Beste gratis apper for administrasjon av bestillinger for iPad og iPhone i 2020: Administrer bestillingsoppføringer sømløst og effektivt

Ordreinngang er den tøffeste og mest avgjørende delen av enhver bransje. Hvis du er en næringsdrivende, leder eller har en liten butikk, er riktige ordredetaljer avgjørende. I stedet for å administrere dem i papirer og bøker, kan du vende deg til det digitale aspektet.

Disse iPad-appene for administrasjon av bestillingsoppføringer sikrer at du holder balansen mellom bestillingen og selgerne dine. I enkle sveiper kan du administrere hele data mens du er på farten og få dem levert til rett tid.

Beste apper for administrasjon av bestillinger for iPad og iPhone i 2019

#1. Salg av håndtrykk

Handshake tilbyr en mer personlig opplevelse av ordreinngang. Med denne appen kan du skrive en salgsordre og presentere en katalog med letthet. Det lar deg også lage kundespesifikk prissetting.

Appen gjør det mye praktisk å spore inventaret ditt og holde det organisert. Du kan sjekke ut nylig sett eller bestilte produkter og også kunne administrere bestillinger for hele salgsteamet. Enda viktigere er at Handshake er fullt integrert med Quickbooks, Xero, Netsuite, Dynamics, Infor, SAP og Oracle.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Distribusjon én ordreinngang

Denne er en veldig enkel, men svært funksjonell app for ordreinngang. Det lar deg legge inn en ordre og sitere mye enklere. Hold en fane om bestillingsstatus uten problemer.

Du kan raskt sjekke prisene og se ordrehistorikken. Avhengig av kravene, vil du også kunne lage ordremaler. Dessuten lar appen deg også ordne fra tidligere ordrer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Salgssjef Pro

Hvis du er en salgsrepresentant, må du ikke gå glipp av Sales Manager Pro. Appen fungerer ganske bra når du lar deg håndtere en stor mengde data komfortabelt. Du kan enkelt skanne strekkoder og skrive ut fakturaene.

Den lar deg ta bestillinger raskt. Siden alle dataene dine er synkronisert med skyen, vil du ikke bekymre deg for å miste dem. Enda bedre er Sales Manager Pro kompatibel med flere språk som engelsk, fransk, italiensk, portugisisk, spansk, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Innovo OE Touch

Det som gjør "Innovo OE Touch" veldig brukervennlig, er muligheten til å la deg lage bestillinger i henhold til sanntids produktpriser. Du kan skanne strekkoden for å legge til produkter i handlekurven.

Se kontoinformasjonen din og klikk på bildet av de forespurte produktene. Du vil kunne se ordrehistorikk, bud og åpne ordrer. Gjennom det avanserte søket kan du øyeblikkelig finne varer på bestilling.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. ZotSell B2B-bestillinger

Med ZotSell er det raskt og enkelt å ta bestillinger. Du kan opprette, redigere, duplisere eller sende bestillinger til kundene dine raskt. Siden det fungerer selv i frakoblet modus, vil du kunne spore bestillinger og få tilgang til all kundeinformasjonen din uten forstyrrelser. Det lar deg også holde en oversikt over dine dokumenter og brosjyrer komfortabelt.

Du kan også opprette en PDF-katalog med kjøpsknappen. Få tilgang til all informasjonen om kundene dine, og administrer hele dataene fra fingertuppene. Til slutt støtter ZotSell flere språk, inkludert engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. SpeedSale

“SpeedSale” -kam effektiviserer ordreinngangsoppgavene. Du kan bruke denne appen til å sortere produktene dine i forskjellige kategorier. Det lar deg også vise relevante bilder av varene og til og med beskrivende tekst.

Med de forskjellige rabattalternativene kan appen dekke dine forskjellige prisbehov. Hele dataene dine blir sikkerhetskopiert til SpeedSale Cloud for ekstra sikkerhet. Derfor kan du raskt få tilgang til det fra hvilken som helst av enhetene dine.

I tillegg har SpeedSale støtte for flere språk, inkludert engelsk, norsk bokmål, forenklet kinesisk, svensk og tradisjonell kinesisk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. GRUNNLEGG Arbeidsordreinngang

Denne er først og fremst laget for Bridgestone-forhandlere som bruker BASys produksjonssystem. Appen lar deg legge til ekstra lokasjoner for UID-bruk.

Det enkle grensesnittet gjør det mer praktisk å lage eller ta bestillinger. Det er også et alternativ å slette alle unødvendige arbeidsordrer på en gang. Du kan lagre ordrer for å se og administrere dem senere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. ProSel salgsrepresentant ordreinnføring og katalogbehandling

ProSel-appen passer perfekt for både små og mellomstore bedrifter. Du kan opprette bestillinger fra eksisterende salgshistorikk og sende den til kundene dine ved å fange signaturen. Appen støtter skanning av strekkoden og hjelper deg med å håndtere fremtidige og tidligere bestillinger.

Du kan også kommunisere med feltrepresentantene dine ved hjelp av direktemeldinger. Den tilbyr offline tilgang til hele prisboken, fakturaene, salgshistorikken, katalogen og dokumentporteføljen, slik at arbeidet ditt aldri har noen hikke. Enda bedre, appen kan tilpasses helt til dine spesifikke behov.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Engros elektrisk forsyning OE Touch

Engros elektrisk forsyning OE Touch lar deg opprette bestillinger i henhold til de nyeste prisene, så vel som hele bedriften tilgjengelighet. Du kan øyeblikkelig koble deg til distributørene dine og opprette kundesentriske priser.

Den lar deg skanne strekkodetiketter for å legge til produkter. Kontakt hvilken som helst filial eller bestill en bestemt vare. Det er ikke alt; kan du også spore bud, ordrehistorikk og kontoinformasjon.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Sid Harvey

Sid Harvey er godt utstyrt for å gjøre ordreinngang til en problemfri opplevelse. Du kan ta hjelp av Google for å søke etter produktene og til og med skanne strekkoden for å legge inn et objekt raskt. Og bare i tilfelle, hvis du noen gang har skjedd med å ombestille en vare, har du muligheten til å ta hjelp av historien.

Du kan gå gjennom alle tidligere ordrer og få tilgang til viktig informasjon når det er nødvendig. I tillegg lar Sid Harvey deg enkelt følge med på kontoinfo. Ettersom det fungerer til og med offline, vil ikke arbeidet ditt stoppe i tilfelle dårlig internett.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Topp innsatsen din?

Med disse ordreregistreringsappene tilgjengelige, vil du få en jevn seilopplevelse mens du tar eller administrerer bestillinger. Det som gjør disse appene så nyttige, er effektiv funksjonalitet.

Dessuten gir de deg den nødvendige friheten til å ta fast kontroll over oppgaven din og håndtere den etter behovet på timen. Mangler noe av din favorittordre-app for iOS fra denne listen? Gi meg beskjed om det i kommentarene.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • De beste prosjektstyringsappene for iPhone og iPad
  • Beste sporingsapper for forsendelse for iPhone og iPad
  • Beste presentasjonsapper for og iPad
  • Beste CRM-apper for og iPad

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned iGeeksBlog-appen og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar