Tips for å stoppe Apple Music fra å bruke iPhone-cellulære data

Hvis ikke kontrolleres smart, kan streaming av musikk drepe mange mobildata på iPhone-en din. Og den månedlige dataplanen din vil ofte gå tom for damp i god tid før fristen. Så, hva er de bedre måtene å forhindre Apple Music i å bruke mobildata på iPhone?

Bare kutt alle ledningene for å avslutte unødvendig dataforbruk. Og om nødvendig være; bruk bare Wi-Fi for nedlasting og oppdatering av musikkbibliotek. La oss finne ut noen smarte hacks for å forhindre at Apple Music spiser i din begrensede båndbredde!

Slik slutter du å bruke iPhones mobildata for Apple Music

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone.

Steg 2. Bla ned og trykk på Musikk.

Trinn 3. Nå, trykk på Cellular Data.

Trinn 4. Deretter har du flere alternativer for å ta kontroll over forbruket av mobildata:

Slutt å bruke mobildata for å oppdatere Apple Music Library og laste inn kunstverk

Hvis du oppdaterer musikkbiblioteket ditt og laster inn kunstverk ved å bruke mobildata, er sjansen stor for at båndbredden din tappes raskt. For å slutte å gjøre det, slår du bare av Cellular Data-vekslingen.

Deaktiver musikkstrømming av høyeste kvalitet over mobiltelefon på iPhone

Når det blir gjort en innsats for å bevare hver eneste unse av databruk, er det ikke fornuftig å streame musikk av høy kvalitet. Slå av bryteren rett ved siden av streaming av høy kvalitet.

Deaktiver mobildata for nedlasting av musikk

Laster du ofte musikk ved å bruke mobildata? Sørg for å gjøre det bare når enheten er koblet til Wi-Fi, da den kan brenne mange data. For å gjøre det, slå av bryteren for nedlastinger.

Hvordan stoppe automatiske nedlastinger for Apple Music

"Automatiske nedlastinger" er en ganske nyttig funksjon, ettersom den sikrer at du ikke trenger å gå igjennom slipingen manuelt for å laste ned musikken (og til og med appene) som du har kjøpt på andre enheter.

Imidlertid er det bra bare når du har mange mobildata eller for den saks skyld ikke trenger å bry deg om forbruket i det hele tatt. Så det er lurt å slå den av.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Bla ned og trykk på iTunes & App Store.

Trinn 3. Under Automatiske nedlastinger kan du slå av knappen for musikk, så er du klar til å gå!

Flere tips for å lagre mobildata på din iPhone

Husk; disse par triksene er bare toppen av isfjellet. Hvis du vil gå ut for å redusere dataforbruket på iOS-enheten din, må du iverksette tiltak på mange funksjoner. For å få det til, sjekk ut denne omfattende guiden.

Dessuten kan det være lurt å ta hjelp av apper for mobil data tracker for å følge med på hver eneste funksjon som bruker mobildataene dine og kontrollere dem litt mer praktisk.

Over til deg…

Fra nå av vil din begrensede båndbredde alltid ha nok pute til å vare hele måneden. Og det vil ikke være unødvendig dataforbruk. Forhåpentligvis.

Du vil kanskje også sjekke ut disse tipsene:

  • 21 tips og triks Hver Apple Watch-brukere bør vite
  • 10 beste tilgjengelighetstips for iPhone og iPad
  • Viktige iPad-typetips og -triks for raskere å skrive på nettbrettet
  • Apple Music Tips for folk som elsker å belte seg ut

Fant du triksene ovenfor bemerkelsesverdig? Slipp synspunkter og vær synkronisert med de siste artiklene våre ved å følge oss på Twitter, Telegram og Facebook.