Beste iPhone 8 tilfeller av militær karakter fra 2020: Heavy-Duty Shield for Ultimate Protection

Takket være baksiden av glasset støtter iPhone 8 trådløs lading. Dessuten tilbyr det også forbedret grep som lar deg holde smarttelefonen mer komfortabelt. Imidlertid er det en ulempe med glasspanelet. Det er mer knekbart enn metall som ble brukt i tidligere enheter som iPhone 7. Det betyr at du må gi litt ekstra beskyttelse til smarttelefonen din, slik at den overlever uønskede slag litt modigere. Ta en titt på disse beste iPhone 8-sakene i militær karakter for å gi enheten din et mer pålitelig deksel!

Å vite at ikke mange mennesker liker store saker, har jeg sørget for å velge deksler som gir en utmerket balanse mellom slankhet og beskyttelse. I tilfelle du ikke vil ta noen sjanse med tilfeldige fall, kan du også gå etter den kolossale utseende saken. Den ene kvaliteten som finnes i alle disse topp tunge sakene for iPhone 8 er at de er godt bygget og grunnet for å vare lenge!

Beste iPhone 8 tunge militære karaktertasker i 2019

#1. Rokform Rugged Series

Velg Rokform Rugged Series-tilfeller hvis du ikke vil gi noen sjanse til tilfeldige fall for å skade smarttelefonen. Med den støtsikre designen gir denne robuste etui beskyttelsen hele kroppen til smarttelefonen. Den har hardt PC-utvendig og mykt gummiert interiør. Det er også ekstra skjermbeskyttelse med den hevede rammen.

Med de innebygde magnetene fungerer den med magnetisk bilmontering slik at du kan bruke enheten håndfri på stasjonen. Til slutt kan du velge mellom to fargevarianter - svart og klar.

USP: Innebygd magnet

Sjekk ut på Amazon

# 2. X-Doria Defense Shield Series

Velg denne pansrede saken fra X-Doria Defense Shield Series for å hjelpe smarttelefonen med å komme ut av selv ekle humper uskadd. Laget av anodisert aluminium, TPU og polykarbonat, og er veldig slitesterkt.

Den klare designen sikrer at din iPhone 8 kan skinne gjennom uten mye hindring. Myk gummi innvendig fôr holder på å skrape, mens sklisikre sider gir bedre griping. Eksakte utklipp sammen med taktile knapper lar deg bruke enheten på en enkel måte. Dessuten kan du velge det i tre farger: svart, rødt og rosegull.

USP: Myk gummiinnredning

Sjekk ut på Amazon

# 3. Caseology Skyfall Series

Vil du ikke skjule designen på smarttelefonen din? Velg Caseology Skyfall Series-tilfeller for ikke bare å beskytte enheten, men også vende den med aplomb.

Med den klare designen sikrer denne saken at iPhone har frihet til å fange all oppmerksomhet. Laget av ripebestandig akryl og støtdempende PC, og den tilbyr militær kvalitet på din smarttelefon. Med den hevede kanten forsvarer den også kameraet og skjermen. Responsive knapper og presise utklipp gir problemfri tilgang til alle funksjoner på smarttelefonen.

USP: Klar design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Zizo

Denne saken er spesielt for personer som ofte slipper iPhone fra rare steder og høyder. Zizos sak om militær karakter for iPhone 8 har bestått en streng slippprøve, som beviser dens seighet. I tillegg beskytter de hevede kantene skjermen og kameraet perfekt.

Den har også en kickstand på baksiden av saken som lar deg være lat og se filmer i håndfri modus. Til slutt er det tre lyse fargealternativer tilgjengelig.

USP: Streng slipptesting

Sjekk ut på Amazon

# 5. X-Doria Defense Clear Series

Den viktigste grunnen til at jeg har valgt denne X-Doria-saken fra Defense Clear Series, er at den er ultrabeskyttende, men likevel ganske slank. Drevet av doble beskyttelseslag, slipper den aldri smarttelefonen; spesielt når den sårt trenger hjelp for å overleve ekle støt.

Mens den harde PC-en slår ned støt, avleder den fleksible TPU-støtet. Gummiert sider gir bedre grep, og forhindrer dermed dråper. Fremre hylsterleppe lar ikke skrape skade på berøringsskjermen. Lommevennlig gjør at den glir glatt inn og ut av lommen. I tillegg har du to farger å velge mellom: svart og hvitt.

USP: Klar design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Caseology Parallax Series

Det som setter saken fra Caseology Parallax Series godt, er den bedårende kombinasjonen av beskyttelse og slankhet. Det betyr at enheten din fortsetter å se elegant ut med denne saken, til tross for at du har beskyttelse over hele kroppen.

