmoni med alt uten problemer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. BBC nyheter

Jeg tror ikke "BBC News" trenger noen introduksjon. Den er superrask og bringer nyheter fra hele verden så snart den kommer ut.

En av favorittfunksjonene mine i denne appen er delen "Nyheter" som tilpasser nyhetene dine ut fra dine preferanser. Derfor vil du finne alle de viktigste nyhetene og interessante brikkene rett i innmaten din.

Du vil lese nyheter fra flere kategorier som virksomhet, teknologi, underholdning, helse og mer. De enorme fotogalleriene hjelper deg å finne ut de populære motetrendene og de hotteste hendelsene gjennom bilder. Dessuten kan du også se videoer av de store historiene og andre trendbegivenheter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Fox News

Fox News er en nyhetskategori for kraftstasjoner og har en enorm tilhenger av. Ikke for ingenting er denne appen rangert som nummer fire og har 4, 7 stjerner av 249, 3k rangeringer.

Med denne appen på banen vil du få eksklusiv dekning av dagens store historier. Takket være de dyptgående videoene er det ganske enkelt å holde seg i loopen med en bestemt hendelse eller en politisk dødvakt.

Sjekk ut lyttefanen som lar deg streame Fox News Radio og podcastene fra dine favoritteksperter. Du vil også se episodene av de berømte showene.

Enda bedre, appen fungerer også med Apple Watch og Apple TV, slik at sporingsnyheter forblir en enkel affære for deg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Microsoft News

Dette tilbudet fra Microsoft er på nivå med det beste. Den lar deg lese historier fra flere kjente kilder som USA TODAY, CBS News, NBC News, The Daily Beast, The Huffington Post, The Federalist, The Week og mer.

Avhengig av hvilken type artikler du vil lese, kan du følge nyhetspublikasjonene for å få tilgang til historiene deres rett i nyhetsfeeden din. En viktig funksjon i denne appen er det rene og intuitive grensesnittet. Derfor kan du bla gjennom historiene og velge dem å lese på din egen tid.

Liker du å få tak i favorittartiklene dine om natten? Microsoft News kommer med mørk modus som ikke bare gjør nattlesing til en hyggelig opplevelse, men som også sikrer øynene dine mot anstrengelse.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av

Så hold deg oppdatert med alle de siste hendelsene og få raskt tilgang til historiene du liker å lese fra toppkilder. Jeg er sikker på at disse nyhetsappene vil oppfylle forventningene dine med élan. Videre lar de deg lage spesiell nyhetsfeed for å enkelt få tilgang til den slags historier som lett fanger blikket.

Hvilken nyhetsapp har du valgt for iOS-enheten din? Gi oss beskjed om det i kommentarfeltet nedenfor.

Du kan også gjerne sjekke ut:

  • Best Les det senere Apps
  • Beste språklæringsapper
  • Beste ordbokapper
  • Beste leksikonapper for iPhone og iPad

For å utforske flere slike topplister for iPhone og iPad, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.