To-delt design (PC og TPU) er veldig holdbar og klikker sømløst på iPhone. Det strukturerte geometriske mønsteret gir forbedret grep slik at det komfortabelt passer i håndflaten din. Responsive knapper gir taktil tilbakemelding, mens presise utklipp gir deg tilgang til alle funksjonene på enheten din. Forbi funksjonene kommer denne imponerende saken i militær klasse i seks farger: burgunder, myntgrønn, matt svart, marineblå, marineblå, svart / rød.

USP: Strukturert geometrisk mønster

Sjekk ut på Amazon

# 7. Speck CandyShell

Evnen til å gi militær beskyttelse (MIL-STD-810G-testteststandarder) til tross for at den har en slank profil, gjør Speck CandyShell til en alvorlig utfordrer for ditt valg.

Leset med mykt akryllag og robust PC, og er designet for å gi en pålitelig beskyttelse for enheten din. Mens den slitesterke gjør det mulig å spre støt, gir ekstremt glatt indre skall det hindre sjokk.

Gummiert deksel gir den nødvendige fleksibiliteten for å holde enheten komfortabelt. Berøringsskjermen har ekstra beskyttelse i form av forleppen. Dessuten kommer CandyShell i tre fargekombinasjoner: svart / skifergrå, kullgrå / gul og lilla / oransje.

USP: Mykt akryllag

Sjekk ut på Amazon

# 8. Spigen Slim Armour

Spigens Slim Armour-etui er designet for å være ikke bare svært beskyttende, men også veldig praktisk. De solide konstruksjonene har blitt pansret med høykvalitets polykarbonat og TPU-materiale. Luftpute-teknologi har gitt alle de fire hjørnene mulighet til å motstå støt.

Innebygd kickstand sikrer at tiden din med Netflix-filmer forblir en jevn seilopplevelse. Ettersom saken støtter trådløs lading, trenger du ikke fjerne den for å lade iPhone 8 ved hjelp av trådløse ladere. Dessuten kommer Slim Armour i ni fargevarianter som rosegull, gunmetal, svart, etc.

USP: 3D-kurver for å gi et bedre grep

Sjekk ut på Amazon

# 9. SUPCASE Unicorn Beetle PRO Series

Hvis du ikke har noe imot å legge til litt ekstra bulk til smarttelefonen din til fordel for pålitelig forsvar mot dråper, kan denne saken fra SUPCASE Unicorn Beetle PRO Series være verdt et forsøk. Den harde PCen og fleksible TPU har kombinert for å gi den et ekstremt robust utseende. Mens det robuste ytre skallet dundrer i støt, holder det myke indre skallet unna riper ved å absorbere sjokk.

Alle hjørnene har noe ekstra skjold for å spre støt. Forhylsteret har hevet kant for å forhindre at skjermen glir på overflaten. Dessuten kommer denne tunge saken i fem fargekombinasjoner som blå / svart, grønn / grå.

USP: Full kroppsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 10. OtterBox FORSIKRINGSREGIER

OtterBoxs DEFENDER SERIES-tilfeller er kjent for å være ekstremt holdbare og robuste. Og denne har fått alle ingrediensene til å være en kraftig forsvarer av smarttelefonen din. Forsterket av tre beskyttelseslag utmerker seg i motstå sjokk og støt. Det glatte interiøret og ekstra hjørnebeskyttelse gir mer styrke til armeringen.

Belteklipshylster leveres med sikker låsemekanisme som lar deg bære enheten med ønsket bekvemmelighet. Hylsteret spiller også rollen som en kickstand perfekt under medietiden din. Kameraet og skjermen har en pålitelig beskyttelse i form av den hevede rammen. Til slutt er denne beskyttelsesvesken tilgjengelig i åtte farger og leveres med livstidsgaranti.

USP: Belteklipshylster

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Hvis du vil ha kompromissløs beskyttelse i en relativt slank formfaktor, kan denne saken fra OtterBox SYMMETRY SERIES være god avtale.

Det dobbeltlagrede foringsrøret med et robust ytre skall og glatt interiør er fullt i stand til å motstå dråper. Med det sklisikre grepet lar det ikke din iPhone 8 gli ut av hendene. Hevet skrå kant holder berøringsskjermen og kameraet beskyttet ved ikke å la dem berøre overflaten eller skyve når de ligger flatt.

Det er så mange som 24 farger å velge mellom. I tillegg kommer det livstidsgaranti.

USP: Formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hvilken av disse sakene i militær klasse har du valgt til smarttelefonen? Jeg antar at det er den som er veldig beskyttende, men likevel ser ganske kul ut på enheten. Det ville være veldig bra å kjenne navnet og også kvalitetene du foretrekker å se i en holdbar sak.

Det kan være lurt å ta igjen disse innleggene:

  • Beste iPhone 8 klare tilfeller
  • Beste iPhone 8 slanke tilfeller
  • Beste iPhone 8 lærvesker
  • Beste iPhone 8 lommebokvesker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar